Manor Solomon

84

Manor Solomon is dit seizoen uitgegroeid tot één van de groei briljanten in het Israëlische voetbal en hem wordt een grote toekomst toegedicht. We bekeken deze dribbelkoning in Football Manager 2019.

Spelers paspoort

Naam: Manor Solomon
Nationaliteit:Israël
Leeftijd: 18 (27/07/1999)
Lengte: 165 cm
Gewicht: 62 kg
Voet: Rechts
Club:Maccabi Petach-Tikva
Contract: 31/05/2022
Positie: Linksbuiten
Waarde: €1.3M
Verwachtte kosten: €3.5M
Salaris p/w: €230k

Transfer informatie

Het is niet super lastig om Manor Solomon te contracteren in Football Manager 2019. Zijn club Maccabi Petach-Tikva zal niet heel moeilijk doen en zal genoegen nemen met een bedrag tussen de 3 en 4 miljoen. Let wel dat ze dikwijls een doorverkooppercentage willen zien. Als je meer geld biedt, kun je deze voorkomen.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Techniek
+ Vastberadenheid
+ Snelheid
+ Omhalen
Zwakke punten
– Afwerken
– Passen
– Zonder Bal
– Balans

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Manor Solomon – 2018

Manor Solomon 2018

Solomon begint bij zijn Israëlische werkgever en daar geldt hij als belangrijke speler in het eerste elftal. Hij zal geregeld aan spelen toekomen en hij kan zich daar goed ontwikkelen. Dat kan gevolgen hebben voor zijn prijs als je wacht met een bod. Bovendien staat hij al snel in de belangstelling van diverse Europese clubs, waardoor je er snel bij zal moeten zijn.

2Manor Solomon – 2028

Manor Solomon 2028

In onze scout save bleef hij uiteindelijk nog tot 2021 bij Maccabi spelen om vervolgens de overstap te maken naar AS Roma. In Italië faalde hij en werd hij op huurbasis gestald bij Maccabi Haifa. Later voltooide hij een transfer naar Young Boys, waar hij uitgroeide tot een gewaardeerde basiskracht en in elk seizoen een gemiddelde hoger dan 7 haalde. Prima speler dus!

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

Wonderkinderen – Beste CoachesBeste ScoutsMU Data Update