MU’s weekoverzicht (week 43)

HomeFootball Manager 2024MU's weekoverzicht (week 43)

Auteur

Datum

Categorie

Omdat er best wel wat artikelen geplaatst zijn en we er uiteraard voor willen zorgen dat jullie niets missen, hebben we alles van de afgelopen week nog even op een rijtje gezet.

Maandag

Op maandag kwamen we met een essentiële hulpgids voor FM24, want hierin beschrijven we hoe je ook al weer de stappen onderneemt om de nationale elftallen van Duitsland en Japan realistisch te krijgen, in plaats van gevuld met neppe, grijze spelers. Cruciale info voor je een game start dus!

Dinsdag

Omdat het spel nu nieuwe manieren kent om een carrière te starten, lichtten wij ze er even voor jullie uit. Welke startopties zijn er nieuw bijgekomen en wat is het verschil precies? Zo kun je precies de game starten zoals jij het graag wil hebben.

Woensdag

De woensdag is vaste stek voor onze FMU Podcast en deze week is dat niet anders. Guido bespreekt samen met Willem en Glenn de beginstappen als je ergens bij een club binnenkomt. Wat doe je en wat doe je vooral niet? Anderhalf uur Football Manager les én uiteraard de vaste rubrieken van club-, speler- en boek van de week.

Donderdag

Omdat FM24 nieuw is voor ons allen zijn we bereid om iedereen een klein beetje op weg te helpen. Donderdag presenteerden we dan ook De vijf keuzes van MU en zetten wij de vijf beste transfervrije spelers op een rijtje. Zeker handig als je jouw carrière een kickstart wil geven!

Vrijdag

Vrijdag is tegenwoordig Screenshot van de Week-dag. Met deze week wel hele opvallende schimmige dealtjes rond Ajax, want twee van hun aankopen zijn toch wel op zijn minst zeer verrassend te noemen..

Zaterdag

Ook op zaterdag introduceerden wij een nieuwe rubriek. Vanaf nu willen we iedere week één hoogstaande wedstrijd uit dat voetbalweekeinde simuleren. Hoe doet FM het in relatie tot de échte wereld en wat kan je verwachten als je dit weekend kijkt naar FC Barcelona – Real Madrid?

Hebben jullie nog suggesties, feedback of andere opmerkingen? Of willen jullie onze site staf wat veren in hun derrière steken? Het is allemaal welkom op ons forum.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen