Jump to content

MU Scout - opdracht 9


Tim'
 Share

Recommended Posts

Banner.png.34df56b76866e36195e058cf9c3054ca.png

 

Het EK en de Copa América zitten erop, de Gold Cup is nog bezig en ook de Olympische Spelen (want ja, ook daar schijnt gevoetbald te worden). Nog een maandje deze toernooien, veel transfers en de Europese voorrondes en dan beginnen de competities weer! Met nieuwe spelers, maar ook maar nieuwe trainers.

 

Mark van Bommel is een van die nieuwe trainers. Na een tijdlang zonder club te hebben gezeten sinds zijn ontslag bij PSV, is de oud-middenvelder nu weer druk in de weer. VfL Wolfsburg was de club die het wel met hem aandurft. Na een spoedcursus voor de Duitse vierde officials wordt het voor Van Bommel tijd om zijn team te evalueren en de staf is het unaniem eens: er moet een rechtsbuiten bij.

 

De selectie is wel breed genoeg, maar er mag kwalitatief nog wel iets meer bij op die positie. Momenteel zitten in de selectie alleen Renato Steffen en Ole Pohlmann die graag op die positie spelen. Maar die eerste is al een tijdje geblesseerd en die tweede kan het niveau van Wolfsburg nog niet aan. Tijd voor een nieuwe speler dus. Om een invasie van Nederlanders voor te zijn is de eerste eis dat het geen Nederlandse rechtsbuiten mag zijn. Ook wordt er weer gezocht naar restwaarde, dus 26 jaar of jonger is prima, maar ouder hoeft de clubleiding niet.

 

De profielschets is ook duidelijk: het moet een klassieke rechtsbuiten zijn. Eentje met krijt aan de schoenen en eentje die aan het einde van het seizoen assistkoning van de competitie moet kunnen zijn. Het liefst wil Wolfsburg dan ook een rechtsbenige aanwinst binnenhalen. Extra vraag: het zou mooi zijn als je gescoute speler ook nog eens een mooie corner kan nemen. Voor dit allemaal is een budget voorhanden van 6 miljoen euro.

 

PS: Het is nu de bedoeling dat jij een game start met VfL Wolfsburg en doet wat er in het bovenstaande verhaaltje staat. Als je de speler naar VfL Wolfsburg hebt gehaald is het de bedoeling dat je een screenshot plaatst als bewijs. Vul vervolgens onderstaand lijstje in. Niet vergeten de spelers ook in het topic voor profielen van aanvallers te posten!

 

PS 2: Het is niet de bedoeling om een MU Data Update te gebruiken of een variant daarop, waarmee spelers geüpdatet zijn tot de zomer en daardoor bijvoorbeeld transfervrij. Je mag kiezen tussen de standaarddatabase of de winterdatabase van SI, maar dat is de enige keuze die je daarin mag maken.

 

Naam:
Club:

Nationaliteit:
Leeftijd:
Waarde:

Screenshots:

 

Veel scoutplezier!

Link to comment
Share on other sites

  • Tim' pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

Announcements

×
×
  • Create New...