Jump to content

MU Worldvision Song Contest #38


Laki
 Share

Recommended Posts

Posted (edited)

image.png

 

Welkom in Noorwegen, het land dat ook wel gekend staat voor de Noormannen of de Vikingen. Maar we zijn niet hier voor een les geschiedenis, maar voor een muziekevenement. En we verwachten ook niet dat veel landen zich zullen wagen aan Vikingmetal, dus daar houdt het dan ook wel bij op. Goed, na de zeer succesvolle 37ste editie, is het ondertussen alweer tijd voor - jawel - de 38ste editie! @Urbetoveroverde de harten van de MU'ers door meteen bij zijn debuut te winnen, we zullen zien of een andere debutant deze keer met de prijs zal weglopen of het weer tijd wordt voor een ervaren rot, of misschien breit de winnaar van vorige keer wel een mooi vervolg aan zijn indrukwekkend debuut.

 

De deelnemers lieten weten het anonieme inzenden van de voorbije twee edities wel een leuke toevoeging te vinden, en dus blijven we dat behouden. Verder ben je vrij in het kiezen van welk nummer, groep en land je kiest, mits de artiest van keuze uit het land komt naar keuze of een sterke band heeft met het land, zoals gewoonlijk het geval is bij onze edities. Verder moet de inzending een studio of opnameversie zijn, maar dus geen liveversie, en dus te horen zijn op YouTube en/of Spotify.

 

Om je in te schrijven, stuur je een PM naar mij waarin je het land dat je wenst te vertegenwoordigen, de naam van de artiest(e/en) en de titel van het lied vermeldt, met daarbij een YouTube- of Spotifylink. Iedereen is verder welkom om deel te nemen. In onderstaande post zal ik ook updaten welke landen al zijn ingenomen. Meer informatie over het stemmen volgt later nog. De deadline zet ik op donderdag 26 mei 23u59 maar daar kan eventueel van afgeweken worden als je aangeeft het niet te redden voor die datum en toch wenst deel te nemen.

 

Hou er rekening mee van een PM te sturen en dus niet in dit topic je inzending te sturen, omdat de eerste fase dus anoniem verloopt.

 

Mentions

@Socrates @Djurovski @ivago @Steels @FMNOOB @ElMarcos @Vitesse88 @Vreven @MetalMichael @Lenstra @bas2204 @007mark @Grote Ree @Tim' @Rogier. @Srangaman @nasje92 @Chiemel @Fabian. @Titan @aron24 @Laki @Chimpa @Jeroen. @timpy00 @hjs @komodo25 @koperij @chrisje1993 @Satyr @Stefanos @Lazvic @Bolderbast @ElPrincipito @Regis @Abe @Kyrill @NicoHaak @Urbeto @Tamara84 @Kowet @Keko @MetalMichael @QuaLyon @van der Water @Giroud @Roprop @Christian. @Kelvin @Erwin. @Platina32 @Vilhena @Viva La Vida @TeamWesil @King XVI @himan @Dysproz @Juca @Justin @Rensationeel. @Hakai

 

 

 

Edited by Laki
Link to comment
Share on other sites

Gepost (edited)

Gekozen landen:

 

flag_usa.png United States / Verenigde Staten

 

 

flag_new_zealand.png New Zealand / Nieuw-Zeeland

 

 

flag_switzerland.png Switzerland / Zwitserland

 

 

flag_france.png France / Frankrijk

 

 

flag_ireland.png Republic of Ireland / Ierland

 

 

flag_belgium.png Belgium / België

 

 

flag_england.png England / Engeland

 

 

flag_uganda.png Uganda / Oeganda 

 

 

flag_sweden.png Sweden / Zweden

 

 

flag_greece.png Greece / Griekenland

 

 

flag_norway.png Norway / Noorwegen

 

 

flag_iceland.png Iceland / IJsland

 

 

flag_madagascar.png Madagascar / Madagaskar

 

 

flag_denmark.png Denmark / Denemarken

 

 

flag_cameroon.png Cameroon / Kameroen

 

 

flag_netherlands.png Netherlands / Nederland

 

 

flag_cote_divoire.png Ivory Coast / Ivoorkust

 

 

flag_japan.png Japan / Japan

 

 

flag_italy.png Italy / Italië

 

 

flag_scotland.png Scotland / Schotland 

 

 

flag_finland.png Finland / Finland

 


flag_canada.png Canada / Canada

 

 

VutW8jK.png Kosovo / Kosovo

 

https://www.youtube.com/watch?v=r9iPBO142Xc

 

-> YouTube ondersteunt het invoegen van deze video niet, dus hier gewoon op de link klikken.

 

flag_malaysia.png Malaysia / Maleisië

 

 

flag_brazil.png Brazil / Brazilië

 

 

Spotify

 

 

 

NOOT: De inzending van Noorwegen staat niet op Spotify.

 

Edited by Laki
Link to comment
Share on other sites

  • Tim' pinned this topic
Gepost (edited)

 

5 uur geleden zei Laki:

Gekozen landen:

 

Verenigde Staten

Nieuw-Zeeland

Zwitserland

Frankrijk

Ierland

België

Engeland

Oeganda

Zweden

Even om zeker te zijn: dit zijn de enige landen waaruit we mogen kiezen? Ik vraag het omdat er vorige edities veel meer landen en deelnemers waren...

 

Edit: Er staat ook niets bij van hoe oud het nummer mag zijn, is dat omdat iedereen de regels inmiddels kent of omdat het van eender welke periode mag zijn? :) 

Edited by Miz
Link to comment
Share on other sites

9 minuten geleden zei Miz:

Even om zeker te zijn: dit zijn de enige landen waaruit we mogen kiezen? Ik vraag het omdat er vorige edities veel meer landen en deelnemers waren...

