Jump to content

De komende 5 jaar van...


Chiemel

Recommended Posts

Screenshot_20201221_210116.jpg

 

Inspiratie: Zelf vond ik de voorspelling van de "NK-selectie over 4 jaar" een interessant topic. Ook het bijbehorende element dat we elkaar dan over een aantal jaren kunnen uitlachen met bizarre voorspellingen. 

 

Het idee: Ik (of iemand) geef om de zoveel tijd een lijstje van namen waarvan we hun carrière van de komende 5 jaar gaan voorspellen. Dit kan een mix van talenten, gemiddelde spelers en trainers zijn. Heel simpel dus.

Format mag je zelf weten. Kan gewoon simpel in tekst, maar kan eventueel ook met tabellen met statistieken erbij. Denk bij je voorspellingen aan transfers, aantal doelpunten, prijzen, eventueel blessures, etc. Wat je zelf leuk vindt! 

Nieuwe namen worden gepost zodra het een beetje stil lijkt te vallen. 

 

Laten we beginnen met de volgende 5 namen:

 

- Jerdy Schouten

- Ronald Koeman

- Virgil van Dijk

- Erling Braut Haaland

- Quincy Promes

 

Suggesties voor namen mogen via PM gedaan worden. 

 

Edited by Chiemel
Link to comment
Share on other sites

- Jerdy Schouten, ken ik niet..moest hem in FM opzoeken. Speelt blijkbaar bij Bologna. Ik hoop voor jullie dat dat geen toekomstig Oranje-materiaal is?

- Ronald Koeman, vrees er voor hem een beetje voor dat hij op het meest slechte moment is ingegaan op het aanbod van Barcelona..Vermoed dat ie er na de nieuwe presidentsverkiezingen snel zal moeten ophoepelen voor een Xavi of een terugkeer van Pep. Waar hij nadien terecht zal komen? Dortmund, Ajax, Leicester zo'n clubs zie ik hem wel bij belanden.

- Virgil van Dijk, zal nooit meer zijn niveau van weleer halen, maar wel nog jaren bij Liverpool blijven om uiteindelijk naar Nederland terug te keren. Ajax, Feyenoord, PSV of toch Groningen?

- Erling Braut Haaland, zal vlot de goals blijven maken bij Dortmund. Vraag is dan alleen wanneer hij zijn volgende toptransfer zal maken. Vertrekt hij eind dit seizoen al richting Real Madrid, Man City of Bayern München? In mijn ogen zijn dat de mogelijke bestemmingen voor hem de komende jaren aangezien die een topspits nodig zullen hebben.

- Quincy Promes, bij Ajax nog paar jaartjes en dan misschien nog gaan cashen in Amerika?

Link to comment
Share on other sites

- Jerdy Schouten: Zie ik geen international worden met de potentie/kwaliteiten die andere talenten/middenvelders hebben. Zal op hetzelfde niveau als nu spelen. Liefst terug naar Den Haag maar dat gaat niet gebeuren. Vind hem ook wel bij Feyenoord passen.

- Ronald Koeman: Sowieso niet meer bij Barca. Er zijn in mijn ogen drie opties. Coach van een(Europese)subtopper, bondscoach van een B-land of lekker niks doen en misschien af en toe als analist. Ik gok op de derde.

- Virgil van Dijk: Is dan gestopt. Daarvoor misschien nog even "afbouwen" bij Ajax, PSV of in de VS.

- Erling Braut Haaland: Maakt nog 1,5 jaar doelpunten voor Dortmund en vertrekt dan naar Real en zit daar over 5 jaar nog.

- Quincy Promes: Heeft over vijf jaar een welcome home party georganiseerd door Ten Hag, vrienden en wat drillrappers nadat hij zijn toekomstige straf heeft uitgezeten.

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten: Gaat het redelijk goed blijven doen bij Bologna. Maar ik zie Bologna nog wel eens degraderen. Op dat moment gaat hij weee terug naar Nederland, naar een goede subtopper zoals Vitesse. 

 

Ronald Koeman: wordt ergens in 2021 ontslagen bij Barca. Zie hem daarna wel weer bondscoach van het NL elftal worden, wel lastig in te schatten wanneer aangezien Frank eerst weg moet. Direct na het EK zou kunnen als EK tegenvalt en Koeman net weg is bij Barca. Dan blijft Koeman nog vele jaren zitten bij NL elftal.

