MU meeting vanuit de ogen van Richard

 De dag begon voor mij al vroeg. Ik moest om half zeven mijn bed al uit om te gaan werken. Om half één was ik klaar. Ik ging naar huis en deed natuurlijk meteen de computer aan om op MU te kijken. Het was de dag van de meeting, dus ik begon met het lezen van de meeting topics. Na het lezen van die topics, begon ik aan mijn dagelijkse kijkrondje. Eerst alles lezen bij Muziek en wat reageren. Daarna alles lezen bij Grafische Creaties en daar eventueel reageren. En als laatste het DBT, Ongein en NEW checken.

 

Inmiddels is het drie uur. Over een kwartier is het tijd om naar Leiden Centraal te vertrekken. Eerst even mijn tas inpakken. Ik vroeg aan Stanley (StanleyW) en Michael (MetalMichael) wat zij meenamen om aan de hand daarvan mijn tas ook in te pakken. Tien minuten later was de tas ingepakt. Alleen nog mijn mobiel, iPod en portemonnee in m’n broekzakken doen en ik was klaar om te vertrekken.

Kwart over drie was het dan zover. Mijn ouders brachten me naar Leiden Centraal. Mijn moeder zei dat het een klein halfuurtje rijden was. Later bleek ze ongelijk te hebben, want we kwamen veel te vroeg aan in Leiden. Maar goed, ik liep naar het kaartjesautomaat om een retourtje Leiden Centraal – Utrecht Centraal via station Den Haag Centraal te kopen. Na vijftien minuten wachten vertrok de trein naar Den Haag Centraal. Nog geen kwartier daarna kwam ik aan op spoor negen in Den Haag. De volgende trein zou vertrekken vanaf spoor vijf. Daar zou ik ook Michael ontmoeten. En ja hoor, ik stond net een minuutje te wachten toen Michael aan kwam lopen. Ik stelde me voor aan Michael, en dat zelfde deed hij aan mij. Na elkaar ontmoet te hebben, stapten we de trein in. In de trein kreeg ik van hem nog een muziektijdschrift, omdat hij die dubbel had.

 

Eenmaal aangekomen in Utrecht liepen we naar de Bruna. Daar zou Vincent (Vreven) op ons wachten. Wij kwamen daar aan en Vincent stond daar netjes te wachten. Even snel voorstellen en daarna richting de bus. We hoefden niet lang te wachten op de bus, want binnen twee minuten was hij daar. Net voordat we de bus instapten, riep Koen (Keko) ons. Hij liet ons even weten dat hij er ook was. Michael, Vincent en ik gingen zitten in de bus en even later schoof ook Koen bij ons aan. Ook even netjes voorstellen aan Koen en de bus kon vertrekken. In de bus werd er gezellig over van alles en nog wat gepraat. Niet lang daarna kwamen we aan bij het stadion. We wisten niet exact waar het was, dus het was even zoeken naar de juiste plek. Uiteindelijk hadden we het gevonden. We waren een van de eerste die er waren. Jarno (jj1), Jasza (Jasper), Boes (Thomas) en Stanley (StanleyW) waren er al. Eerst natuurlijk handjes schudden en netjes voorstellen. We schoven aan en bestelde wat te drinken. Gerwin (Gerwin.), Nick (Nick Meister) en Frank (Setzzie.) waren de volgenden die zich bij ons voegde. We waren nu al bijna compleet, want we zaten daar met ongeveer tien man aan een paar tafels. Ondertussen telefoneerden Boes en Jarno druk met Sanel (Sanel.), Rik (RikH013) en Stefan (stefan_helmond), die allen uit Noord-Brabant kwamen. Tien minuten later kwamen ze dan eindelijk aan. Rick (RickV) was de laatste die nog voor het eten aan kwam zetten.

Rond half zes/zes uur was het tijd om te gaan eten. We konden kiezen uit biefstuk, saté, schnitzel en spare ribs. Zelf had ik de overheerlijke saté genomen. Tijdens het eten kwamen Patrick (Pa+rick) en Tim (Timpy00) nog aan. Na het eten was het tijd om te gaan voetballen.
Iedereen had z’n favoriete voetbalshirt aangedaan. Je zag o.a. Real Madrid, AS Roma, Fiorentina, Spanje, Willem 2, Helmond, Bosnië en Turkije. Aan de hand van de shirtjes werden teams gemaakt. Team Rood shirt, Team Wit shirt en overig. Al gingen deze teams op het einde helemaal door elkaar. Tijdens het voetballen kwamen Sebas (Sebas), Halit (i’Genio), Mo (Mo), Abe (Abe), Rinus (Rinus), Jeffrey (Jeffrey.) en Pieter (Pieter) ook nog aan.

Inmiddels was het al tien uur. De tijd was verstreken en het was tijd om om te kleden en naar huis te gaan. Eerst nog even wat drinken en dan vertrekken naar de bus. In de bus waarmee ik terug zou gaan zaten nog vijf anderen van de meeting: Michael, Abe, Nick, Pieter en Vincent. Op Utrecht Centraal scheidden de wegen weer. Vincent en Pieter bleven in Utrecht, Nick wachtte op de trein en Michael, Abe en ik namen de trein richting Den Haag. In de trein was het gezellig met z’n drieën. Er werd vooral gepraat over muziek, en daar houd ik natuurlijk van. Abe stapte uit in Gouda, Michael en ik stapten beide uit in Den Haag. Voor mij stond de trein naar Leiden Centraal al klaar, terwijl Michael nog een kwartier op zijn trein moest wachten.

Om 1:00 kwam ik thuis aan. Mijn eerste meeting was voorbij. Hopen dat het niet de laatste is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here