Matteo Guendouzi

150

Opeens was hij daar: Matteo Guendouzi. Menig Arsenal-fan fronste de wenkbrauwen toen bekend werd dat deze jonge Franse middenvelder naar de club werd gehaald. Dat het een talent is, dat is duidelijk. Maar waar ligt zijn top?

Spelerspaspoort

Naam: Matteo Guendouzi
Nationaliteit:Frankrijk
Leeftijd: 19 (14/04/1999)
Lengte: 180 cm
Gewicht: 68 kg
Voet: Rechts
Club:Arsenal
Contract: 30/06/2022
Positie: Middenvelder
Waarde: €19.5M
Kosten in 2018:
Salaris p/w: €44.5k

Transfer informatie

Matteo Guendouzi is in de eerste transferperiode onhaalbaar omdat hij nog pas net bij zijn club zit. In de latere transferperiodes zal het een flinke opdracht worden om hem vast te leggen. Gezien zijn talent en het feit dat hij bij Arsenal speelt kun je verwachten dat je een aardige transfersom neer moet leggen.

Sterke punten
+ Eerste balcontact
+ Passing
+ Techniek
+ Inzicht
+ Uithoudingsvermogen
Zwakke punten
– Dribbelen
– Koppen
– Concentratie
– Kracht
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Matteo Guendouzi – 2018

Matteo Guendouzi 2018

Matteo Guendouzi wordt gezien als één van de grootste talenten binnen de club. Ondanks de fikse concurrentie lijkt het erop dat hij kan uitkijken naar veel speelminuten. Op den duur zou hij zomaar een bepalende speler voor Arsenal en het Franse nationale elftal kunnen zijn.

2Matteo Guendouzi – 2028

Matteo Guendouzi 2028

In tegenstelling tot zijn potentieel heeft Guendouzi nooit een vaste basisplaats kunnen veroveren bij The Gunners. Toch speelt hij na tien jaar nog steeds bij de club. De middenvelder werd zes keer verhuurd, aan FC Augsburg, Lazio Roma, Palermo, Real Betis, opnieuw Lazio Roma en als laatste Real Sociedad. Waar zijn toekomst ligt is dus nog even een raadsel.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update