Kenneth Taylor

411

Voor vele voetbalkenners is Kenneth Taylor nog een onbekende naam. Deze 16-jarige middenvelder speelt al sinds zijn achtste levensjaar bij Ajax en heeft inmiddels zijn debuut voor Jong Ajax al gemaakt. Hij heeft de potentie om een wereldtopper te worden, maar hoe goed is hij in FM19? Wij van Managers United nemen hem onder de loep.

Spelerspaspoort

Naam: Kenneth Taylor
Nationaliteit:Nederland
Leeftijd: 16 (16/05/2002)
Lente: 178 cm
Gewicht: 66 kg
Voet: Tweebenig
Club:Ajax
Contract: 30/06/2021
Positie: Middenvelder
Waarde: €105k
Kosten in 2018: €800k
Salaris p/w: €100

Transfer informatie

Je zou verwachten dat je voor een speler met de potentie van Taylor een flinke transfersom neer moet leggen, maar niks is minder waar. Als manager van de Duitse topclub Bayern München wisten we Taylor te strikken voor slechts acht ton en een klein percentage van de winst bij doorverkoop. Echt een spotprijs voor dit grote talent!

Sterke punten
+ Eerste balcontact
+ Passing
+ Techniek
+ Positie kiezen
Zwakke punten
– Dribbelen
– Koppen
– Evenwicht
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Kenneth Taylor – 2018

Kenneth Taylor 2018

Kenneth Taylor maakt deel uit van het onder 19 elftal van Ajax. Minuten in het eerste elftal lijken nog ver weg voor de middenvelder, maar op minuten bij Jong Ajax kan hij zeker rekenen.

2Kenneth Taylor – 2028

Kenneth Taylor 2028

In 2028 zien we dat Taylor al 50 interlands achter zijn naam heeft staan. Zijn clubcarrière is ook bewonderenswaardig. Na 42 wedstrijden voor Ajax werd hij overgenomen door Liverpool. De Engelse topclub had twaalf miljoen euro voor hem over. In Engeland kende Taylor pieken en dalen. Hij speelde een mooi aantal wedstrijden voor de club, maar werd ook tweemaal verhuurd.

In zijn verhuurperiode bij Napoli liet de middenvelder zijn klasse zien en dit leverde hem in de zomer van 2026 een definitieve transfer op. De Italiaanse club maakte 53 miljoen euro over naar Liverpool. Na twee prima seizoenen in Italië verkaste Kenneth Taylor in de zomer van 2028 voor ruim 40 miljoen euro naar Watford, waar hij nu aan het begin staat van zijn eerste seizoen.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update