Jump to content

In de schijnwerpers ... juni 2021


Marius
 Share

Recommended Posts

Bijna vakantie ... Een sportzomer die van start is gegaan met een EK voetbal en de Tour de France ... Het is hier dan ook wat rustiger geworden en de traditionele komkommertijd lijkt wat ingezet maar toch zijn er hier nog steeds heel wat interessante verhalen te volgen natuurlijk. En aangezien we  bijna aan het einde van de maand gekomen zijn, is het dus ook tijd om opnieuw een verhaal in de picture te plaatsen.

 

Laat hier dus jullie favoriete verhaal achter van de afgelopen weken voor aanstaande woensdagochtend 10u. De novelle met de meeste stemmen mag  een maand lang met recht en rede "in de schijnwerpers" staan!

Link to comment
Share on other sites

Hoewel het weer wat rustiger wordt in dit deel van het forum kan ik niet anders zeggen dat er (nog) mooie verhalen gepost worden. @delichris heeft een hele mooie novelle afgerond en zou zeker mijn stem hebben maar ik vind het zonde om je dan nog in de schijnwerpers te zetten zonder nieuwe updates. Daarnaast wil ik hier ook zeker @Fantasy en @Geppiej even benoemen voor hun leuke EK sign-ups, hier geldt echter hetzelfde voor, een in de schijnwerpers heeft niet zoveel zin meer voor deze novelles. 

 

Het zal waarschijnlijk niemand verrassen dat mijn stem naar @John Terry gaat met zijn mooie novelle over Barcelona. Hoewel ik zelf meer van het schrijven ben kan ik zijn grafische manier van vertellen enorm waarderen. Dat gecombineerd met zijn duidelijke visie over hoe hij van Barcelona weer de grootste club ter wereld wil maken vind ik bewonderenswaardig. Tot slot wil ik hier ook nog even @germandutch benoemen, zijn novelle(s) verdienen wat mij betreft meer aandacht dan dat ze op dit moment krijgen, als ik jullie was zou ik zeker eens in zijn topic(s) gaan kijken.

Link to comment
Share on other sites

  • Marius unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...