Jordan Torunarigha

134

Op zoek naar een jonge, snelle en sterke centrale verdediger? Dan moet je bij Jordan Torunarigha zijn. De jongeling van Hertha BSC heeft alles wat een moderne centrale verdediger moet hebben en staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Hoe goed kan deze beer worden?

Spelerspaspoort

Naam: Jordan Torunarigha
Nationaliteit: Duitsland
Leeftijd: 20 (07/08/1997)
Lengte: 189 cm
Gewicht: 77 kg
Voet: Links
Club:Hertha BSC
Contract: 30/06/2023
Positie: Centrale Verdediger
Waarde: €5M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €15.75k

Transfer informatie

Jordan Torunarigha is niet beschikbaar in de eerste transferperiode vanwege zijn nieuwe contract. Een jaar later is hij op te halen voor ongeveer 25 miljoen euro. Een bedrag wat misschien wat te hoog is voor iemand met zijn huidige kwaliteiten. Als je genoeg te besteden hebt is het wellicht wel een goede investering.

Sterke punten
– Koppen
– Mandekking
– Tackelen
– Snelheid
– Kopkracht
Zwakke punten
– Eerste balcontact
– Beslissingen
– Concentratie
– Positie kiezen

Jordan Torunarigha – 2018

De 20-jarige Jordan Torunarigha begint in het eerste elftal van Hertha BSC. Volgens zijn contract wordt hij gebruikt als roulatiespeler en dit is dan ook de realiteit. Met spelers als Rekik, Stark en Luckassen heeft hij geduchte concurrenten.

Jordan Torunarigha 2018

Jordan Torunarigha – 2028

Als we kijken naar de carrière van Jordan Torunarigha dan zien we dat hij in 2028 voor 1. FC Köln speelt. Niet echt de club waar je hem bij had verwacht. In 2019 maakte hij een erg domme keuze, waardoor dit nu het gevolg is. Hij verliet Hertha BSC voor Schalke 04. Die Königsblauen betaalde 21 miljoen euro voor hem en dat was geen gek bedrag voor iemand met zijn potentieel. Helaas mondde zijn verblijf in Gelsenkirchen uit in een regelrechte ramp. Een basisspeler werd hij nooit en na een verhuurperiode bij FC Augsburg werd hij in 2024 verkocht aan FC Köln, waar hij wel basisspeler wist te worden.

Jordan Torunarigha 2028 1

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste ScoutsBeste fysio’s – MU Data Update