Jump to content

MU Eurovision Manager #2


Socrates
 Share

Recommended Posts

JkkPzb8.png

 

MU Eurovision Manager #2

 

Na een uiteindelijk overtuigende overwinning voor het Denemarken van @Chimpa maakt Kopenhagen zich op voor MU Eurovision Manager #2! Na een succesvolle eerste editie barst de strijd opnieuw los. Kunnen zij die al punten in de ranking binnen wisten te slepen ditmaal wederom scoren? En weten zij die buiten de top-10 vielen zich nu te revancheren? Ook nieuwe Eurovision Managers zijn uiteraard van harte welkom. Als winnaar heeft @Chimpa een mooi voordeel, hetzelfde geldt voor beste voorspeller @QuaLyon.

 

Ranking Eurovision Managers na editie #1

1. @Chimpa - 12

2. @Rogier. - 10

3. @Titan - 8

4. @Chiemel - 7

5. @Jeroen. - 6

6. @007mark - 5

7. @nasje92 - 4

8. @Kelvin - 3

9. @StanleyW - 2

10. @Christian. - 1

 

Volledige uitleg

 

Overzicht actiemomenten

- Aanmelding op een willekeurig getal van 1 t/m 18

- Je krijgt een PM met de keuze uit twee landen

- Eenmaal gekozen voor een land krijg je de keuze uit drie inzendingen van dat land uit de periode 2010 t/m 2019

- Indien van toepassing mag je nog de keuze maken tussen een optreden uit de halve finale of die uit de finale indien die gehaald is

- Je inzending is rond en je stemt volgens oorspronkelijke Eurovisie-wijze op het deelnemersveld

 

Stemmen & uitslag

Nadat jij je inzending rond hebt zal je uiteraard gaan stemmen volgens de oorspronkelijke Eurovisie-wijze van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 en 12-punten. Omdat de kans altijd bestaat dat iemand de deadline niet zou halen, dien je twee reserves mee te geven, op volgorde uiteraard. De uitslag zal volledig bestaan uit de punten van de Eurovision Managers. Geen jury dus. Het enige noemenswaardige verder is dat ik besloten heb om wel te stemmen, maar hierbij niet ook zelf een land en inzending te vertegenwoordigen. Dit zou immers enige vorm van partijdigheid kunnen indiceren, dus leek het mij wel zo netjes om onafhankelijk mijn punten uit te delen onder de Amerikaanse vlag. De bekendmaking van de uitslag zal middels screens uit Scorewiz gebeuren, daar @QuaLyon besloten heeft deze editie aan zich voorbij te laten gaan als het aankomt op het visueel ondersteunen.

 

Aanmelden

Zoals eerder gezegd kan je je aanmelden door jezelf ergens in de lijst een plek te geven. Gelieve steeds de lijst van je voorganger te kopiëren. Er zijn maximaal achttien plekken, dit is dan ook het streefgetal qua aantal deelnemers. Mochten we dit getal niet halen, is veertien het minimale aantal deelnemers.

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

 

Mentions

@bas2204 @QuaLyon @Erwin. @ivago @Jeroen. @komodo25 @chrisje1993 @Chiemel @Titan @007mark @Hwb @KayDeManaager @Tamara84 @Grote Ree @Fabian. @Rogier. @Chimpa @nasje92 @Vilhena @Regis @Acquafresca @cimbomcu @Kelvin @Stefanos @Dysproz @Roprop @Christian. @Platina32 @himan @Juca @Lazvic @ElPrincipito @StanleyW 

Link to comment
Share on other sites

  • Erwin. unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...