Ki-Jana Hoever

299

Op 7 januari 2019 was het onverwachts zo ver: het debuut van Ki-Jana Hoever bij het grote Liverpool. De jongeling viel in de zesde minuut in voor Dejan Lovren en speelde niet onverdienstelijk. Een grote toekomst wordt hem toebedeeld, zeker als het aan de hoofdtrainer Jürgen Klopp ligt. Hoe goed hij kan worden in Football Manager 2019 bekijken we vandaag.

Spelerspaspoort

Naam: Ki-Jana Hoever
Nationaliteit: Nederland
Leeftijd: 16 (18/01/2002)
Lente: 180 cm
Gewicht: 65 kg
Voet: Rechts
Club:Liverpool
Contract: 30/06/2020
Positie: Rechtsback
Waarde: €350k
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €120

Transfer informatie

Aangezien Hoever pas net voor zijn club Liverpool speelt is een transfer nog niet aan de orde. Wel kan hij beschikbaar zijn voor een verhuurperiode. Voor verschillende clubs in de Eredivisie is hij een leuke speler om erbij te hebben.

Sterke punten
+ Koppen
+ Mandekking
+ Vrije trappen
+ Behendigheid
+ Uithoudingsvermogen
Zwakke punten
– Eerste balcontact
– Passing
– Anticiperen
– Beslissingen
– Concentratie

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Ki-Jana Hoever – 2018

Ki-Jana Hoever speelt in de jeugd van Liverpool. Een plek in het eerste elftal lijkt nog ver weg en dus lijkt het voor Hoever het beste om enkele seizoenen verhuurd te worden.

Ki Jana Hoever 2018

Ki-Jana Hoever – 2028

Tien jaar later speelt Hoever bij het Franse Olympique Lyon. De dan 26-jarige verdediger werd sinds zijn komst bij Liverpool meerdere malen verhuurd om vervolgens in 2025 definitief te vertrekken. Nadat hij nooit een basisplaats wist te veroveren, verloste AS Roma hem van de bank in Liverpool. De Romeinen hadden iets minder dan 19 miljoen euro voor hem over.

Na twee sterke seizoenen vertrok Hoever alweer. Olympique Lyon maakte 36,5 miljoen euro over naar AS Roma. In Frankrijk heeft hij een basisplaats te pakken en met al 36 interlands achter zijn naam kunnen we zeggen dat hij één van de beste Nederlandse voetballers van dit moment is.

Ki Jana Hoever 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update