Ionut Rus

132

Heb je geen geld in kas en wil je toch direct een potentiële topkeeper aan je selectie toevoegen? Het kan in Football Manager 2019, want de Roemeense doelman Ionut Rus is beschikbaar als vrije transfer.

Spelerspaspoort

Naam: Ionut Rus
Nationaliteit:Roemenië
Leeftijd: 18 (20/01/2000)
Lente: 195 cm
Gewicht: 84 kg
Voet: Right
Club: Geen club
Contract: none
Positie: Keeper
Waarde: 0
Kosten in 2018: transfervrij
Salaris p/w: 0

Transfer informatie

Hier komen we natuurlijk bij het grote voordeel van het contracteren van Ionut Rus: hij is transfervrij en daarmee voor iedere club met een klein beetje status op te pikken. Ook zal hij niet verwachten grootverdiener te worden bij je club. Een akkoord werd bereikt voor 2,1K per maand als groot talent bij FC Sochaux op het tweede niveau van Frankrijk. Een zeer haalbare kaart dus voor vele clubs.

Sterke punten
+ Sprongkracht
+ Hoge ballen
+ Reflexen
+ Snelheid
Zwakke punten
– Anticiperen
– Uitwerpen
– Eerste balcontact
– Balvastheid

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1. Ionut Rus – 2018

Ionut Rus 2018 Football Manager 2018

Ionut heeft momenteel geen club, nadat hij afgelopen zomer Lazio Roma verliet. Als je hem aantrekt, zul je dat waarschijnlijk doen als groot talent en in een rol van eerste keeper van je reserves. Geef hem de aandacht, training en zo snel mogelijk ook ervaring in het eerste om zijn ontwikkeling optimaal te stimuleren.

2. Ionut Rus – 2028

Ionut Rus 2028 Football Manager 2018

Tien jaar verder heeft Rus het ditmaal niet weten te redden. De jonge keeper werd opgepikt door Sassuolo, maar kwijnde daar jaren weg in het tweede elftal. Via een uitleenbeurt aan Padova kwam de boomlange Roemeen als eerste doelman bij Silkeborg terecht. Via een korte uitstap naar Excelsior werd het voorlopige eindstation Slavia Praag, alwaar hij momenteel op het tweede plan is beland.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste ScoutsMU Data Update