Gonçalo Ramos

Aanvallende middenvelder

De 17-jarige Gonçalo Ramos staat volgens vele geruchten in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. De vraag is dan ook of SL Benfica ooit plezier gaat hebben aan haar eigen jeugdexponent. Dat Ramos een grote speler kan worden is duidelijk, maar waar ligt zijn toekomst?

Naam: Gonçalo Ramos
Nationaliteit: Portugal
Leeftijd: 17 (20/06/2001)
Lengte: 163 cm
Gewicht: 61 kg
Voet: Links
Club: SL Benfica
Contract: 30/06/2020
Positie: Aanvallende middenvelder
Waarde: €550
Kosten in 2018: €6.25M
Salaris p/w: €825

Transfer informatie

Dat Gonçalo Ramos een groot talent is weten ze bij Benfica ook. De Portugese topclub vraagt dan ook iets meer dan zes miljoen euro voor de jongeling. Daarnaast willen ze een doorverkoop percentage van 50% bedwingen. Voor de topclubs wellicht een leuke investering, maar er zijn betere voetballers te vinden voor dat geld.

Sterke punten
– Afwerken
– Passing
– Techniek
– Beslissingen
– Inzicht
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Mandekking
– Anticiperen
– Sprongkracht
– Uithoudingsvermogen

Gonçalo Ramos – 2018

Gonçalo Ramos begint in het onder 23 elftal van Benfica. Of hij snel een kans gaat krijgen in het eerste elftal valt nog te bezien. Het zal echter niet lang duren voordat verschillende andere clubs naar zijn diensten gaan lonken.

Gonçalo Ramos – 2028

- Advertisement -

De absolute topspeler die Gonçalo Ramos kon worden is hij misschien niet geworden, maar toch zit hij in 2028 bij een hele mooie club. Hij werd in 2025 transfervrij opgepikt nadat hij door SL Benfica al aan 1. FC Köln en Espanyol was uitgeleend. Bij Villarreal heeft de Portugees een basisplaats, maar een interland heeft het nog niet opgeleverd.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update

Andere spelers in onze Football Manager Database

Alexander Isak

Afgelopen transferperiode heerste er veel teleurstelling in Tilburg: Fran Sol vertrok naar Dinamo Kiev en Willem II was zodoende haar lieveling kwijt. De supporters...

Moise Kean

Moise Kean gold twee seizoenen terug als één van de grootste wonderkinderen in Football Manager. De Italiaan is inmiddels 18 en wacht nog altijd op zijn doorbraak. We bekeken hem en zijn ontwikkeling in FM19.

Manor Solomon

Manor Solomon is dit seizoen uitgegroeid tot één van de groei briljanten in het Israëlische voetbal en hem wordt een grote toekomst toegedicht. We bekeken deze dribbelkoning in Football Manager 2019.

Predrag Rajkovic

Een betrouwbare doelman is een must voor elke manager. Elke week zien we wel weer een enorme blunder van één zogenoemde topkeeper en dit tot flinke ergernis van menig hoofdtrainer. Predrag Rajkovic heeft tot nu toe laten zien een erg solide doelman te zijn en is voor menig Europese (sub)topclub een goede optie om te kopen. Een kijkje waard dus.

Pelayo Morilla

Pelayo Morilla is een 16-jarige Spaanse aanvallende middenvelder die in eigen land al de interesse heeft gewekt van de traditionele top. Hij is een zeer begenadigd talent in Football Manager 2019, ook vanwege zijn prijskaartje

Kai Havertz

Kai Havertz is pas 19 jaar, maar maakte toch al zijn debuut in het nationale elftal van Duitsland. Een geweldig talent, zeker in FM19!