 

Virgil van Dijk: Is nu 29 en dus over 5 jaar 34. Blijft tot zijn 33e bij Liverpool denk ik en dan gaat het fysiek mogelijk lastig worden allemaal. Gaat geen persoonlijke prijzen meer pakken. Zie hem dan nog een jaar doen bij een club in Zuid-Europa, in Italië bij AC Milan ofzo. 

 

Erling Braut Haaland: gaat denk ik over 1,5 jaar weg bij Dortmund voor een belachelijk hoog bedrag. Dus dan is er een klein groepje aan clubs die dat kunnen betalen. Ik denk dat hij wel ergens wil voetballen dat bij hem past. Dus niet bij een Barca, Man City of PSG. Man Utd of Liverpool lijken mij grote kanshebbers. 

 

Quincy Promes: gaat eind van dit seizoen weg bij Ajax naar Spartak Moskow. Zal daar nog 2 seizoenen voetballen om daarna nog twee seizoenen ergens geld binnen te harken, China gok ik. Over 5 jaar is hij dan net gestopt of in ieder geval clubloos. 

Link to comment
Share on other sites

- Jerdy Schouten, de nieuwe di Rono. Hoog aangeschreven in Italië, ietwat in de schaduw van betere voetballers in Nederland en uiteindelijk een leuke carrière bij een middenmoter c.q. subtopper in Italië.

- Ronald Koeman, Barça gaat 'em helaas niet worden en daarna gaat niemand meer een gokje wagen bij Ronald, die als verbitterde analist werkzaam is over vijf jaar, fulminerend tegen het moderne voetbal.

- Virgil van Dijk, die gaat nooit meer weg bij Liverpool, zelfs als hij aan het aftakelen is. Na zijn blessure iets langzamer dan voorheen, maar nog altijd onbetwist basiskracht, totdat hij wordt ingehaald door jongere talenten.

- Erling Braut Haaland, doelpuntenmachine pur sang, qua clubkeuze ligt het er een beetje aan waar ome Mino de meeste centjes kan halen. Wie is tegen die tijd het meest wanhopig? Het zou zomaar PSG kunnen worden.

- Quincy Promes, vertrekt naar Rusland, waar hij een goede reputatie heeft en ze geen Nederlandse kranten lezen.

Link to comment
Share on other sites

 Jerdy Schouten Ken ik niet,.

- Ronald Koeman Is errgens technisch directeur van een PL club ofzo.

- Virgil van Dijk gaat dan bijna met pensioen als voetballer en plakt er nog een seizoentje bij. Daarna gaat hij het trainersvak in.

- Erling Braut Haaland speelt dan bij City of PSG , en met hem erbij lukt het hun eindelijk om wel de CL te winnen.

- Quincy Promes achter de tralies.

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten: Speelt nog steeds in Italië/serie A. Zal dan wel bij een andere club zijn.

 

Ronald Koeman: Is dan weer de trainer van Feyenoord. Pelle is dan één van zijn assistenten. 

 

Virgil van Dijk: Hopelijk als mentor/staflid bij Liverpool. Zal geen basisspeler meer zij.

 

Erling Braut Haaland: Bij de club die het meeste geld gaat bieden. 

 

Quincy Promes: Is gestopt met voetballen en is een professionele drillrapper geworden. Hij woont nu wel in Dubai, tevens het laatste land waar hij heeft gevoetbald, omdat hij in Nederland verdacht wordt van een aantal steekpartijen.

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten: Jerdy speelt over 5 jaar niet meer bij Bologna, maar in de top van de Eredivisie. Bij een Feyenoord, AZ of zo.

 

Ronald Koeman: Zit dan in de RvC van Ajax,Feyenoord,PSV of is trainer van FC Groningen.


Virgil van Dijk: Speelt dan zijn laatste seizoen voor Liverpool.

 

Erling Braut Haaland: Speelt over 5 jaar bij Manchester City, aangezien zijn vader Alf Inge ook voor Manchester City speelde, kiest hij voor deze club.


Quincy Promes: Heeft dan zijn straf uitgezeten en zijn carriére moeten beëindigen.
 

