Gonçalo Ramos

Aanvallende middenvelder

De 17-jarige Gonçalo Ramos staat volgens vele geruchten in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. De vraag is dan ook of SL Benfica ooit plezier gaat hebben aan haar eigen jeugdexponent. Dat Ramos een grote speler kan worden is duidelijk, maar waar ligt zijn toekomst?

Naam: Gonçalo Ramos
Nationaliteit: Portugal
Leeftijd: 17 (20/06/2001)
Lengte: 163 cm
Gewicht: 61 kg
Voet: Links
Club: SL Benfica
Contract: 30/06/2020
Positie: Aanvallende middenvelder
Waarde: €550
Kosten in 2018: €6.25M
Salaris p/w: €825

Transfer informatie

Dat Gonçalo Ramos een groot talent is weten ze bij Benfica ook. De Portugese topclub vraagt dan ook iets meer dan zes miljoen euro voor de jongeling. Daarnaast willen ze een doorverkoop percentage van 50% bedwingen. Voor de topclubs wellicht een leuke investering, maar er zijn betere voetballers te vinden voor dat geld.

Sterke punten
– Afwerken
– Passing
– Techniek
– Beslissingen
– Inzicht
Zwakke punten
– Afstandsschoten
– Mandekking
– Anticiperen
– Sprongkracht
– Uithoudingsvermogen

Gonçalo Ramos – 2018

Gonçalo Ramos begint in het onder 23 elftal van Benfica. Of hij snel een kans gaat krijgen in het eerste elftal valt nog te bezien. Het zal echter niet lang duren voordat verschillende andere clubs naar zijn diensten gaan lonken.

Gonçalo Ramos – 2028

De absolute topspeler die Gonçalo Ramos kon worden is hij misschien niet geworden, maar toch zit hij in 2028 bij een hele mooie club. Hij werd in 2025 transfervrij opgepikt nadat hij door SL Benfica al aan 1. FC Köln en Espanyol was uitgeleend. Bij Villarreal heeft de Portugees een basisplaats, maar een interland heeft het nog niet opgeleverd.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update

Andere spelers in onze Football Manager Database