Jump to content

MU Worldvision Songcontest #42


Bogatyr

Recommended Posts

 

icJSJS7.png.95d01cbd602dc2b403c305abfbe451c2.png

 

Dames en heren.. De vorige editie is nog maar net afgesloten maar hier zijn we weer voor het leukste muzikale spelletje! Deze editie (#42) gaat door in de Manchester Arena, Engeland. De winnaar van het vorige festival (@Tim') zal zich in de handjes wrijven, want de laatste vier edities staan allemaal op zijn naam. Wie kan de hegemonie van deze alleswinnaar doorbreken? Of gaat hij gewoon rustig door op zijn elan, naar nummer vijf op rij? We zullen het over enige tijd weten, want ik zoek eerst landen die zich durven wagen aan deze nieuwe editie. De regels blijven gewoon hetzelfde. Jullie weten wat jullie te doen staat!

 

AO-Arena-bowl-redevelopment-image-9848ec0e95-GREEN2.jpg.aa36e21d176ff9ccb6b26d5f76542b56.jpg

 

Om jullie te stimuleren gaan we het even hebben over een Britse winnares van het Songfestival in 1997: Katrina And The Waves. Ze nam deel aan het songfestival met niet al te hoge verwachtingen maar behaalde uiteindelijk 227 punten, destijds de hoogste score ooit! Dit nummer werd later ook een enorme hit in verschillende landen. Later zou de groep splitten, na onenigheden onder de bandleden. Katrina wou later nog een keer meedoen met het songfestival. Hiervoor moest ze door de voorrondes van het 'Melodifestivalen', de selecties die werden gehouden in Zweden. Ze trad hierbij op onder de naam Katrina And The Nameless. Ze verloor kansloos in de tweedekansronde. Martin Stenmarck mocht dat jaar naar het muziekfestival, maar jammer genoeg voor Zweden haalde het land voor het eerst sinds lang niet de top 10!

 

Hoe is het nu met...? Songfestivalwinnaars Katrina & The Waves | Aftellen  naar de finale van het Songfestival | AD.nl

 

 

Spoiler

 

 

 

 

Iedere inzending moet aan een paar regels voldoen:

Alle inzendingen zijn en blijven anoniem totdat alle stemmen binnen zijn.
Deelnemers wordt verzocht een lied uit te kiezen met een maximum van 25 miljoen weergaven op Spotify of Youtube. Aanvullend hierop mag een artiest op Spotify niet meer dan 3 miljoen luisteraars per maand hebben. Dit is besloten om de charme van het MU Worldvision – het ontdekken van onbekendere nummers uit allerlei uithoeken van de wereld – te garanderen én stimuleren.
Deelnemers wordt verzocht om de nationaliteit van de artiest(en) te controleren. Het is niet de bedoeling dat iemand met een Indonesische oud-achteroom Indonesië vertegenwoordigd, dus let daarop.
 

Het inschrijfproces is eenvoudig:  Je stuurt de naam van het land wat jij wil vertegenwoordigen in combinatie met een YouTube- of Spotify link van jouw lied naar de keuze richting de organisatie, door middel van een PM aan mij. Uiteraard is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan dit grote muziekspektakel.  Geïnteresseerden hebben tot Zondag 9 april 2023, 23:59 de tijd om hun inzending aan te leveren. Deze datum kan in onderlig overleg eventueel nog verlengd worden. In de post hieronder worden alle deelnemende landen weergegeven. Meer informatie over het stemmen volgt als de deadline van de inzendingen gesloten is. 

 

Mentions:

 

Wil je uit de mentions of wil je er graag bij? Laat het even weten in de comments.

 

 

 

 @Djurovski @ivago @Steels @FMNOOB @ElMarcos @Vitesse88 @Vreven @MetalMichael @Lenstra @bas2204 @007mark @Grote Ree @Tim' @Rogier. @Srangaman @nasje92 @Chiemel @Fabian. @Titan @aron24 @Laki @Chimpa @Jeroen. @timpy00 @hjs @komodo25 @koperij @chrisje1993 @Satyr @Stefanos @Lazvic @Bolderbast @ElPrincipito @Regis @Abe @Kyrill @NicoHaak @Tamara84 @Kowet @Keko @MetalMichael @QuaLyon @van der Water @Giroud @Roprop @Christian. @Kelvin @Erwin. @Platina32 @Vilhena @Viva La Vida @TeamWesil @King XVI @himan @Dysproz @Juca @Justin @Rensationeel. @Hakai @Fantasy @Lara Croft @Arezo @Urbeto

Edited by Bogatyr
Link to comment
Share on other sites

Gekozen landen:

 

Canada

Mali

Faroer Eilanden 

VS

Nederland

Australië 

Denemarken

IJsland

Zweden

Engeland

Ierland

België 

Filipijnen

Mexico

Kenia

Luxemburg 

Italië 

Duitsland 

Finland

Noorwegen

Israël 

Singapore

Wales

 

 

Edited by Bogatyr
Link to comment
Share on other sites

Op 27-3-2023 om 20:01 zei Djurovski:

Of Titan moet Jovink of mooi wark insturen

 

In dat geval verwacht ik een eindscore van twaalf punten. Afkomstig uit een land dat een obscuur bandje heeft ingezonden met een stevig metalrockachtig nummer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...