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie posts tot nu toe. Ik zie dat sommige alleen iets zeggen over de status van de spelers over 5 jaar, maar je mag uiteraard ook de ontwikkelingen meenemen van de 4 jaar ervoor. Maakt verder niet uit, meer een dubbelcheck dat iedereen het begrepen heeft. 

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten: Volg deze jongen eigenlijk helemaal niet. Enige in Italië waar ik steevast naar kijk is Atalanta. Anyway, van wat ik weet heeft deze jongen zijn fysiek niet heel erg mee, toch? Laten we zeggen dat hij over 5 jaar speelt bij Club Brugge.

Ronald Koeman: Kan bij Barcelona toch eigenlijk alleen maar fout gaat. Denk eigenlijk dat hij graag nog een keer naar Engeland wilt. De echte topploegen zullen denk niet in de rij staan, dus iets van Leicester City dan maar.

Virgil van Dijk: Vijf jaar is lang, maar verdedigers kunnen vaak nog wel even door. Denk dat hij eindigt in de VS.

Erling Braut Haaland: Gaat zonder twijfel een hele grote worden. Denk voor heel veel centjes naar Manchester City.

Quincy Promes: Gaat de bak in, waar hij gaat werken aan een muziekalbum. Komt in 2023 uit, in samenwerking met Memphis en Babel. Wilt daarna terugkeren in de voetballerij en gaat meetrainen bij Kozakken Boys. Het lukt hem uiteindelijk niet meer om in de Eredivisie te komen, waardoor hij vertrekt naar Indonesië en daar gaat cashen.

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten; Vaste waarde en zeer gewaardeerde kracht bij een goedemiddenmoter in Italie. 

 

- Ronald Koeman: werkloos na een zijn zoveelste gefaalde avontuur in dit geval Barcelona. Hele wereld ziet nu eindelijk ook wel eens in dat het een extreem middelmatige trainer is en de voetbalwereld heeft ook schijt aan zijn grote naam als speler onderhand. Zal vast nog wel eens een landje als Australie of S-A gaan trainen, maar niets meer.

 

- Virgil van Dijk: Speelt dan niet meer in de Europese top dat kan hij tegen die tijd niet meer aan. Denk wel dat hij nog actief is maar gewoon nog even lekker zijn zakken vullen. MLS is dan nu de meest logische optie, maar China zou ook een goede optie zijn.

 

- Erling Braut Haaland: Zoals we nu praten over Messi vs Ronaldo praten we dan over Mbappe vs Haaland. Speelt dan ook bij een absolute Europese gigant en zal al wel 1 of 2 gouden schoenen op zijn nachtkastje hebben staan.

 

- Quincy Promes: gestopt met voetballen, meer rapnummers uitgebracht dan gemaakte doelpunten en heeft ook niets meer te maken met het voetbalwereldje. 

 

Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten zal de komende twee jaar sterk verbeteren en na de crisis zal er grof geld betaalt worden voor Schouten. Fiorentina, Atalanta, misschien wel Napoli. Transfersom? Rond de 15 miljoen. Oranje? Nee, zeker niet. Tot onbegrip van @PJHoutman, die na het stoppen van Vormer Jerdy Schouten in zijn armen heeft gesloten.

 

Ronald Koeman zal de komende maanden aan de bak moeten en krijgt het team wonderbaarlijk draaiende. Het vertrek van Messi in de winterstop heeft het team goed gedaan, de defensie kan versterkt worden en vanaf februari wint de ploeg alles in eigen land, al laat de eerste CL-winst nog twee jaar op zich wachten. In 2025 worden de plannen aangekondigd voor het Estadí Ronald Koeman en een dag later zal hij voor de laatste keer op een trein stappen, namelijk die naar trainerspensioen.

 

Virgil van Dijk is na zijn kruisbandblessure nooit meer de oude geworden. De ruzie met Frank de Boer leidde tot vervroegd afscheid bij Oranje. Na het WK van '22, waar hij niet voor geselecteerd werd, tekent hij bij het Tottenham van José Mourinho. Het loopt uit op een fiasco. In 2024 hangt Virgil na een halfjaar op huurbasis voor oude liefde Celtic te hebben gespeeld, zijn schoenen aan de wilgen.

