Jump to content

[FM22] No Sweat / No Glory


jefri
 Share

Recommended Posts

Banner.png.8b52bce9c3d0f4825f1afea2ded6eb18.png

 

Verrassend: Geen contractverlenging Philippe Clement!

 

Verrassend nieuws werd zojuist bekend gemaakt in het Jan Breydelstadion te Brugge. In een geplande persconferentie deelde Bart Verhaeghe, samen met Vincent Mannaert, mee dat het contract van 'prijzenpakker' Philippe Clement niet zou verlengd worden. Nochtans kan de 47-jarige Antwerpenaar zeer goede prestaties voorleggen, met twee achtereenvolgende titels in de Jupiler Pro League. Wat de exacte reden is, wouden beide heren niet kwijt. Maar in de wandelgangen zou het vooral gaan over het financiële aspect.

 

Clement-balen-Club-Brugge-23-08-2020.jpg.ab06de961de26826980f954641323915.jpg

Een beeld die vanaf volgend seizoen niet meer te zien zal zijn in het Jan Breydelstadion.

 

Opvolger?

 

Wie de Brugse troepen nu zal moeten leiden naar nieuwe successen is nog niet duidelijk, en ook daar wisten de twee bestuursleden niet meer over te vertellen. Het is duidelijk dat de sfeer op Jan Breydel wat kil is. Niemand verwachte immers dat ze Clement zouden gaan verliezen, na twee prachtige voetbaljaren. Welke trainer uit België kan deze groep overnemen, en dezelfde resultaten halen, met mooi en aanvallend voetbal? Kijken ze terug naar een ex-speler zoals Gert Verheyen of Sven Vermant? Krijgt Felice Mazzu eindelijk zijn kans bij Club? Of moeten ze toch naar het buitenland gaan kijken naar een profiel die binnen de club past?

 

één ding is zeker, Club Brugge zal hoe dan ook voor een verandering staan de komende jaren. Dan rest de vraag alleen maar of ze op niveau kunnen blijven? Of, dat ze net zoals RSC Anderlecht in een overgangsfase zullen belanden. Wij kijken alvast uit naar misschien wel de spannendste competitie in jaren.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Banner.png.4eedd6ebcdac3a38de5942f6ee99279e.png

 

Odilon Kossounou vertrekt voor recordbedrag richting Leverkussen

 

Daags na het nieuws dat Clement de deur van Jan Breydel achter zich dichttrekt, moeten de supporters van Blauw-Zwart opnieuw een bittere pil slikken. Sterkhouder Odilon Kossounou heeft een overeenkomst bereikt met de Duitse club, Bayer Leverkussen. Kossounou arriveerde in 2019 in Brugge vanuit het Zweedse Hammarby, voor een bedrag van drie miljoen euro. Nu zou de Ivoriaan vertrekken voor een recordbedrag van 24 miljoen euro, met bonussen kan dit bedrag zelfs oplopen tot 30 miljoen euro.

 

Koussounou.thumb.jpg.da9d9b40877a8b2801bfb10b0d2c07f8.jpg

Odilon Kossounou werd al meteen voorgesteld bij z'n nieuwe club

 

Ook spelers op overschot worden van de hand gedaan

 

Niet alleen Kossounou vertrekt uit Brugge, ook spelers die niet op een basisstek konden rekenen mochten vertrekken. Zo trekt Kaveh Rezaei naar OH Leuven, de Iraanse voetballer kwam nooit echt in beeld bij Club Brugge. Michael Krmencik wordt opnieuw verhuurd, ook hij kon niet overtuigen op de Belgische velden. 

 

Aanvallers op overschot in Brugge want ook David Okereke mag zijn kansen ergens anders grijpen. Hij wordt verhuurd aan Venezia in Italië, waar hij al eerder goed presteerde.

 

@Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan

 

Bedankt voor de reacties!

Tips zijn altijd welkom.

 

Citaat

De eerste transferperiode werd niet geactiveerd, dus overloop ik nog snel even de transfers die alreeds plaatsgevonden hadden. Nieuws over de nieuwe trainer is er nog niet :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Banner.png.06e26a8040d7d94cda85ce8edc194a73.png

 

Club haalt met Nsoki verdedigende versterking

 

Club Brugge heeft z'n eerste inkomende transfer voorgesteld deze middag. Stanley Nsoki komt over van het Franse Nice voor een bedrag van 6,5 miljoen euro. De linksvoetige verdediger doorliep de jeugdploegen van Paris Saint-Germain, om later de stap te zetten naar Nice voor een slordig bedrag van 12 miljoen euro. Nu haalt Blauw-Zwart hem dus binnen voor iets meer dan de helft van dat bedrag, wat zeker niet slecht onderhandelt is.

 

stanley_web.png.792b77c8439ee11cdb1feb0cbd6ed2cc.png

 

Ook twee huurlingen komen de club versterken

 

Verder kunnen we ook de komst van twee tijdelijke versterkingen aankondigen. Tibo Persyn (Inter Milan) en Ruben Providence (AS Roma) zullen het komende seizoen uitkomen voor Club Brugge.

 

Tibo Persyn is een 19-jarige flankspeler, die bij de jeugd al voor Brugge uitkwam. Op 16-jarige leeftijd koos hij toen voor een avontuur in Italië. Nu, drie jaar later, keert hij voor het eerst terug naar België om op het hoogste niveau te spelen. Persyn staat bekend om z'n enorme snelheid en is sterk met de bal aan de voet.

 

Ruben Providence is een 20-jarige, Franse flankspeler die ook uit de jeugd van Paris Saint-Germain komt. Hij tekende twee jaar geleden bij het Italiaanse AS Roma, maar kon er niet meteen doorbreken. Nu hoopt hij bij Club meer kansen te krijgen om zich te bewijzen.

 

Nog altijd geen manager voorgesteld...

 

Intussen is de zoektocht naar een nieuwe manager nog altijd niet afgerond. Gert Verheyen zou vriendelijk bedankt hebben voor de job, en blijft liever als analist aan het werk. Felice Mazzu wil met Union verassen op het hoogste niveau. Het bestuur blijft er rustig onder, en weet dat het nog eventjes tijd heeft. "We mogen geen overhaaste beslissingen nemen, het moet meteen een goeie zijn." Klinkt het in Jan Breydel.

 

 

@Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993

 

Bedankt voor de reacties!

Tips zijn altijd welkom.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...