Jump to content

[FM21] GLORIOUS HEARTS


DEPRAET
 Share

Recommended Posts

Hearts.jpg.28ed1cc830e4179f8437e52b88ca921c.jpg

 

29 juni 2020 - Traditieclub Heart of Midlothian slaat een nieuwe weg ....een weg vol passie, clubliefde, traditie.

 

Met open mond en veel vragen wordt er gekeken naar de aanstelling van de onervaren, Joeri Praet, als manager van Hearts of Midlothian. Het begon voor deze 38 jarige Belgische manager allemaal in maart van dit jaar, de uitbraak van de coronapandemie en bijgevolg het zoeken naar afleiding om een periode van lockdown aangenaam door te komen....... Deze afleiding werd gevonden in het lezen van het boek `Glorious Hearts`, geschreven door Joris van de Wier.

 

..............(to be continued)

 

Spoiler

Als liefhebber van voetbalcultuur, tradities, stadions en mijn interesse in voetbalboeken -en magazines die over alles rondom voetbal handelen, behalve het spelletje zelf heb ik besloten om in FM 2021 te starten met traditieclubs en waar mogelijk de ervaringen in FM om te zetten in een verhaal. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hearts.jpg

29 juni 2020 - Traditieclub Heart of Midlothian slaat een nieuwe weg ....een weg vol passie, clubliefde, traditie.

 

Met open mond en veel vragen wordt er gekeken naar de aanstelling van de onervaren, Joeri Praet, als manager van Hearts of Midlothian. Het begon voor deze 38 jarige Belgische manager allemaal in maart van dit jaar, de uitbraak van de coronapandemie en bijgevolg het zoeken naar afleiding om een periode van lockdown aangenaam door te komen.... Deze afleiding werd gevonden in het lezen van het boek `Glorious Hearts`, geschreven door Joris van de Wier.

 

Wat een verhaal gekruid op basis van heel wat wist-je-datjes. Hearts na Celtic en Rangers het team met meeste aantal seizoenen in de Scottish Premiership ? Na de grote twee (53 en 51 titels) het grootste palmares van Schotland, met jawel, 4 titels. Evenveel als de grote rivaal Hibernian uit onze home town Edinburgh en de Ferguson-club Aberdeen. Helaas door wanbeleid en bijgevolg financiële problemen spelen de Jam Tarts (wat een magische bijnaam) dit seizoen opnieuw in de Championship (tweede niveau). 

 

Zijn er nog ingrediënten nodig om terug naar de Scottisch Premier League te gaan voor die machtige derby`s tegen Hibs en het dichten van de kloof met Celtic en Rangers ? Als in een droom, droomt de Belg, Praet, van een 9e Schotse beker en nieuwe Europese avonden in het machtige Tynecastle Stadium, of De Rotterdamse Kuip zoals in 2004,.....Targets enough in Edinburgh.....

Tynecastle Stadium.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...