Jadon Sancho

Auteur

Datum

Categorie

Op dit moment is Borussia Dortmund de koploper van Duitsland en dat heeft het mede te danken aan een toptalent wat is doorgebroken. Het gaat hier om Jadon Sancho, die is uitgegroeid tot basisspeler. Het is een Engelsman, met een roots in Trinidad en Tobago en werd in het seizoen 2017-2018 overgenomen van Manchester City. In 2017 zat hij ook in de Engelse ploeg die wereldkampioen onder 17 jaar werd. Hoe heeft hij zich ontwikkeld in 10 jaar tijd?

Spelerspaspoort

Naam: Jadon Sancho
Nationaliteit: Engeland
Leeftijd: 18 (25/03/2000)
Lengte: 180 cm
Gewicht: 75 kg
Voet: Rechts
Club:Borussia Dortmund
Contract: 30/06/2022
Positie: Linksbuiten
Waarde: €16M
Kosten in 2018: €55M
Salaris p/w: €40k

Transfer informatie

We zijn in de huid gekropen van Manchester City, in een poging om Sancho terug te halen naar zijn oude club. Het was flink onderhandelen, maar uiteindelijk werd er een akkoord bereikt voor € 55 miljoen. Hierbij wil Dortmund ook een flink percentage van de winst die we gaan maken op de volgende transfer van dit talent. Veel geld, maar je haalt wel een potentiële topper binnen.

Sterke punten
+ Behendigheid
+ Versnelling
+ Dribbelen
+ Techniek
+ Flair
Zwakke punten
– Mandekking
– Leiderschap
– Verre inworpen
– Tackelen
– Positie kiezen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Jadon Sancho – 2018

In het contract van Jadon Sancho staat dat hij in het roulatiesysteem zit van het team. Natuurlijk ook niet zo goed, aangezien hij met Marco Reus een speler van wereldklasse heeft als concurrent voor dezelfde positie in het elftal. Toch speel je met Borrusia Dortmund voldoende wedstrijden, zodat je ook Sancho wel eens kan laten spelen.

Jadon Sancho 2018

Jadon Sancho – 2028

Inmiddels speelt Sancho weer in zijn eigen land bij Spurs en wordt door de media omschreven als vleugelaanvaller van topniveau. Deze overstap maakte hij in het seizoen 2024/2025, nadat hij seizoenen lang grote indruk maakte bij Dortmund. De transfersom was fors, met 73 Miljoen.

Ook bij Spurs is hij basisspeler, al is hij nog niet tot minimaal 10 doelpunten ineen seizoen gekomen. Inmiddels speelde hij ook al 42 interlands voor het Engelse nationale team. De prijzenkast is echter nog vrij leeg, want tot nu toe bleef het bij een enkele FA-cup voor deze speler.

Jadon Sancho 2028

[td_smart_list_end]

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen