MU Challenge League – Challenge 3

Home Football Manager 2020 MU Challenge League - Challenge 3

Auteur

Datum

Categorie

We zijn inmiddels aangekomen bij challenge nummer drie in de MU Challenge League. Dit keer staat er geen challenge voor jullie klaar waarbij je gevraagd wordt om prijzen te winnen. Ditmaal staat het ontwikkelen van talenten centraal.

Ontwikkeling in Tsjechiƫ

De Tsjechische topclub Sparta Praag wil het anders aan gaan pakken. De recordkampioen heeft besloten zich te gaan focussen op de eigen jeugdopleiding. Het wil graag jonge spelers naar de club halen en die direct inzetten in het eerste elftal.

Na een grondige analyse van het eerste team en de belangrijkste jeugdelftallen heeft het bestuur een lijst van dertien spelers gemaakt waar de club graag in wil investeren. Deze groep spelers moet in de toekomst de club gaan dragen en zij moeten de nieuwe steunpilaren van Sparta Praag worden.

Maar, daar stopt het niet. Het bestuur geeft de nieuwe manager de opdracht om twee talentvolle spelers naar de club te halen. In totaal zullen er vijftien spelers benoemd worden en zij zullen met ingang van het seizoen 2019/2020 een belangrijke rol gaan spelen in het eerste elftal en deze challenge. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze spelers zich optimaal weten te ontwikkelen. Ga jij de uitdaging aan?

Lees alles over de Sparta Praag challenge op ons forum en doe mee aan de MU Challenge League!

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.

De 5 beste talenten van FC Utrecht

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van FC Utrecht. We bekijken de vijf grootste talenten van de Domstedelingen.

De 5 beste talenten van AZ

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van AZ. We bekijken de vijf grootste talenten van de Alkmaarders.