Myron Boadu

437

Myron Boadu staat te boek als één van de grootste talenten van AZ. Hoe staat de jonge Nederlandse spits er voor in Football Manager 2019?

Spelers paspoort

Naam: Myron Boadu
Nationaliteit:Nederland
Leeftijd: 17 (14/01/2001)
Lengte: 176 cm
Gewicht: 67 kg
Voet: Rechts
Club:AZ
Contract: 30/06/2021
Positie: Spits
Waarde: €1.6M
Verwachtte kosten: €8M
Salaris p/w: €2.7k

Transfer informatie

Als je Myron Boadu wilt kopen, ben je op zijn minst 8 tot 9 miljoen kwijt. Het ligt er ook een beetje aan met welke club je dit bod doet. Wij bereikten een akkoord met AZ met Real Madrid voor 8.5 miljoen, een percentage van de winst bij doorverkoop en dat Boadu een seizoen nog uitgeleend zou worden aan AZ. Echter, als je met Ajax, PSV of Feyenoord een bod zal doen, ben je een stuk duurder uit.

Sterke punten
+ Afwerken
+ Beslissingen
+ Visie
+ Versnelling
+ Behendigheid
Zwakke punten
– Dribbelen
– Passing
– Anticiperen
– Kalmte
– Zonder Bal

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1. Myron Boadu – 2018

Boadu begint bij AZ als een groot talent. Met zijn 17 jaar is hij nog geen vaste basisklant, maar heeft duidelijk de potentie om dat voor zijn 20e wel te zijn.

2. Myron Boadu – 2028

Na 10 jaar in de game heeft Myron Boadu zich ontwikkeld tot een zeer sterke aanvaller. In deze game werd hij al vrij snel opgepikt door AS Monaco (2019) en daar heeft hij sindsdien altijd onder contract gestaan. Hij heeft wel twee uitstapjes gemaakt op huurbasis naar Villarreal en AC Milan, maar is inmiddels een vaste basisspeler bij Monaco en het Nederlands elftal.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste ScoutsMU Data Update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here