Josef Martínez

226

Perspectief was er amper in Italië, maar nu breekt Josef Martínez in het grote Amerika alle records. De Venezolaan is pas 25 jaar, maar lijkt niet van ophouden te weten. Martínez scoorde 54 keer in 60 wedstrijden, waarvan 31 in één seizoen, een MLS-record. Ook maakte hij zes hat-tricks, wat ook een record is. Hoe goed is deze spits in Football Manager 2019?

Spelerspaspoort

Naam: Josef Martínez
Nationaliteit:Venezuela
Leeftijd: 25 (19/05/1993)
Lente: 168 cm
Gewicht: 70 kg
Voet: Rechts
Club: Atlanta United
Contract: 31/12/2019
Positie: Spits
Waarde: €6M
Kosten in 2018: €6M
Salaris p/w: €23kk

Transfer informatie

Edin Dzeko wordt ook een dagje ouder, dus is het nu aan AS Roma om de spits te verleiden tot een terugkeer in Italië. De complete of diepe spits is zeer geïnteresseerd. Het is niet de transferprijs waar je je druk om hoeft te maken want €6 miljoen voor een spits van dit kaliber is een absoluut koopje. Zijn salariseisen zijn wat zwaarder, aangezien deze kleine dribbelaar een Designated Player-contract heeft en neemt samen met zijn compagnon Almiron 32% van het salarisbudget van Atalanta United in.

Sterke punten
+ Versnelling
+ Techniek
+ Dribbelen
+ Behendigheid
+ Afwerken
Zwakke punten
– Positie kiezen
– Leiderschap
– Lef
– Inzicht
– Mandekking

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Josef Martínez – 2018

Josef Martínez 2018 Football Manager 2019

Martínez begint bij Atalanta United en is een bepalende speler in dit team. Het team bestaat uit veel kleine dribbelaars en speelt mooi voetbal. Zijn snelheid, behendigheid en techniek maakt hem een speler met veel flair. Samen met Rondón speelt hij in de spits van Venezuela en is hij een ervaren international. Hij is al verder dan dat je op zijn leeftijd zou moeten verwachten.

2Josef Martínez – 2028

Josef Martínez 2028 Football Manager 2019

Na 151 competitiewedstrijden hield Martínez het voor gezien. 86 doelpunten en zes prijzen, maar ook kroonde hij zichzelf tweemaal tot topscorer. Hij vertrok naar Bournemouth in de Premier League voor €11 miljoen. Daarmee werd hij de duurste verkoop in de MLS, maar dat mag ook wel voor een speler die de meeste competitieoptredens heeft voor een club en dat nog voor je de 30 hebt gehaald.

61 wedstrijden in de Premier League, maar hier scoorde hij maar 17 keer. Iets wat hij bij Atalanta United bijna ieder seizoen wist te halen. Dit zorgde ervoor dat hij op een zijspoor terechtkwam. Hij werd een jaar verhuurd aan Academia in Portugal, waar hij er acht maakte. Hierna kon hij transfervrij naar Udinese, maar dit verliep niet heel succesvol. Inmiddels is hij 35 jaar en heeft hij zijn voetbalschoenen opgehangen. Met 114 interlands is hij een Venezuela een levende legende, maar een baan als scout heeft hij nog niet gevonden.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update