MU’s weekoverzicht (week 44)

HomeFootball Manager 2024MU's weekoverzicht (week 44)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

We begonnen de week met onze nieuwe maand-dag. Deze week was het tijd voor een Club van de Maand en we zijn gegaan voor niemand minder dan Girona. Deze verrassende medekoploper in Spanje heeft van alles voor zich spreken om er eens een leuke FM-game mee te beginnen.

Dinsdag

Er zijn diverse veranderingen en toevoegingen in het hele transfersysteem in FM24. Omdat we jullie maar al te graag willen ondersteunen zijn wij gedoken in de intermediairs. Zo nemen we jullie in ons artikel mee in het hele proces rondom de verkoop van een speler met behulp van deze tussenpersoon. Een handige gids dus!

Woensdag

De woensdag is vaste stek voor onze FMU Podcast en deze week zijn Guido, Berry en Glenn de hoofdpersonen. Samen brengen ze een ode aan de balans met tactische tips en tricks en natuurlijk de vaste rubrieken club-, speler- en boek van de week!

Donderdag

Vorige keer wisten we jullie op donderdag te helpen met de vijf beste transfervrije spelers voor FM24. Deze keer hebben we gekeken naar spelers met een amateurcontract. Vooral als je op een iets lager niveau speelt komen deze van pas, al zit er een Braziliaans voormalig wonderkind tussen dat misschien nog wel op een aardig niveau kan gaan ballen..

Vrijdag

Nadat we bij het debuut van de Screenshot van de Week-rubriek al aan kwamen zetten met duistere Ajax-deals, buurten we nu bij de grote rivaal. Zo zijn er hele bijzondere prestaties verricht met Feyenoord…

Zaterdag

Elke zaterdag simuleren wij een vooraanstaand duel uit de echte wereld. Ons debuut was een regelrecht succes, met een correcte einduitslag bij FC Barcelona – Real Madrid. Deze week keken we naar Borussia Dortmund – Bayern München en de grote vraag is natuurlijk of we de honderd procent score vast weten te houden…

Hebben jullie nog suggesties, feedback, pluimen of andere opmerkingen? Het is allemaal welkom op ons forum.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen