Maximiliano Romero

393

Dat het verblijf van Maximiliano Romero in Nederland tot nu toe een mislukking is, dat is een understatement. De jonge aanvaller maakte nog nauwelijks minuten in het eerste elftal van PSV en is meer geblesseerd dan fit. Kan de Argentijn zich in de toekomst herpakken en een plekje in de basis veroveren?

Spelerspaspoort

Naam: Maximiliano Romero
Nationaliteit: Argentinië
Leeftijd: 19 (09/01/1999)
Lengte: 179 cm
Gewicht: 72 kg
Voet: Rechts
Club: PSV
Contract: 30/06/2023
Positie: Spits
Waarde: €2.2M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €1,5k

Transfer informatie

Romero is pas net in Nederland en heeft dus geen trek in een transfer. De eerstvolgende mogelijkheid om hem op te pikken is in januari 2019.

Sterke punten
+ Koppen
+ Strafschoppen
+ Zonder bal
+ Kracht
+ Versnelling
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Dribbelen
– Passing
– Beslissingen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Maximiliano Romero – 2018

Romero begint in het eerste elftal van PSV. Met zijn kwaliteiten zou hij zomaar in het eerste seizoen al een basisplaats kunnen veroveren. Als hij fit blijft tenminste, want ondanks zijn hoge rating voor natuurlijke fitheid is hij regelmatig geblesseerd.

Maximiliano Romero – 2028

Dat Romero clubliefde voor PSV heeft ontwikkeld is wel duidelijk. De Argentijn speelt in 2028 nog steeds voor de Eindhovenaren en scoort aan de lopende band. Een doelpuntenmachine is hij pas sinds het seizoen 2020/2021, hierin maakte hij voor het eerst meer dan tien goals. Door zijn vele doelpunten hadden vele Europese topclubs interesse in de spits, maar hij bleef PSV trouw en dit siert hem.

Na een tijdje in Nederland gespeeld te hebben heeft Romero besloten om de Nederlandse nationaliteit aan te nemen en uit te komen voor ons Oranje. Hij heeft inmiddels al veertig interlands achter zijn naam en scoorde hierin zestien keer.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update