Jump to content

[sign-up][PCM 2020] Be the Best!


chrisje1993
 Share

Recommended Posts

EuJETCL.png

 

Een sign-up met PCM 2020. Hierin zal je de manager van een team worden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de ploeg sterk genoeg is om voor de prijzen mee te doen. De ploegenselectie in de rondes zullen door de computer gedaan. Jij hoeft alleen maar te zorgen dat je de juiste wielrenners aantrekt voor je team. Als eerste moeten jullie natuurlijk een team kiezen. Alleen dit heb je niet in eigen hand. Dit word namelijk via loting gedaan. Je zet jezelf in het onderstaand lijstje bij een nummer neer. Dit nummer correspondeert met een ploeg die je vervolgens aangewezen krijgt. Heel veel maakt deze keuze niet uit. Het enige waar dit invloed op heeft is het budget.

 

Aanmelden:

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12:

13:

14:

15:

16:

17:

18:

19:

 

Zelf zal ik het laatste team pakken wat overblijft.

Link to comment
Share on other sites

C0NX4lc.png

 

De eerste 4 ploegen hebben een nieuwe manager aangesteld. Te beginnen met INEOS Grenadiers. Zij hebben gekozen voor @RubenS2. Samen met hem hopen ze een nieuwe weg in te slaan, maar wel aan de top te blijven. We gaan zien welke kant Ruben op wilt gaan met INEOS.

 

Van een team uit de top naar team wat de prognose heeft om onderin te eindigen. Intermarche - Wanty - Gobert Materiaux heeft @aron24 voor de groep gezet om de ploeg naar ongekende hoogte te lijden. Ze willen samen de weg omhoog inslaan en uiteindelijk misschien zelfs de top bereiken.

 

@007mark heeft als bestemming Bora - Hansgrohe ingesteld. De Duitse ploeg is voor het klassement altijd een beetje een outsider en in de sprints een van de favorieten. Met de nieuwe manager voor de groep hopen ze op beide fronten DE favoriet te worden.

 

Als laatste tot nu toe heeft @FlyD ook een wielerploeg aangewezen gekregen. Groupama - FDJ is de gelukkige om deze man aan het roer te hebben staan. Een ploeg die we veelvuldig in de aanval zien gaan maar bijna nooit daadwerkelijk om de prijzen. Misschien dat ze nu met een nieuwe input dit wel kunnen gaan bereiken.

Link to comment
Share on other sites

1:

2:

3: FlyD

4:

5: Kelvin

6:

7: RubenS2

8:

9: Aron24 

10:

11:

12:

13: 007mark

14:

15:

16:

17:

18:

19:

 

Ik kom ff de plannen van @007mark kapot maken, wat ze ook mogen zijn. Dus hopen op Sunweb en dan gaan we daar eens een Duits bataljon van maken.

Link to comment
Share on other sites

Q3Jvm0k.png

 

Ook @Kelvin heeft zijn team gevonden. Alleen heeft hij niet Team DSM (Sunweb) gekregen maar de formatie van Trek - Segafredo krijgt hij onder zijn hoede. Een troost, ook hier kan je een Duits bataljon van gaan maken ;) . We zullen snel gaan zien wat zijn plannen met deze ploeg gaat zijn.

 

 

 Wat mentions voor mensen die misschien interesse hebben om mee te doen hier.

@komodo25 @neva @19CH98 @van der Water @Geppiej @Chiemel @Tim' @RicoV1989

Link to comment
Share on other sites

zoaSldQ.png

 

Er zijn weer drie ploegen die een nieuwe manager voor de groep hebben weten te vinden. @19CH98 vond dat hij geen andere keus had dan Lotto Soudal. Deze ploeg is over het algemeen vooral de outsider. Alleen met Caleb Ewan hebben ze wel een topsprinter in de gelederen.

 

@Geppiej heeft een ploeg in de naam van Qhubeka - ASSOS weten te vinden. Met onder andere Giacomo Nizzolo en Domenico Pozzovivo zit er ervaring genoeg binnen de groep. Kan geppiej ervoor zorgen dat ze dit op tijd vervangen krijgen en zelfs de aansluiting met de top teams vinden?

 

Als laatste op dit moment hebben we @Erwin. nog. Hij mag de leiding nemen over de Belgische ploeg Deceuninck - Quick Step. Dit is natuurlijk een mooie ploeg met veel mogelijkheden. Gaat hij deze ook optimaal kunnen benutten?

Link to comment
Share on other sites

z8pTie2.png

 

@neva is manager nummer 9 die een team gevonden heeft. UAE Emirates is het team waar Neva het voor het zeggen gaat krijgen. We zijn benieuwd wat hij met Pogacar en consorte kan gaan doen in het peleton.

 

AG2R heeft ook iemand gevonden die de groep moet gaan leiden naar successen. @komodo25 heeft de taak gekregen om de franse formatie te begeleiden. Waarschijnlijk zal hij wel in de loop van de tijd wat kwaliteit moeten gaan toevoegen om daadwerkelijk om de podiumplaatsen mee te kunnen gaan doen.

 

De laatste tot nu toe is @Satyr . Er waren een paar teams die interesse in hem hadden. Uiteindelijk is Movistar de ploeg die hem heeft weten te strikken. Marc Soler heeft al aangegeven dat hij er van overtuigd is dat hij de juiste man is om deze ploeg te leiden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...