 

Erling Braut Haaland is nog steeds jong en ligt op schema om het doelpuntenrecord van Messi te breken. Het seizoen 2021-22 sluit hij af met een recordaantal van 54 doelpunten in slechts 32 Bündesligaduels. Voor liefst 275 miljoen euro vertrekt hij naar PSG, waar hij Neymar (Barcelona) en Mbappé (Real Madrid) moet doen vergeten. Na 2024-2025 staat de teller op 137 doelpunten in 103 wedstrijden in Ligue 1. Ook waren hij en PSG-ploeggenoot Ødegaard de drijvende kracht achter de kersverse Europese kampioen, Noorwegen, na een zinderende finale tegen Duitsland, die na verlenging met 5-3 werd gewonenn.

 

Quincy Promes wordt vrijgesproken van mishandeling, maar loopt wel een flinke deuk in zijn ego op. Wil vertrekken bij Ajax, maar alleen China wordt concreet. Tekent voor teveel geld in China, in de zomer van 2021. Wordt bij zijn debuut uit de wedstrijd geschopt door Eric Botteghín en zal slechts zeven duels spelen in China, voor hij in januari 2022 definitief een punt achter zijn loopbaan zet. In 2025 is iedereen hem vergeten, tot zijn naam weer opduikt in een onderzoek naar een reeks liquidaties in Amsterdam-Zuidoost.

Edited by neva
Link to comment
Share on other sites

Jerdy Schouten: blijft nog twee jaar lekker bij zijn clubje zitten en wordt in de kwalificatiereeks voor het WK 2022 opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Staat met een waardeloze breedtepass aan de basis van de winnende treffer van Noorwegen en het ontslag van Frank de Boer. Heeft genoeg indruk gemaakt op een Franse subtopper als Lyon of Marseille om hem voor net iets te veel geld over te nemen. Zal daar zijn vijfjarige contract uitdoen; misschien nog een uitleenbeurt richting PSV.

 

Ronald Koeman; mag dit seizoen sowieso afmaken, of in ieder geval tot de financiën het weer toelaten om megalomane transfers te doen. Op dat moment is Messi gestopt en kan Koeman de Zwarte Piet toegeschoven krijgen in Catalonië. Bedankt voor je diensten, welkom Xavi. Dankzij zijn tijd bij Oranje kan hij echter over aan de gang. Koeman is de gekste niet en tekent een miljoenencontract bij de Koreaanse, Australië of een Midden-Oosterse voetbalbond.

 

Virgil van Dijk: doet zijn carrière uit bij Liverpool. Is daar de grote man en voor andere clubs is hij onbetaalbaar op dit moment. Wellicht dat Juventus nog een poging gaat wagen rond 2023.

 

Erling Braut Haaland: na het huidige seizoen wordt hij verkocht. Niet voor de hoofdprijs, want dat kan geen club aftikken, maar wel voor een behoorlijk bedrag waarmee Dortmund eieren voor zijn geld kiest. Zal de komende jaren de vervanger worden van Benzema en zijn geboorteland naar het WK '22 schieten.

 

Quincy Promes: blijft nog lekker aanmodderen bij Ajax tot de rechtszaak daar is. Ten Hag zal altijd vertrouwen in hem hebben, tot hij toch schuldig blijkt te zijn, waarna hij waarschijnlijke en mes in de rug krijgt gestoken door de Amsterdammers. Haalt 2025 niet.

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners is na het voor AZ desastreus verlopen seizoen 20/21 voor een mooi bedrag overgenomen door Leicester City. Aan de hand van Koopmeiners knokt Leicester zich tot ware plaag voor een hoop Engelse ploegen, al zit een kampioensstunt er niet meer in. De teller staat inmiddels al op 35 interlands, waarin hij 14 keer het net wist te vinden.

Voor het seizoen 25/26 strijden United, City, Barcelona en Bayern om zijn handtekening. Prijskaartje? Minstens 75 miljoen.

 

Joshua Zirkzee heeft alle moeite om bij Bayern door te breken. Lewandowski gaat nog jaren door, Haaland komt naar Bayern in een ruildeal met Zirkzee. De belofte van weleer heeft moeite om door te breken en na een knieblessure, die hem bijna het seizoen 22-23 kost, vertrekt hij op huurbasis naar Ajax. Na twee seizoenen op huurbasis (en één seizoen als topscorer), nemen de Amsterdammers Zirkzee definitief over na het aflopen van zijn contract bij Dortmund.

