Mak Varesanovic

147

Een groot talent dat transfervrij op te pikken is: het is een zeldzaamheid. Maar in FM2019 is toch echt een Bosnisch jeugdinternational gratis op te pikken. Mak Varesanovic staat te trappelen om zich te bewijzen en verder te ontwikkelen tot een volwaardige eerste elftalspeler.

Spelerspaspoort

Naam: Mak Versanovic
Nationaliteit:Bosnië Herzegovina
Leeftijd: 19 (28/08/1998)
Lengte: 188 cm
Gewicht: 78 kg
Voet: Rechts
Club: Geen
Contract: –
Positie: Aanvallende middenvelder
Waarde: –
Kosten in 2018: 0
Salaris p/w:

Transfer informatie

We hebben even geprobeerd Mak te overtuigen van een stap naar Nederlandse subtopper Vitesse. Daar had hij uiteindelijk wel oren naar. Een contractje van 2,2K per maand was genoeg om hem te overtuigen, al heb je wel direct hevige concurrentie van andere clubs die hem ook graag vast willen leggen. Het kan dus zijn dat je Varesanovic of zijn zaakwaarnemer een extraatje toe moet stoppen om hem definitief vast te leggen.

Sterke punten
+ Flair
+ Vastberadenheid
+ Passing
+ Techniek
Zwakke punten
– Zonder bal
– Afwerken
– Positie kiezen
– Tackelen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Mak Varesanovic – 2018

Varesanovic is aan het begin nog duidelijk een talent, die nog niet klaar is voor regelmatige speeltijd in bijvoorbeeld de Eredivisie. Hij heeft echter wel al de kwaliteiten om al leuk mee te draaien in de Keuken Kampioen Divisie of om bij gelegenheid in de Eredivisie in te vallen.

2Mak Varesanovic – 2028

Mak Varesanovic 2018 Football Manager 2028

We zijn tien jaar verder en we zien dat Mak een aardige spelers is geworden. Hij zou inmiddels voor de meeste Eredivisie clubs een leuke aanwinst zijn. Varesanovic zwierf wat rond en kwam via AEK, een club in China en Espanyol uiteindelijk op Cyprus uit bij APOEL. Ook heeft hij een flink aantal interlands kunnen spelen voor Bosnië en was hij in al die jaren nauwelijks geblesseerd. Een leuke speler dus om erbij te hebben.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update