Jump to content

NAC BREDA TERUG NAAR DE EREDIVISIE EN DAARNA EUROPA IN


Jeroen Wildhagen
 Share

Recommended Posts

Hallo ik ben Jeroen Wildhagen ik ben 33 jaar oud. Ik ga met de club beginnen waar ik zelf ook supporter van ben.

ik zit zelfs bij een supportersgroep namelijk front76. ik ga proberen om direct te promoveren naar de eredivisie.

Zodra dat is gelukt is het natuurlijk zaak om in de eredivisie te blijven en mijn ambitie is eigenlijk om zo snel mogelijk mee te doen om europees voetbal.

De selectie van NAC is op dit moment sterk genoeg om in de Keuken Kampioen divisie mee te doen voor promotie dus het eerste deel zal ik weinig spelers aantrekken.

 

 

image.thumb.png.265059e7a11573acf39d5ef1fe0cc867.png

 

Dit zal mijn vaste opstelling ongeveer worden maar je krijgt natuurlijk altijd te maken met blessures, schorsingen en vormdips.

 

image.thumb.png.06eae09b617f4b0fe36319d32031c499.png

Dit was alleen nog maar het begin ik zal vanaf nu mij verhaal voor jullie allemaal zo gedetailleerd mogelijk te posten zodat jullie ook alles kunnen volgen als jullie dat willen! 

Edited by Jeroen Wildhagen
Link to comment
Share on other sites

de tweede vriendschappelijke wedstrijd van het seizoen zou weleens heel lastig kunnen gaan worden want Bournemouth komt over vanuit Engeland.image.thumb.png.f23f316e763d86b85b200002b0e0306e.pngdeze wedstrijd werd onverwachts gewonnen met 2-1. Dit kwam wel mede door de rode kaart vlak voor rust van de tegenstander. Maar zouden we volgende wedstrijd tegen PSV thuis weer voor een stunt kunnen zorgen?

 

image.thumb.png.e471e70be40abe66aea07f0cd93434e1.png

 

Ook vandaag weet NAC Breda weer te stunten door maar liefst met 3-1 te winnen van PSV. De geluiden die op de tribunes worden opgevangen zijn dat dit wel eens een heel mooi seizoen kan worden voor de parel van het  zuiden. Volgende wedstrijd is vriendschappelijk tegen AJAX thuis. Zouden we weer kunnen stunten of worden we met beide beentjes weer even terug op de grond gezet?

Link to comment
Share on other sites

Ook tegen AJAX wisten we weer te verassen en werd zelfs de nul achterin gehouden. Na 90 minuten voetballen stond er 2-0 op het scorebord! Door de media wordt NAC Breda nu al reuzendoder van de voorbereiding genoemt.

image.thumb.png.f709f67e2726a8774ddc81f28595a26e.png

 

Nog twee vriendschappelijke wedstrijden te gaan thuis tegen twee engelse clubs namelijk Cardiff en Burnley.

 

image.thumb.png.4c6b0f389157e67a256e9e73a7b7217a.png

 

De wedstrijd tegen Cardiff werd in eigen huis met 2-2 gelijk gespeeld. Natuurlijk een prima resultaat voor de ploeg uit Breda maar gezien het spel beeld had er zeker meer in gezeten. Het spel van de Thuisclub is mooi om te zien ze spelen Gegenpressing en proberen elke bal die ze kwijt raken weer zo snel mogelijk te veroveren om zelf weer aan voetballen toe te komen. Ook de Supporters zijn blij met wat ze tot nu toe zien van de ploeg in de voorbereiding een citaat van een van de aanwezige op de tribunes "NAC speelt met passie en aanvallend voetbal dat is waar we hier van houden in Breda".

 

image.thumb.png.733a93b22aeb5b60cff4db632a849ac0.png

 

NAC Breda kwam vroeg op achterstand via een penalty voor Burnley. Dat werd snel weer recht gezet door twee goals en zo stond het naar iets meer als een kwartier spelen 2-1. Net voor rust kreeg NAC Breda de volgende tegenslag te verwerken want Dion Malone werd met een tweede gele kaart naar de kleedkamers gestuurd. In de rust stelde manager Jeroen Wildhagen echter orde op zake en werd in de tweede helft de 2-1 voorsprong behouden.

 

Dit was het einde van de voorbereiding en NAC Breda heeft een hele goede voorbereiding gedraaid door geen enkele wedstrijd te verliezen. Er werd zelfs winst geboekt op meerdere ploegen die hoger waren ingeschat namelijk Sparta, Bournemouth, AJAX, PSV en Burnley. Enige wedstrijd die de ploeg uit Breda niet wist te winnen was de thuiswedstrijd tegen Burnley want die eindigde in een 2-2 gelijkspel. Er zal van NAC Breda nu veel worden verwacht in het aankomende Keuken Kampioen seizoen!

