Francisco Trincão

182

Francisco Trincão is deze editie van Football Manager de standaardaankoop van vele managers. Heel gek is dat niet, de Portugese buitenspeler kan een absolute topper worden. Wij van Managers United nemen hem vandaag onder de loep.

Spelerspaspoort

Naam: Francisco Trincão
Nationaliteit: Portugal
Leeftijd: 19 (29/12/1999)
Lengte: 183 cm
Gewicht: 73 kg
Voet: Links
Club: SC Braga
Contract: 30/06/2023
Positie: Rechtsbuiten / Linksbuiten
Waarde: €825k
Kosten in 2018: €825k
Salaris p/w: €4,5k

Transfer informatie

Als Europese subtopclub is het niet moeilijk om Trincão vast te leggen. SC Braga neemt al genoegen met een transferbedrag wat gelijk staat aan zijn waarde en soms nemen ze zelfs al genoeg met minder! Een spotprijs voor iemand met zijn potentieel.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Techniek
+ Flair
+ Snelheid
+ Versnelling
Zwakke punten
– Afwerken
– Anticiperen
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Francisco Trincão – 2018

Trincão begint in het onder 19 elftal van SC Braga, maar krijgt naar alle waarschijnlijkheid al snel zijn kans in het eerste elftal. Met zijn kwaliteiten zou hij al meteen een impuls geven aan het spel van zijn werkgever.

Francisco Trincão – 2028

Francisco Trincão heeft in onze save de verwachtingen meer dan waargemaakt. De buitenspeler is na tien seizoenen een bepalende speler bij de Engelse topclub Tottenham Hotspur. Hier kwam hij via AS Roma, Sampdoria en Olympique Marseille. Bij die laatstgenoemde speelde de Portugees vijf seizoenen en hierin wist hij telkens minimaal twaalf goals te maken. In 2027 vertrok hij naar Engeland voor een slordige 62 miljoen euro.

Dat een speler van zijn kaliber nog geen interlands achter zijn naam heeft is uiterst opmerkelijk. Wellicht weet hij in de komende jaren zijn debuut voor het Portugese nationale elftal nog te maken.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update