Jump to content

MU Music Challenge


chrisje1993

Recommended Posts

hfyw4ne48y.jpg

 

Na het concept van The Voice MU heb ik nu (van een ander forum) iets leuks gezien die ik graag hier ook wil organiseren. Het concept van het Eurovisie Songfestival kent iedereen wel, elk land stuurt een artiest en een lied in en vervolgens deelt elk land punten uit (12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 en 1) aan de tien, volgens dat land, beste nummers. Het land dat uiteindelijk de meeste punten behaalt, wint het Songfestival van dat jaar. 

 

Dit concept verschilt op enkele vlakken met het concept dat in dit verhaal gebruikt zal worden. Ten eerste zal je niet enkel artiesten uit een bepaald land mogen insturen, je mag artiesten uit eender welk land kiezen. Elke ronde zal rond een vooraf bepaald thema draaien, bv. 90's of hedendaagse muziek.

 

Nadat iedereen zijn nummerkeuze per ronde bekend heeft gemaakt bij mij zal ik over elke inzending een klein stukje schrijven (hulp hierbij is welkom). Dit zal samen met de Youtube link in een overzicht gepost worden hier. Vanaf dan mag iedereen zijn punten aan mij doorgeven via PM volgens het songfestival principe. Dit graag voor de gegeven deadline die ruim genoeg zal zijn. Na elke ronde zal ik in dit topic de uitslag posten (ben nog verschillende manieren het proberen) met daarna een tussenstand van alle rondes samen.

 

Regels:

- Elk nummer mag maar één keer per ronde en één keer in dit hele verhaal. Heb je een nummer gekozen die al iemand anders heeft zal ik je dit tijdig aangeven zodat je de kans hebt om een ander nummer in te sturen.

 

- Punten geven aan je eigen nummer is verboden!

 

- Mocht je de deadline niet redden om welke reden dan ook, zal jouw inzending aan het einde van de ronde 10 punten afgetrokken krijgen. Ik moedig dan ook iedereen aan om dit niet te laten gebeuren.

 

Wat nu te doen?

Wat je nu moet doen is heel makkelijk. Je stuur naar mij een pm met daarin het land dat je wilt vertegenwoordigen (je inzendingen hoeven niet van dit land af te komen is puur fictief). Om zo veel mogelijk te voorkomen dat er landen dubbel gekozen worden zal ik hier een overzicht bij houden wie welk land heeft.

 

 

Deelnemers:

Titan - Rusland

Chiemel - Italië

Nasje92 - Galapagos Eilanden

Tamara84 - Verenigde Staten

Satyr - Noorwegen

ElPrincipito - Argentinië

Komodo25 - Montenegro

Kowet - Schotland

Ivago - Noord-Korea

Badmuts - Oost-Timor

Chrisje1993 - Filipijnen

Keko - Kiribati

Roprop - Zweden

Fabian. - Indonesië

Tim' - Gambia

Edited by chrisje1993
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

psd4epyz.jpg

 

We gaan beginnen met de 11 deelnemers die zich op dit moment hebben opgegeven. Iedereen kan natuurlijk zich op elk moment alsnog opgeven. Elke ronde zal een bepaald thema gaan hebben. Dit thema kan vanalles zijn. Daarom zal ik overal een uitleg geven wat er met dit thema bedoeld word. Voor de rest kan je elk nummer kiezen die hier mee te maken heeft. Het door jou gekozen nummer stuur je in een pb naar mij op. Ik zal vervolgens voor elke inzending een kleine introductie maken. Zodra ik dit heb zal het hier gepost worden in het topic, jullie moeten dan gaan stemmen volgens het songfestival principe. 1,2,3,4,5,6,7,8,10 en 12 punten.

 

Ronde 1: Cover Time:

Ik denk dat het voor zich spreekt. Hier gaat het om de covers van een nummer. Kies hier de cover die jij het mooiste, beste en/of origineelste vind. Dit mag natuurlijk van elke artiest zijn die je maar kan bedenken.

 

Deadline voor het insturen van deze inzending is: Dinsdag 24-11 23:59 Uur.

 

@Titan @Chiemel @nasje92 @Tamara84 @Satyr @ElPrincipito @komodo25 @Kowet @ivago @Badmuts @Zeus

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...