 

Ik houd jullie op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

Succes met dit verhaal en NAC! 

 

Enkele tips:

 

Tag je volgers (@username) bij elke update zodat ze zeker niets missen.

Probeer je updates wat te bundelen. 1 à 2 updates per dag is aangewezen om het voor je volgers wat aangenaam en overzichtelijk te houden. Je kan dan wat zaken bundelen in plaats van slechts 1 wedstrijd per update te bespreken bijvoorbeeld.

Link to comment
Share on other sites

@MariusBedankt voor de tips en daar ga ik zeker iets mee doen!

 

ik was ook van plan om een update van elke maand te maken met de wedstrijden zodat het niet 100 verschillende posten zouden worden was daar in me laatste post al mee begonnen omdat dat het einde van de voorbereiding was vond ik dat wel een mooi stuk om het even af te kappen op dit moment.

Edited by Jeroen Wildhagen
Link to comment
Share on other sites

@DGremlin @Marius @Kyrill @Neel2210 @FCbruges @V-Traxx @chrisje1993 @komodo25

 

Vandaag een update van de seizoenstart. NAC Breda begint het seizoen met een lastige uitwedstrijd op Woudenstijn. NAC Breda komt deze wedstrijd vroeg op voorsprong door een doelpunt van Lex Immers maar vlak na rust weet Exelsior toch de gelijkmaker binnen te werken. NAC Breda blijft de aanval zoeken en uiteindelijk een scoort uiteindelijk de verdiende 1-2. De doelpuntenmaker is wederom Lex Immers. Excelsior probeert nog een alles of niets poging maar in blessuretijd maakt DJ Buffogne de bevrijdende 1-3.image.thumb.png.3c73b87e8b410edbc312e6e0be82d30a.png

 

De volgende wedstrijd is een thuis wedstrijd tegen mede promotie kandidaat De Graaafschap ook wel Superboeren Genaamd. Tussen beide clubs bestaat een vriendschap door de wedstrijd van 31 mei 2001. Die wedstrijd stond in het teken van het overleiden van NAC speler Ferry van Vliet. Voor degene die de beelden nog niet kennen even het linkje naar de actie van de supporters op dit legendarische moment. 

 

 

 

De wedstrijd van vandaag was een gelijk opgaande pot tot vlak voor rust Kaj de Rooij weet te scoren. Na rust komt NAC Breda sterk uit de kleedkamers en scoort snel de 2-0 door Sydney van Hooijdonk. Na iets minder als een uur spelen word het zelfs 3-0 door weer een doelpunt van de talentvolle spits Sydney van Hooijdonk. Meteen na de aftrap is het alleen weer raak in het andere doel door een doelpunt van Johnathan Opoku. Daarna speelt NAC Breda de wedstrijd volwasse uit en blijft het uiteindelijk bij een 3-1 overwinning.

 

image.thumb.png.2d258e89f1519b6c676ac123a0fdeaed.png

 

De volgende wedstrijd is wederom een lastige wedstrijd uit tegen Almere City. Het is een saaie wedstrijd maar door een doelpunt van Mounir El Allouchi in de 20ste minuut weet NAC Breda toch met de zege terug te reizen richting breda.

 

image.thumb.png.4c538606e98cd8ae2a18180746afc595.png

 

De Volgende wedstrijd is een uitwedstrijd tegen Telstar uit het vissersdorp Ijmuiden. Dit zou na de laatste 3 overwinningen en de goede voorbereiding geen probleem moeten zijn. NAC Breda komt in de 38ste minuut op voorsprong door een doelpunt van routinier Lex Immers. In de 68ste minuut maak Telstar onverwachts 1-1 uit een vrije trap doelpunten maker is Sebastian Soto. NAC Breda zoekt daarna nog de aanval en denk in de 91ste minuut de winnende treffer te maken maar deze word afgekeurd wegens buitenspel. Na de wedstrijd was dit een punt van discussie want was dit wel buitenspel? Niemand weet het antwoord en helaas is er in de Keuken Kampioen divisie geen VAR dus zal iedereen moeten wachten op de beelden op televisie.

