Marcus Rashford

109

Hij schoot eigenhandig de beslissende penalty binnen voor Manchester United waarmee hij Paris Saint-Germain in rouw dompelde. Inmiddels staat de Engelse ploeg in de kwartfinale van de Champions League en dit is te danken aan Marcus Rashford. Dit talent hebben we in Football Manager 2019 ook eens onder de loep genomen.

Spelerspaspoort

Naam: Marcus Rashford
Nationaliteit: Engeland
Leeftijd: 20 (31/10/1997)
Lengte: 184 cm
Gewicht: 76 kg
Voet: Rechts
Club:Manchester United
Contract: 30/06/2020
Positie: Spits
Waarde: €58M
Kosten in 2018: €150M
Salaris p/w: €50k

Transfer informatie

Trek de portemonnee maar uit je achterzak, want als je Marcus Rashford wilt halen is het eigenlijk bijna onmogelijk. Met Bayern München lukte het ons pas na flink onderhandelen om bij een bedrag van € 150 miljoen tot een akkoord te komen. Wellicht is het dus verstandiger om even te wachten, aangezien het contract van Rashford niet heel lang meer loopt. De kosten zullen dus later in het seizoen een stuk lager zijn.

Sterke punten
+ Versnelling
+ Snelheid
+ Flair
+ Inzet
+ Vastberadenheid
Zwakke punten
– Inzicht
– Lef
– Voorzetten
– Sprongkracht
– Positie kiezen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Marcus Rashford – 2018

Deze Engelsman is een eerste elftalspeler bij Manchester United. Eventueel zou hij ook als linksbuiten gebruikt kunnen worden. Romelu Lukaku is namelijk een grote concurrent als het gaat om de positie in het centrum van de voorhoede. Voor de linkerflank moet hij mannen aftroeven als Jesse Lingard, Anthony Martial en Alexis Sanchez.

Marcus Rashford 2018 Football Manager 2019

Marcus Rashford – 2028

Marcus Rashford is Manchester United trouw gebleven en wist met de club tweemaal kampioen te worden. Ook wist hij tot drie keer toe topscorer te worden van de Premier League. De grootste prestatie was waarschijnlijk wel de Champions League die in 2019 gewonnen werd. Individueel wordt hij nu gezien als topspits met inmiddels 132 interlands achter zijn naam, waarin hij 31 keer trefzeker was.

Marcus Rashford 2028 Football Manager 2019

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update