 

Cody Gakpo is inmiddels de meest trouwe speler van PSV. De man uit de eigen jeugd heeft zich ontwikkelt tot assistkoning en doelpuntenmachine, maar omdat zijn definitieve doorbraak in Oranje uitblijft (in 2025 staat de teller slechts op negen interlands), blijft ook een toptransfer uit. Bij PSV won hij de laatste vier seizoenen de eredivisie en als aanvoerder was hij afgelopen seizoen dicht bij het bereiken van de Champions League finale. Komend seizoen lijkt hij eindelijk de stap te kunnen zetten; Roger Schmidt wil hem graag naar Bayern halen.

 

Danny Buijs genoot lang van het trainerschap bij FC Groningen. Nadat de ploeg, onder aanvoering van Arjen Robben, pardoes de finale van de Europa Conference League behaalde, maakte hij de fraaie stap naar Feyenoord, waar de teleurstellende Arne Slot werd vervangen. Na anderhalf jaar, een dertiende plaats in het eerste seizoen en een vijftiende plaats in de winterstop van seizoen twee, zat het er ook voor Buijs op, waarna hij heeft besloten om een sabbatical te nemen. In het seizoen 2025-26 zal Buijs weer aan de slag gaan, bij de Belgische tweedeklasser en gevallen grootmacht Anderlecht.

 

Riechedly Bazoer is na zijn prima seizoen bij Vitesse vertrokken naar Turkije. Een lucratief vierjarig contract lag klaar bij Galatasaray, maar na een half jaar werd de verdediger annex middenvelder teruggezet naar de beloften. Na een huurperiode bij Yeti Malatyaspor tekende Bazoer in 2022-23 een contract bij Qarabag uit Azerbeidzjan. Medio 2025 is de clubloze Bazoer nog te zien in het TV-programma Expeditie Robinson. Tekent na afloop van het programma voor één jaar bij JP Voltes uit de Filippijnen, waar hij vijf keer scoort bij zijn debuut (waarvan 1x in eigen doel) én een rode kaart pakt.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners: is na indrukwekkende statistieken in het lopende seizoen toch wel onhoudbaar geworden. Maar er zullen geen absolute topclubs zich gaan melden en hij zal te duur zijn voor de Nederlandse top 3. Een buitenlandse subtopper of middenmotor lijkt het meest logisch. Everton, Newcastle United of Lazio Roma ofzo. Zoals meeste Nederlanders, gaat hij daar toch wel moeite hebben en zal hij wel een keer verhuurd gaan worden aan PSV. Over 5 jaar staat hij helemaal onder contract van PSV nadat hij transfervrij overgenomen is door PSV. 

 

Joshua Zirkzee: af en toe lees je van die berichten dat hij mentaal nog niet helemaal top is. Zie hem niet slagen bij Bayern. Zal eerst wel een leenbeurt worden naar een niet-Nederlandse ploeg, zoiets als Hertha BSc. Daar gaat hij het redelijk goed doen en maakt hij vervolgens een definitieve transfer naar die/zo'n club. Over 5 jaar heeft hij zeker zijn debuut in het NL elftal gemaakt, maar staat een Malen nog wel hoger in de pikorde. Tegen die tijd heeft hij weer een transfer gemaakt naar een stapje hoger. Dortmund of Lyon ofzo. 

 

Cody Gakpo: PSV komt in een goede lift in 2021 en Gakpo is daarbij erg nelangrijk. Gaat in het huidige seizoen net iets meer dan 10 goals maken en gaat zelfs mee naar het EK (als wisselspeler). Het volgend seizoen blijft hij nog bij PSV en worden zijn statistieken nog iets beter. In de zomer van 2022 zal hij een transfer gaan maken naar een behoorlijk goede ploeg, Arsenal of Sevilla. Eerste seizoen daar heeft hij het moeilijk. De twee seizoenen erna heeft hij een redelijk vaste basisplek en speelt hij regelmatig bij NL elftal in de basis. 