 

image.thumb.png.e3d5a4e1716609c5924f860429b39eee.png

 

Daarna volgt de thuis wedstrijd tegen FC Den Bosch. NAC Breda begint goed aan de wedstrijd maar vergeet te scoren maar dan uit het niets is daar het doelpunt in de 23ste minuut voor FC Den Bosch van Romano Postema. Na de aftrap zoekt NAC Breda meteen weer de aanval maar het duurt tot de 38ste minuut voordat NAC Breda op gelijke hoogte komt door een doelpunt van Sydney van Hooijdonk. NAC Breda blijft de rest van de wedstrijd de aanval zoeken maar weet geen doelpunt meer te maken ondanks de vele kansen. Na afloop is de stemming van de supporters dan ook niet optimaal vele roepen hoe is het mogelijk dat we vandaag niet hebben gewonnnen? 

 

image.thumb.png.28ca0216fd13ce0f36d077c946adefcf.png

 

 

Na een goede seizoenstart zijn de laatste 2 wedstrijden helaas in een gelijkspel geëindigd. Hopelijk weet de ploeg zich weer te herpakken tijdens de volgende update. Hieronder nog even de stand na vijf speelrondes in de competitie. NAC Breda staat gedeeld bovenaan samen met de grootste concurrent dit seizoen Cambuur Leeuwarden met 11 punten uit 5 wedstrijden maar het doelsaldo van de club uit Leeuwarden is wel veel beter namelijk +10 tegenover +5 van de club uit Breda. Ook Go Ahead staat na vijf speelrondes op 11 punten maar hebben slechts een doelsaldo van +3.

 

image.thumb.png.7b04720df21eb964085ab3f5b55b6501.png

Edited by Jeroen Wildhagen
Link to comment
Share on other sites

@DGremlin @Marius @Kyrill @Neel2210 @FCbruges @V-Traxx @chrisje1993 @komodo25

 

Na twee gelijke spelen ging NAC Breda vandaag op bezoek bij Jong Utrecht. Iedereen in Breda verwacht natuurlijk dat daar de 3 punten zouden worden opgehaald. Maar Jong Utrecht bied prima tegenstand in de eerste helft en weet zelfs  verassend op een 1-0 voorsprong te komen door een doelpunt van Mohamed Mallahi in de 22ste minuut. Nadat de ploegen even naar binnen waren geweest voor een bakje thee ging NAC Breda opzoek naar de gelijkmaker. Maar het is Jong Utrecht dat verassend op 2-0 komt na iets minder dan een uur spelen door een doelpunt van Eros Maddy. NAC Breda weet deze klap niet meer te boven te komen en stappen onder een striemend fluitconcert van de meegereisde fans vanuit Breda van het veld.

 

image.thumb.png.977c79f31d83826d0886eaf938bffde4.png

 

NAC Breda heeft wat recht te zetten na de afgang in Utrecht en mogen dat vandaag gaan doen tegen Jong Ajax. NAC Breda zoekt meteen vanaf de aftrap de aanval en het is in de 6de minuut al raak door een doelpunt van Sydney van Hooijdonk. NAC Breda is veel sterker dan Jong AJAX maar vergeet om voor rust verder afstand te nemen. Na rust komt Jong AJAX iets sterker uit de kleedkamers maar na iets meer als een uur spelen is het Thom Haye die NAC Breda op een 2-0 voorsprong schiet. NAC Breda denkt de overwinning al binnen te hebben maar dan valt daar opeens uit het niets in de 84ste minuut de 2-1 door een doelpunt van de jonge vleugelspeler Giovanni. Jong AJAX gaat daarna nog even alles of niets spelen maar het is in de 94ste minuut Mounir El Allouchi die voor NAC Breda met een bevrijdende treffer een verdiende overwinning zeker stelt.

 

image.thumb.png.836c61365aa1243e48f9856e3893fdd7.png

 

De volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen N.E.C Nijmegen. Weet NAC Breda de goede lijn vast te houden van vorige week na de mooie 3-1 overwinning op Jong AJAX. NAC Breda begint weer sterk aan de wedstrijd en is veel meer in balbezit en creëert aardig wat kansen. In de 34ste minuut komt NAC Breda verdient op voorsprong door een doelpunt van Sydney van Hooijdonk. NAC Breda blijft ook na dit doelpunt de domineerde partij en dit leid tot frustratie bij de N.E.C spelers het is dan ook Lucas Veenendaal die kort voor rust van het veld word gestuurd na een harde overtreding op Kaj de Rooij. Na de rust blijft NAC Breda domineren en komen in de 66ste minuut op 2-0 door wederom een doelpunt van Sydney van Hooijdonk. NAC Breda wisselt daarna een aantal spelers om deze rust te geven. In de 84ste minuut is het echter weer raak voor de thuisploeg het is Sydney van Hooijdonk die zijn 3e doelpunt van de avond maakt en hiermee zijn hattrick compleet maakt en na de wedstrijd de wedstrijdbal mee naar huis mag nemen. Ook word hij door dit doelpunt de topscoorder van Keuken Kampioen divisie.

