Joey Koorevaar

297

De Feyenoord Academy is één van de beste van Nederland en het eerste elftal plukt jaarlijks te vruchten van de fantastische jeugdopleiding. Doelman Justin Bijlow wist zich dit seizoen al te kronen tot basisspeler, maar moet de komende jaren hoogstwaarschijnlijk omgaan met de aanwezigheid van een nieuwe concurrent: Joey Koorevaar. De talentvolle doelman ontwikkelt zich goed en wordt klaargestoomd voor een plek in het eerste elftal. Zal hij ooit de eerste doelman van Feyenoord worden?

Spelerspaspoort

Naam: Joey Koorevaar
Nationaliteit: Nederland
Leeftijd: 17 (22/02/2002)
Lengte: 191 cm
Gewicht: 78 kg
Voet: Links
Club: Feyenoord
Contract: 30/06/2020
Positie: Doelman
Waarde: €115k
Kosten in 2018: €850k
Salaris p/w: €120

Transfer informatie

Als je manager van een Europese (sub)topclub bent dan is Koorevaar een interessante optie om toe te voegen aan de jeugdopleiding. Feyenoord vraagt slechts €850.000 voor de doelman en dit is een zeer schappelijk bedrag voor iemand met zijn potentieel. Sla dus snel je slag!

Sterke punten
+ Balvastheid
+ Passing
+ Uittrappen
+ Beslissingen
+ Positie kiezen
Zwakke punten
– Eerste balcontact
– Hoge ballen
– Reflexen
– Uitwerpen
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Joey Koorevaar – 2018

Koorevaar begint in het onder 19 elftal van Feyenoord. Met de aanwezigheid van Justin Bijlow zal het nog wel even duren voor hij een basisplaats te pakken heeft. Één ding is zeker: een kans gaat hij zeker krijgen!

Joey Koorevaar – 2028

Tien jaar later zien we dat Koorevaar niet meer bij Feyenoord speelt. Nadat hij acht seizoenen deel uitmaakte van het eerste elftal verliet hij Rotterdam voor Mönchengladbach. De Duitsers betaalde vier miljoen euro en hier lijken ze geen spijt van te krijgen: Koorevaar stond in zijn eerste seizoen al 36 keer onder de lat.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update