Lee Kangin

186

Het voetbal leeft in Zuid-Korea en de mensen hopen dat de nationale ploeg onder leiding van Son Heung-min veel successen gaat boeken. De aanvaller van Tottenham Hotspur kan het natuurlijk niet alleen en dus is het land gebaat bij talenten die zich goed ontwikkelen. Lee Kangin is zo’n talent en speelt ondanks zijn 17 levensjaren al in Europa bij Valencia CF. Wordt hij de toekomstige leider van het Zuid-Koreaanse voetbalelftal?

Spelers paspoort

Naam: Lee Kangin
Nationaliteit: Zuid-Korea
Leeftijd: 17 (19/02/2001)
Lengte: 173 cm
Gewicht: 67 kg
Voet: Links
Club:Valencia
Contract: 30/06/2022
Positie: Aanvallende Middenvelder
Waarde: €1.2M
Verwachtte kosten: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €6.5k

Transfer informatie

Ondanks zijn gelimiteerde afkoopsom van 80 miljoen euro is Lee Kangin op te halen voor iets minder dan vijftien miljoen euro. Echter wil de Zuid-Koreaan niet tekenen, omdat hij net een nieuw contract bij Valencia heeft getekend. Wellicht is hij een jaar later nog voor hetzelfde bedrag op te halen. Dit ligt uiteraard aan zijn ontwikkeling.

Sterke punten
– Dribbelen
– Techniek
– Zonder bal
– Behendigheid
– Versnelling
Zwakke punten
– Afwerken
– Eerste balcontact
– Kalmte
– Natuurlijke fitheid
– Uithoudingsvermogen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Lee Kangin – 2018

Kangin wordt gezien als groot talent bij Valencia. De Zuid-Koreaan heeft een plekje in het eerste elftal te pakken, als is het wel de vraag of hij veel minuten gaat maken. Een verhuurperiode is nog een optie.

Lee Kangin 2018

Lee Kangin – 2028

In 2028 speelt Lee Kangin nog steeds bij zijn club Valencia. Inmiddels is hij een belangrijke basisspeler in Spanje en heeft hij 87 interlands achter zijn naam. Hierin scoorde hij 30 keer. Bij zijn club scoorde hij ieder seizoen niet meer dan tien competitiedoelpunten. Ondanks zijn goede ontwikkeling is dat een mager aantal voor een aanvallende middenvelder.

Lee Kangin 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

Wonderkinderen – Beste CoachesBeste ScoutsMU Data Update