MU Challenges & Online toernooien

Home Archief MU Challenges & Online toernooien

Auteur

Datum

Categorie

Een nieuw gedeelte op het forum genaamd MU Challenges & Online toernooien. E-sports krijgt een steeds grotere rol in de game wereld en ook binnen Football Manager zijn er steeds meer bewegingen richting 1vs1 online toernooien en competities. Binnen de staf leefde het idee al langer en nu zijn we blij dat het subforum online hebben kunnen knallen.

Bekijk het nieuwe subforum

In december volgt dan de eerste challenge die we jullie aan gaan bieden. Waarom in december? Omdat we jullie ook wel de gelegenheid willen geven om de game een beetje te leren kennen.

Wat is het idee?

We gaan gedurende het FM20 seizoen maandelijkse challenges aanbieden. Deze variëren van korte challenges van 1 seizoen of 1 toernooi tot aan wat langere uitdagingen die iets meer geduld vergen. Daarnaast hebben we het voornemen om een aantal online toernooien te organiseren, waaronder de terugkeer van het NK Football Manager.

Dit allemaal combineren we op een ranglijst en op het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld.

What is in it for you?

Prijzen! We koppelen dit uiteraard aan enkele leuke prijzen. Denk aan een gratis versie van FM21 of een MU prijzenpakket met MU merchandise of een combinatie van de twee. Degene die aan het einde van het seizoen bovenaan de ranglijst prijkt wint de hoofdprijs, terwijl ook de nummers twee & drie in de prijzen vallen.

Binnenkort meer over de MU Challenges & Online toernooien!

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.

De vijf keuzes van MU: vervallen clubs

In deze gids bespreken we vijf clubs die voornamelijk in de vorige eeuw successen behaalden, clubs met vergane glorie. Kan jij de hoogtijdagen van deze clubs weer herbeleven?