Lisandro Martinez

421
Lisandro Martinez

Afgelopen winter kocht Ajax dan eindelijk Lisandro Magallán om het centrum van de verdediging te versterken. Maar hebben ze wel de goede keuze gemaakt? Hadden ze niet beter een andere Argentijn, namelijk Lisandro Martínez, kunnen halen? We zullen eens gaan kijken naar Lisandro in Football Manager 2019.

Spelerspaspoort

Naam: Lisandro Martinez
Nationaliteit:Argentinië
Leeftijd: 20 (18/01/1998)
Lengte: 178 cm
Gewicht: 77 kg
Voet: Left
Club:Def. y Justicia
Contract: 30/06/2021
Positie: Centrale Verdediger
Waarde: €750k
Kosten in 2018: €6.75M
Salaris p/w: €3k

Transfer informatie

Het binnen halen van Lisandro is nog niet zo eenvoudig. Ondanks dat Def. y Justicia voor een flinke som geld bereid is de speler te laten gaan, is de speler zelf niet direct geïnteresseerd in een nieuwe club. Hij maakte namelijk afgelopen zomer al een binnenlandse transfer. Misschien dus een speler die je eerder in de gaten moet houden voor een transfer in de winter of voor het tweede seizoen.

Sterke punten
+ Koppen
+ Mandekking
+ Techniek
+ Passing
+ Inzicht
Zwakke punten
Geen noemenswaardige

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Lisandro Martinez – 2018

Lisandro Martinez 2018

Lisandro is een heel complete verdediger, die je ook nog makkelijk tot middenvelder om zou kunnen vormen. Hij heeft zowel verdedigend als aan de bal alle kwaliteiten om het juiste te doen.

2Lisandro Martinez – 2028

Lisandro Martinez 2028

Het is wel duidelijk dat we het bij Lisandro inderdaad over een potentiële wereldtopper hebben. Na anderhalf jaar in Argentinië vertrok de verdediger naar Lazio. In Italië groeide hij uit tot een wereldtopper, voordat Barcelona hem uiteindelijk naar Spanje over liet komen. Hier is hij nu al een aantal seizoenen basisspeler. Ook voor het land is hij niet meer weg te denken uit de selectie. Een topper in de dop die je moet halen als je de kans krijgt.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update