 

image.thumb.png.a58ad19512d13c6bccbaf0505ef91755.png

 

Nu gaat NAC Breda op bezoek bij Helmond Sport. NAC Breda opent de wedstrijd weer heel sterk maar vergeet in de eerste helft dit uit te drukken in de score. Wel komt Helmond Sport in de 41ste minuut met 10 man te staan omdat Jelle Goselink met een tweede gele kaart van het veld word gestuurd. In de rust moedigt NAC Breda manager Jeroen Wildhagen zijn ploeg aan om na rust de overtal situatie te benutten om deze wedstrijd te winnen. Ze zijn nog maar net uit de kleedkamer en dan weet Thom Haye met een prachtig afstandsschot het doel van Helmond Sport te vinden. NAC Breda blijft daarna de betere ploeg maar moet wachten tot de 88ste minuut voordat de wedstrijd word beslist het is DJ Buffonge die het net weet te vinden en hierdoor sleept NAC Breda de derde overwinning op rij uit het vuur.

 

image.thumb.png.b56e63754e6acdde4be9218c55cedcfc.png

 

Dan volgt de eerste ronde van de KNVB beker. NAC Breda mag op bezoek bij de Rijnburgse Boys en dit zou toch geen problemen mogen opleveren. Het is dan ook na 14 minuten Sydney van Hooijdonk die de bezoekers op voorsprong schiet. Een paar minuten later is het weer raak en het is weer de spits in vorm Sydney van Hooijdonk die voor de 2-0 voorsprong zorgt voor de bezoekers. In de 31ste minuut krijgt NAC Breda een tegenvaller te verwerken want Mounir El Allouchi moet het veld verlaten met op het oog een ernstige blessure. Na de wedstrijd zal bekend worden dat hij 5 tot 6 weken is uitgeschakeld. Na de tegenvaller weet NAC Breda wel weer het net te vinden in de 41ste minuut is het vleugelspeler Kaj de Rooij die de wedstrijd beslist door de 3-0 binnen te schieten. In de rust wisselt NAC Breda nog twee keer om wat spelers rust te geven. De wedstrijd word in de tweede helft volwassen uitgespeeld maar de ploeg uit Breda weet het net niet meer te vinden. Na de wedstrijd vind nog wel de loting plaats van de tweede ronde en hierin mag de ploeg uit Breda op bezoek in Rotterdam bij bevriende club Sparta waar in de voorbereiding nog met 0-4 werd gewonnen. De supporters zijn blij met de loting omdat ze nu weer gezellig op bezoek kunnen op het kasteel.

 

image.thumb.png.6786b925c60e6e1204e0dfb06e50f8f4.png

 

Daarna gaat NAC Breda op bezoek bij Top Oss. De trainer van Top Oss hoopt er vandaag een 0-0 uit te halen want start in een 5-2-3 formatie. NAC Breda heeft het de hele wedstrijd lastig en weet weinig te creëren waardoor deze wedstrijd eindigt in een teleurstellende 0-0. Wel blijft NAC Breda koploper van de Keuken Kampioen divisie en mag het blijven hopen op rechtstreekse promotie naar de Eredivisie. Opvallend in de stand is wel dat de clubs uit Limburg het heel goed doen MVV staat namelijk op de tweede plaats met een punt achterstand op de club uit Breda. Op de derde plaats staat Roda JC met twee punten achterstand. Op de vierde plaats volgt top favoriet voor de titel SC Cambuur met drie punten achterstand.

 

image.thumb.png.7161f2aea68e5e8173b86bced8f2071c.png

 

image.thumb.png.ceffbf7b33c2eb613304820db6b2f98e.png

 

Link to comment
Share on other sites

Uitstekende resultaten op Jong Utrecht na, kan gebeuren. Overigens feedback /tip. We weten je Nac Breda manager bent. Je kan ook af en toe wij/we komen op voorsprong ipv Nac Breda. Leest wat fijner. Je noemt club naam Nac Breda nu heel erg vaak. Verder ga zo door, je bent goed op weg en is heel leuk om te volgen! 

