Kevin Ackermann

108

In Nederland en Duitsland spelen al jaren vele voetballers uit Scandinavië. Ze zijn welgemanierd, kunnen zich gemakkelijk aanpassen, werken hard en bovendien is er in het noorden van Europa ook genoeg daadwerkelijk talent te vinden. De jonge Kevin Ackermann kan de volgende Scandinaviër zijn die eenzelfde weg gaat bewandelen, want hij heeft de potentie om een sterke speler te worden in Football Manager 2019.

Spelerspaspoort

Naam: Kevin Ackermann
Nationaliteit:Zweden
Leeftijd: 17 (24/05/2001)
Lengte: 179 cm
Gewicht: 81 kg
Voet: Rechts
Club:BK Hacken
Contract: 30/11/2021
Positie: Middenvelder
Waarde: €15k
Kosten in 2018: €1.2M
Salaris p/w: €850

Transfer informatie

Ackermann is een investering voor de toekomst. We daarom gekeken wat Häcken voor de jonge Zweed wil hebben. We kwamen uiteindelijk uit op een transfersom van 1,2 miljoen euro en een redelijk percentage van de winst bij doorverkoop. Dat lijkt nu veel geld, maar is de middenvelder wel waard als hij zijn potentie waarmaakt.

Sterke punten
+ Vastberadenheid
+ Natuurlijke fitheid
+ Anticiperen
+ Concentratie
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Afwerken
– Koppen
– Flair

1Kevin Ackermann – 2018

Kevin Ackermann 2018

Ackermann is al een aardige speler, zeker voor zijn zeer jeugdige leeftijd. Hij heeft echter wel nog het een en ander te leren voordat hij bijvoorbeeld in de Eredivisie al aan de slag kan.

2Kevin Ackermann – 2028

Kevin Ackermann 2028

We zien dat Ackermann is uitgegroeid tot een solide speler die gemakkelijk mee kan in de middenmoot van een grote Europese competitie. In de afgelopen tien jaar speelde Kevin voor drie clubs. Hij brak door bij Häcken, vertrok uiteindelijk naar het Duitse FSV Mainz om zich door te ontwikkelen. Toen zij degradeerden, zocht hij zijn heil bij Freiburg. Hier is hij een gewaardeerde kracht in de Bundesliga, maar onomstreden is hij nog geen seizoen geweest.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste ScoutsBeste fysio’s – MU Data Update