 

Die landen zijn al reeds gekozen. Ieder ander land ben je dus nog vrij om te kiezen.

Link to comment
Share on other sites

7 uur geleden zei Chiemel:

Wil meedoen, sta wel op het punt met vakantie te gaan. Dus wellicht heb ik nog een reminder nodig

 

Daar zal ik normaal gezien voor zorgen dat je nog een reminder krijgt.

 

5 uur geleden zei Miz:

 

Er staat ook niets bij van hoe oud het nummer mag zijn, is dat omdat iedereen de regels inmiddels kent of omdat het van eender welke periode mag zijn? :) 

 

Er zijn deze keer geen beperkingen op hoe oud een nummer moet zijn.

 

Link to comment
Share on other sites

Voor wie nog wilt deelnemen, een laatste reminder, donderdagnacht sluit ik de inschrijvingen. Ondertussen hebben we 24 deelnemers, waarvan één debutant.

 

  @ivago @Steels @FMNOOB @ElMarcos @Vitesse88 @Vreven @MetalMichael @Lenstra  @Srangaman   @komodo25 @koperij   @Stefanos @Lazvic @Bolderbast @ElPrincipito @Regis @Abe @Kyrill @NicoHaak  @Tamara84 @Kowet  @MetalMichael @QuaLyon @van der Water @Giroud @Roprop @Christian. @Kelvin  @Vilhena @Viva La Vida @TeamWesil @King XVI @himan @Dysproz @Juca @Justin @Rensationeel. @Hakai

Link to comment
Share on other sites

image.png

 

En dan is het nu tijd voor de tweede fase, het stemmen. 

 

In de tweede post kan je alle inzendingen beluisteren, waar de YouTube videos zijn ingevoegd en waar de spotifylijst ook is bijgevoegd. Bij één van de inzendingen is die niet terug te vinden op Spotify, dus daarvan zal je de YouTube video moeten beluisteren (met name die van Noorwegen). Verder zijn de volgordes wel hetzelfde.

 

Het stemmen blijft verder net zoals de vorige edities hetzelfde, en in de klassieke eurovisiestijl. Je geeft 10 verschillende landen punten: 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 en ook nog 1 punt. En vervolgens stuur je ook nog twee reserves mee. Op jezelf stemmen gaat verder uiteraard ook niet.

 

Kopieer onderstaand stemlijstje en stuur bij grote voorkeur op in de PM waarin je ook al je inzending hebt doorgegeven:

 

12:

10:

8:

7:

6:

5:

4:

3:

2:

1:

R1:

R2:

 

De deadline voor het stemmen ligt op vrijdag 10 juni 23u59, eventueel kan dat nog verlengd worden tot de zondag erna, mocht er een probleem zich vormen, maar aan te raden valt om het niet te veel uit te stellen als dat niet nodig is. En al te beginnen met af en toe iets te luisteren als het bijvoorbeeld wat moeilijker zou gaan.

 

Verder blijft deze fase anoniem dus speculeer niet over wie wie is. Als er iets niet duidelijk is of als er vragen zijn, laat het me gerust weten.

 

Mentions:

@Socrates @Djurovski@ivago @bas2204@007mark@Grote Ree@Tim'@Rogier.@nasje92@Chiemel@Fabian.@Titan @aron24 @Laki@Chimpa@Jeroen.@timpy00@hjs@chrisje1993

@Satyr@Urbeto@Keko @Platina32 @Fantasy @Miz

 

Link to comment
Share on other sites

3 minuten geleden zei Djurovski:

Ingezonden duidelijke top 2 maar mag helaas niet op mij zelf stemmen. Dan een eenzame nummer 3 en voor de rest een brede middenmoot wat lastig was en hoop bagger stuk of 12 nummers 

Vanavond alles voor een eerste keer geluisterd, maar kan niet anders dan het hier mee eens zijn tot dusver. Later alles nog eens goed luisteren om een echte ranglijst te gaan maken en punten uit te delen.

Link to comment
Share on other sites

6 minuten geleden zei Fantasy:

Vanavond alles voor een eerste keer geluisterd, maar kan niet anders dan het hier mee eens zijn tot dusver. Later alles nog eens goed luisteren om een echte ranglijst te gaan maken en punten uit te delen.

 Ben benieuwd of de top 3 van ons beide aardig bij elkaar ligt en de bagger ook. Geen idee wat jouw muziek smaak over het algemeen is dus benieuwd naar jouw score 

Link to comment
Share on other sites

De nummers afgespeeld op de soundbar. Als dan de hond op een gegeven moment verkast naar de keuken - niet de eerste keer in de geschiedenis van Worldvision - weet je wat het niveau is. 

 

Paar aardige nummers en opvallend veel bekende artiesten en/of songs. 

Link to comment
Share on other sites

Zonder nu veel te verraden, ik vind dat de inzending van Italië echt onvoorstelbaar bagger is. Voor de rest viel het me zeker wel mee, ik heb maar vijf kruisjes gezet op m'n papiertje en een kruisje krijgt een nummer als ik het echt niet leuk vind. Meestal heb ik er tien of meer.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het algehele niveau echt niet slecht, al mis ik de muzikale verscheidenheid van de vorige editie. Heb wel mijn favorieten inmiddels, maar moet de punten komende week nog eens goed bekijken. De afspeellijst staat inmiddels al meermaals aan in ieder geval.

 

Persoonlijk teken ik dan ook voor een plek in het linkerrijtje;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...