Link to comment
Share on other sites

@DGremlin @Marius @Kyrill @Neel2210 @FCbruges @V-Traxx @chrisje1993 @komodo25

 

Als koploper mogen we vandaag gastheer zijn voor FC Volendam. We beginnen zwak aan de wedstrijd en FC Volendam denkt in de 9de minuut op voorsprong te komen echter staat de man langs de lijn met zijn vlag in de lucht en word het doelpunt geannuleerd wegens buitenspel. Na 39 minuten spelen word er dan toch gescoord en wie anders als topscoorder Sydney van Hooijdonk zet NAC Breda op een 1-0 voorsprong. De trainer van FC Volendam had al een hele aanpak voor de tweede heflt verzonnen maar in de blessuretijd van de eerste helft is het Kaj de Rooij die ons op een 2-0 voorsprong brengt. Na rust probeert FC Volendam het nog wel maar zonder echt gevaarlijk te worden. In de 75ste minuut gooit wederom Sydney van Hooijdonk het duel op slot door de 3-0 op het scorebord te zetten.

 

image.thumb.png.ef860c8bab378f7c79e8d74e49ff4ad3.png

 

Dan komt Go Ahead Eagels op bezoek in Breda. De ploeg uit Breda mist vandaag wat spelers ivm interlandverplichtingen dus iedereen is benieuwd of er ook vandaag kan worden gewonnen. We domineren meteen vanaf de aftrap maar in de eerste helft weten de Eagels het achterin goed dicht te houden. Na rust is meteen duidelijk dat Go Ahead hier hoopt een puntje te stelen met een 0-0 maar in de 58ste minuut is het Sydney van Hooijdonk die eindelijk het net weet te vinden. We blijven daarna veel sterker maar weten niet meer tot scoren te komen. Opmerkelijk feit is wel dat Go Ahead Eagels tijdens de hele wedstrijd geen schot op het doel van Nick Olij heeft kunnen afvuren.

 

image.thumb.png.13fc479d5aecceb634cf987dde9479c8.png

 

Daarna vervolgen we onze weg richting de titel met een uit wedstrijd tegen FC Eindhoven. Bijzondere aan deze wedstrijd is dat Kaj de Rooij terug is bij de club waar hij begin dit seizoen werd weggehaald door NAC Breda. Tijdens de warming-up word hij toegezongen door de fans van FC Eindhoven. De wedstrijd begint en het is al snel dat we op voorsprong komen in de 8ste minuut door een doelpunt van Kaj de Rooij. Hij viert dit doelpunt natuurlijk niet uit respect voor de supporters van zijn oude club. In de 38ste minuut weet Sydney van Hooijdonk het net te vinden en zet ons daarmee op een 0-2 voorsprong en hiermee lijkt de wedstrijd wel beslist. Na rust neemt NAC Breda gas terug en probeert deze wedstrijd volwassen uit te voetballen maar in de 83ste minuut maak Jorn Vancamp de 1-2 en word het toch nog spannend. Twee minuten later verdwijnd de hoop echter weer voor FC Eindhoven omdat invaller Nick Venema de 1-3 binnen schiet.

 

image.thumb.png.8fa6d751cf8b447fb6620d5b84419d2a.png

 

 

Dan volgt de lastige uit wedstrijd tegen de verassende nummer 2 van de Keuken Kampioen divisie MVV. Als we deze wedstrijd weten te winnen kunnen we hele goede zaken doen richting promotie en dat word vooraf ook duidelijk gemaakt door de trainer in de kleedkamer. We beginnen sterk aan de wedstrijd en na 14 minuten voetballen krijgen we loon naar werken want het is Kaj de Rooij die de 0-1 op het scorebord brengt. NAC Breda blijft daarna de betere ploeg en weet in de 42ste minuut zelfs de voorsprong uit te breiden door weer een doelpunt van Kaj de Rooij. MVV komt met de intentie uit de kleedkamers om het ons nog lastig te gaan maken in de tweede helft maar die is nog maar 2 minuten bezig en Kaj de Rooij word neergehaald in de 16 meter. Normaal zou Sydney van Hooijdonk de penalty nemen maar hij geeft de bal aan Kaj de Rooij zodat hij een hattrick kan maken vandaag. Kaj legt de bal op de stip en schiet feilloos raak en mag daardoor de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

 

image.thumb.png.e7b72ceaf802cb9ab66c46959764c8a0.png

 

Na 14 wedstrijden staan we er uitstekend voor want we staan bovenaan in de Keuken Kampioen divisie. De Graafschap volgt op 6 punten en SC Cambuur en Excelsior staan zelfs al op 7 punten achterstand. Ook is Sydney van Hooijdonk topscoorder van de competitie. Zouden we dit vol kunnen houden en aan het einde van het seizoen de schaal omhoog kunnen houden?

 

image.thumb.png.784a60cbe57acd902acca2e4dce1d691.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...