 

Danny Buijs: blijft bij FC Groningen tot in 2023. Dan wil hij zelf een nieuwe uitdaging. Er zijn dan relatief weinig clubs die hem willen hebben en wordt dan coach van Jong Oranje, daar zit hij dan nog over 5 jaar. 

 

Riechedly Bazoer: komt in 2021 nog eens in voorselectie NL elftal, maar daar blijft het bij. Gaat komende zomer naar Feyenoord toe. Daar gaat hij het 2 seizoenen redelijk doen. Daarna wordt het wat minder en lijkt een transfer toch weer beter. Hij gaat daarna weer een 2 seizoenen rondzwerven om vervolgens in de MLS terecht te komen. 

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners:  Is en wordt bij mij altijd een beest met FM, al versies lang op rij. Hij zou over 5 jaar roulatie speler kunnen zijn bij Bayern Munchen.

Joshua Zirkzee:  Zit dan ook zeker bij het Nederlands elftal als niet al eerder is. 1e spits bij Bayern  Munchen of Chelsea.

Cody Gakpo: Basis bij Oranje op links of rechtsbuiten, opvolger van Memphis Depay staat dan voorin samen met Malen of Boadu. Qua clubs ik vind het lastig in te schatten maar ik denk toch wel een Fiorentina, Everton of Leipzig.

Danny Buijs: Assistent bondscoach ofzo

Riechedly Bazoer: Wekelijks in de story of prive te vinden net als een Wesley Sneijder of Andy van der Meijde ofzo. Qua voetbal, ik denk gestopt.

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners;  Spelend voor een middenmoter in Engeland. Kan duidelijk niet mee in het tempo van het topvoetbal

 

Joshua Zirkzee: Lekker anoniem door Europa aan het zwerven. 

 

Cody Gakpo; Spelend voor een subtopper in Duitsland en vast International van Oranje.

 

Danny Buijs:  De Nederlandse Simeone. Heeft alleen zijn naam en voetbalcarrière niet helemaal mee in de toch conservatieve voetbalwereld. Heeft prima prestaties geleverd bij Groningen en zal daarna werkzaam zijn bij een subtopper in Zuid-Europa.

 

Riechedly Bazoer: Is dan 29/30 jaar. Zal ergens in Turkije of Amerika spelen na een paar goede jaren bij Vitesse.

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners is een leuke voetballer voor een leuke middenmoter uit Europa. Niveautje Wolfsburg ofzo. Nog een jaartje AZ, ietwat gefrustreerd omdat die titeldroom niet lukt en dan samen met Wijndal, Boadu en Stengs door naar een andere club. Wolfsburg dus. Lekker bikkelen in de Bundesliga en dan na een degelijk seizoen een stap omhoog naar een Gladbach of Leverkusen.

 

Joshua Zirkzee is een net-nietje. Omdat Lewandowski nooit echt geblesseerd raakt, komt Zirkzee niet aan de bak. Verhuurverblijven bij FC Köln en Unterhaching lopen ook op niets uit, waarna het ooit grote talent mag proberen zijn loopbaan nieuw leven in de blazen bij de meest Duitse Eredivisieclub die er is; Twente. Na een redelijk seizoen met vijftien goals wil Arminia Bielefeld hem een kans geven in de Bundesliga, waar hij uitgroeit tot een redelijke spits voor een club uit het rechterrijtje.

 

Cody Gakpo wordt een leuke clubspeler voor PSV, zo'n beetje á la Locadia. Prima als je hem opstelt, maar geen onbetwiste basiskracht. Waarom niet? Noni Madueke. Dus over vijf jaar nog lekker bij PSV.

 

Danny Buijs presteert best goed maar weigert uiteindelijk Robben te integreren in een goedlopend team. Immers, waarom zou je een buitenspeler opstellen die niet echt met z'n man meeloopt? Uiteindelijk leidt dit tot een revolutie bij de sponsoren en moet Buijs het veld ruimen. Op basis van zijn prestaties in Groningen vindt hij wel een nieuwe club; hij gaat aan de slag bij ADO. Daar werkt zijn verdedigende tactiek ietwat minder, waardoor hij ook daar zijn congé krijgt. Uiteindelijk eindigt Buijs ietwat gedesillusioneerd in de krochten van het vaderlandse voetbal, bij Telstar.

