Spring naar bijdragen
De FMusic 100 - stem op jouw favoriete liedjes allertijden. ×
FM - Christmas Challenges - Win een MU Sjaal of Beanie ×

Overig buitenlands clubvoetbal

Mo

Aanbevolen berichten

• Antwoorden 6k
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Hopen dat Kroatië deze poule op het EK krijgt:

Polen

Rusland (of Engeland)

Kroatië

Ierland

Makkelijkste poule als het goed is. Engeland speelt te verdedigend voor Kroatië denk ik, is niet voor Kroatië bestemd want volgens mij is Kroatië gewoon veel beter tegen ploegen die aanvallend spelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Is toch pas in Januari? Voor jullie trouwens lekker in de buurt.

Ja daarom, lijkt me wel vet joh. Beetje met mede-joego's daar op de tribune zitten enz. :D

3-2 Spahic, offside maar who gives a fuck.

Waterpolo is niet mijn ding Zoran :cab: wanneer is het?

Tss, waterpolo is na basketball de Joego sport :5

Van 16 tot 29 Januari. Wij gaan er heen met een paar auto's, word vet denk ik zo.

http://www.hollanddoc.nl/kijk-luister/documentaire/d/de-verloren-stad.html Sebas, dit is toch die docu die jij ooit naar mij stuurde? Zeker wel interessant. 13: 50 :-D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 wedstrijden gespeeld, 10 punten achter op Dinamo. Seizoen voor Hajduk is voorbij dankzij weer een nederlaag tegen de 3de club uit Zagreb. Nu is het alleen oppassen dat Hajduk niet wordt ingehaald door RNK Split. Maar he, gelukkig heeft de coach een contract voor 2 jaar waardoor hij volgend jaar er nog steeds zit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mezenga... Wat een goal. Partizan begint lekker te lopen, maar ik heb vooralsnog weinig vertrouwen in de derby morgen. De fans zijn opgesplitst, iedereen kan niet wachten tot het bestuur weg is en Babovic staat waarschijnlijk in de basis, meh.

Deze is niet zo mooi als die van Mezenga, maar hij mag er zijn.

[YOUTUBE]nekyQDzZTkI[/YOUTUBE]

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Groningen snima Adija i Borhu

M. M. | 25. novembar 2011. 10:34 | Komentara: 5

Posle novog skeniranja na derbiju uslediće konaÄna odluka da li će posle DuÅ¡ana Tadića joÅ¡ neki igraÄ sa srpskih terena obući dres Groningena

Bili su u Jagodini, a ponovo dolaze u subotu na derbi. Predstavnici Groningena su snimili tandem Crvene zvezde Kristijana Borhu i defanzivca Li Adija.

Kako „Sport“ saznaje klubu iz Holandije je ove zime preko potreban štoper, a po ukusu direktora je reprezentativac Gane mada su upisali brojne pluseve kada je u pitnju snažni Kolumbijac.

Posle novog skeniranja uslediće konaÄna odluka da li će posle DuÅ¡ana Tadića joÅ¡ neki igraÄ sa srpskih terena obući dres Groningena.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Merlin u Areni bez incidenata

IZVOR: TANJUG

Sarajevski pevaÄ Dino Merlin posle 20 godina održao je 25. novembra koncert u Beogradu, u prepunoj Beogradskoj areni.

Prvi od tri u nizu koncerata protekao je bez incidenata, ali uz visoke mere bezbednosti. zbog najava protesta i bojkota Merlinovog koncerta. Ispred Arene je dežurala žandarmerija, policajci na konjima i viÅ¡e kola hitne pomoći, dok su unutar Arene Å¡etali policajci sa psima. Detaljna kontrola posetilaca i loÅ¡a organizacija doveli su do stvaranja velikih gužvi ispred ulaza u Arenu, te je publika bila prinuÄ‘ena da dugo Äeka po izuzetno hladnom vremenu.

Koncert je kasnio viÅ¡e od sat vremena, s obzorom da je u 20 Äasova, za kada je zakazan nastup popularnog pevaÄa, publika joÅ¡ uvek ulazila u Arenu. Merlin je doÄekan gromoglasnim aplauzom i vriÅ¡tanjem, a od prve do poslednje pesme 18.000 ljudi, koliko je u Areni bilo po podacima organizatora, pevalo je i aplauzom pozdravljalo svaku numeru.

Publika je horski ispratila hitove "Kremen", "Moj je život Å*vicarska", "Sve je laž", "Danas sam OK", "Kad si rekla da me voliÅ¡", "Halima", "Hajde, noćas mi doÄ‘i", "Umri prije smrti" i druge.

Posle dva sata, kada se koncert primicao kraju, Merlin je sve iznenadio kada je poÄeo da izvodi goste. Najpre se pojavila Ivana Banfić i zajedno sa Merlinom otpevala njihov veliki hit "Godinama", a sledila je melodija "Supermen" kada se sarajevskom pevaÄu pridružio Željko Joksimović. Na kraju je Merlin na oduÅ¡evljenje prisutnih sa Vesnom Zmijanac izveo "Kad zamiriÅ¡u jorgovani".

Merlin će održati veÄeras drugi koncert u "Beogradskoj areni", a sutra ga oÄekuje i treći nastup u srpskoj prestonici. Ulazi Arene se otvaraju u 17.30 sati, a koncert bi trebalo da poÄne u 20 Äasova. Sva tri koncerta Dina Merlina u "Beogradskoj areni" su rasprodata.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ehhh, de voetballers van Partizan voor de zoveelste keer aangevallen in het stadion van Rode Ster. Stojkovic geraakt door iets, nog niet bekend wat/hoe.

link:

http://www.megas.tv/live/streaming/watch/online/free/tv/vivo/video/channel/gratis/p2p/feed/link/broadcast/diretta/1/november/26/2011/12/144/v-334582/crvena-zvezda-partizan-veetle.html

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gekkenhuis :roll: Aan de andere kant ook wel mooi, al die passie.

