Meschak Elia

198

Een rechtsbuiten nodig die langs de vleugel kan flitsen en niet heel veel geld te besteden? Zoek niet verder. Meschak Elia, een talent uit Congo, heeft een aantal specifieke kwaliteiten om een revelatie te worden voor jouw team in Football Manager 2019.

Spelerspaspoort

Naam: Meschak Elia
Nationaliteit:Congo
Leeftijd: 20 (06/08/1997)
Lengte: 173 cm
Gewicht: 65 kg
Voet: Rechts
Club:TP Mazembe
Contract: 30/06/2020
Positie: Rechtsbuiten
Waarde: €500k
Kosten in 2018: €500k
Salaris p/w: €2.4k

Transfer informatie

Elia is relatief eenvoudig binnen te halen. Hij speelt nog in Afrika, bij de grootste club van zijn land. Zij nemen genoegen met een transfersom die gelijk is aan de huidige marktwaarde van Meschak. Bovendien neemt ook Elia genoegen met een relatief klein contractje voor een speler van buiten de EU. Hierdoor is deze speler een haalbare kaart voor veel clubs.

Sterke punten
+ Snelheid
+ Versnelling
+ Natuurlijke fitheid
+ Voorzetten
+ Dribbelen
Zwakke punten
– Zonder bal
– Evenwicht
– Passing
– Afwerken

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Meschak Elia – 2018

Meshak Elia 2018

Meschak is een opvallende speler. Handig aan de bal en zeer aardig snel, een speler die ook makkelijk een man uit kan spelen. Maar het is niet de meest intelligente speler als het aankomt op positionering of kalmte voor de goal. Iemand die nog wel wat te leren heeft dus.

2Meschak Elia – 2028

Meshak Elia 2028

Elia heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. De rechtsbuiten speelde nog een paar jaar in zijn vaderland en werd daarna opgepikt door Club Brugge. In België heeft hij zich ontwikkeld tot een zeer aardige speler, eentje die in ieder geval completer is dan de speler die hij momenteel is. Een speler dus die je er makkelijk bij kan halen met de intentie om van hem de sterke rechtsbuiten te maken die in hem zit.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update