 

Riechedly Bazoer is en blijft een enfant terrible. Na een prima seizoen bij Vitesse besluit hij dat hij een hoger niveau aankan en Sassuolo durft het risico aan. Het blijkt echter dat Bazoer niet het type verdediger is waar ze in Italië op zitten te wachten, waarna hij in conflict raakt met de trainer en een omzwerving door Europa start. Via PAOK Saloniki, Trabzonspor en Levante eindigt hij uiteindelijk weer met hangende pootjes in de Eredivisie, bij 

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners: Na een goede periode bij AZ vertrekt hij naar Everton, maar komt hij toch wat tekort. Na een paar verhuur periodes komt hij na een paar jaar weer terug bij AZ.

 

Joshua Zirkzee: Krijgt geen basisplaats en wordt daardoor verhuurd aan Feyenoord. Hij doet het dan uitstekend en krijgt dan toch de kans om bij een Europese topclub basisspeler te worden. Hij slaagt hier niet in een zwerft dan tussen wat clubs uit Turkije, Cyprus en Griekenland. 

 

Cody Gakpo: Blijft regelmatig minuten maken, maar een stap hoger lukt hem niet. Uiteindelijk beland hij in de Championship. 

 

Danny Buijs: Blijft het redelijk doen bij Groningen. Nadat Arne Slot wordt ontslagen wordt hij de nieuwe coach van Feyenoord. Dat gaat niet best en hij mag al na één seizoen weg. Door wie wordt hij dan vervangen; Koeman met zijn assistent Pelle.

 

Riechedly Bazoer:  Wolfsburg koopt hem weer terug en de beste man mag ook spelen in het Nederlands Elftal. Na een zeer goede periode slaan de stoppen weer door. Tijdens San Marino - Nederland vliegt hij als een kamikaze piloot op een kansloze semi-prof en wordt hij verbannen uit Oranje. Speeltijd bij Wolfsburg wordt ook steeds minder waardoor hij uiteindelijk een transfer naar het Midden Oosten maakt. 

Link to comment
Share on other sites

Teun Koopmeiners: Koopmeiners wordt, zodra hij één keer in een iets hoger tempo moet voetballen, gelijk ontmaskerd als de modale Eredivisievoetballer die hij is. Zijn transfer naar Rennes wordt dan ook een fiasco, niet in het minst omdat ze daar geen idee hebben hoe ze zijn achternaam moeten uitspreken. De potjes tegen Angers en Reims gaan nog wel, maar in de (sub)topwedstrijden komt hij enorm tekort. Hij keert na anderhalf seizoen terug in de Eredivisie, bij Feyenoord, waar PJ en @007markelke week met elkaar zullen appen wat een verschrikking het is en hoezeer ze terugverlangen naar de hoogtijdagen van Mark Diemers.

Joshua Zirkzee: Komt tekort voor Bayern en gaat dan ook enkele verhuurperiodes tegemoet. Blijft wel onder contract bij der Rekordmeister, maar zijn optredens in het rode shirt blijven beperkt tot de voorbereiding.  

Cody Gakpo: Ik heb geen idee wie dit is. Meest grijze muis in de PSV-selectie, en volgens mij hebben die Pablo Rosario nog steeds. Veelzeggend.

Danny Buijs: Na nog twee jaartjes Groningen wacht een nieuwe uitdaging: Sparta Rotterdam. Met de Rotterdammers haalt hij voor het eerst in dertig jaar Europees voetbal in de Conference League, waar het in de eerste ronde uitgeschakeld wordt door het Finse FC Haka. Buijs presteert desondanks tot tevredenheid.

Riechedly Bazoer: Opvolger van Fer bij Feyenoord. Wordt aanvoerder nadat Toornstra zijn carrière beëindigt en dirigeert de Club van Zuid naar een knappe 8e plek.  

Link to comment
Share on other sites

Geen idee wie Gakpo is en een grijze muis, over vijf jaar nog steeds bij PSV en de Championship. Denk dat men hem hier nogal onderschat (of hem nooit ziet spelen). Mits hij de juiste stappen zet zie ik hem wel bij een prima club in het buitenland komen. Gaat ook international worden.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...