Stanojević: "Bili smo ugroženi"

IZVOR. B92 | AK

Dan posle velike pobede u 141. veÄitom derbiju, trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se javnosti i iz svog ugla sagledao sve Å¡to se deÅ¡avalo u subotu.

partizan.rs

Partizan je pobedio Zvezdu sa 2:0, meÄ je asistencijom i golom obeležio Marko �*ćepović, ali su u prvom planu bili incidenti na tribinama i ispred tunela.

Pred poÄetak meÄa golman Vladimir Stojković je pogoÄ‘en bakljom, igraÄi i struÄni Å¡tab 'crno-belih' su bili onemogućeni da na poluvremenu odu u svlaÄionicu. Stanojević se najviÅ¡e bavio tim incidentima.

"Ne bih se bavio teorijom zavere. Niti želim da branim, niti želim da kudim ikoga. Ovakve stvari se deÅ¡avaju i u �*paniji, setite se derbija Barselona – Real. MeÄ‘utim, ovo je prevazilazilo neko sportske okvire. Da li je bilo namenski ili ne, ne znam. Ali znam da su iz Äistog mira i bez ikakve potrebe ljudi krenuli na mene. Da li sa željom da me isprovociraju ili ne znam Å¡ta. Bilo je dovoljno ljudi okolo koji su videli da ja nisam uputio nijednu reÄ protivniÄkom igraÄu, niti bilo kome sa klupe. Tako neÅ¡to nikada nisam uradio. Nije sluÄajno Å¡to se dizala ta tenzija. Ali sve dok vam bezbednost nije ugrožena, sve je to u redu, u sportskim okvirima. I mi smo dizali tenziju na naÅ¡em stadionu, ali nikad nismo ugrozili protivniÄki tim i struÄni Å¡tab. E, to je razlika izmeÄ‘u nas i njih, uz dužno poÅ¡tovanje", rekao je Stanojević.

Trener 'crno-belih' je nekoliko puta istakao da njemu i njegovim igraÄima nije bilo nimalo prijatno na "Marakani", daleko od toga.

"Mi smo bili izuzetno ugroženi. Živimo u Srbiji i navikli smo na takve stvari, ali nismo se uplaÅ¡ili. Naprotiv, samo su nam dali dodatni motiv. Ali smo stvarno bili ugroženi. Jedan policajac je povreÄ‘en dok smo Krstajić i ja izlazili sa stadiona jer je pokuÅ¡ao da spreÄi napad na nas. Videli ste kako je Stojković proÅ¡ao. Pojavljivali su se neki ljudi koji su nam pravili odreÄ‘ene probleme. Ali tako ne mogu da nas zaplaÅ¡e. Ne znam da li je to smiÅ¡ljeno, ali znam da nije bilo prijatno i da se nismo osećali bezbedno. To je jedina za mene ružna slika jer ovo je svetkovina".

partizan.rs

Posle sudijskog zvižduka za kraj poluvremena Stanojević je ušao u konflikt sa ljudima sa Zvezdine klupe.

"Nisam bio uplaÅ¡en, ali sam bio uzrujan. Vidite neke ljude sa strane koji ne pripadaju toj priÄi. To je bio problem. Rasprava sa struÄnim Å¡tabom je normalna. Kada vidite neke ogromne ljude koji ne pripadaju tu, morate da budete uzrujani. Nisam bio uplaÅ¡en, niko nije poginuo na terenu".

Posebno napeto bilo je prvo poluvreme, Stanojević je u jednom trenutku bio izuzetno besan na sudiju, a onda je usledio i penal, koji (ni)je postojao.

"Videli ste kakva je situacija bila oko tunela kada smo izlazili na teren. I Stojković je pogoÄ‘en. Onda odlazite na teren i vidite kako Kadu udara bez lopte Medu. Ja imam snimak i to se jasno vidi. Kako onda da normalno reagujete. Nijednog trenutka nisam psovao niti neÅ¡to rekao, samo sam pitao sudiju zaÅ¡to nisi iskljuÄio igraÄa. On mi je rekao da misli da ga nije namerno udario. Možda je bolje Å¡to ga nije iskljuÄio jer ovo je derbi, pun naboja, emocija. To može sve da pokvari. Mislim da je sudija generalno odliÄno sudio derbi, i pored penala. U prvom trenutku svi su mislili da je bio penal, a nije ga bilo sto posto. Ali verujem da je sudija isto pomislio da je penal. Tek posle kada mi je Rnić rekao i kada sam pogledao snimak video sam da ga nije bilo. Ali nemam nikakvu zamerku na suÄ‘enje".

Stanojević i pored svega na derbi gleda kao na pravi fudbalski spektakl.

"Uvek gledam sa sportskog glediÅ¡ta, uvek pozitivno. Ok, ipak je derbi spektakl, i možda je to deo nekog spektakla. Pitao sam Bugarina Ivanova kako mu se Äini derbi jer je on uÄestvovao u bugarskom derbiju. On je rekao: 'Ovo je rat, Å¡ta je ovo',(:-D) ali nije rekao u negativnom kontekstu. Ja uvek na sve gledam sa pozitivne strane. Tako treba i ovo".

9f735614d60ee816135e1721e1e23e15-33708-1b09d8e734029b2d5a41ee8c206aea92.jpeg

Ante Markovic overleden :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites