Jump to content
Kowet

[FM20] Frank Korpershoek, de start van een nieuwe carrière - Estafette

Recommended Posts

image.png.ae1bee1ce4f30b144252714420b5b848.png

Frank Korpershoek, de start van een nieuwe carrière

Het is een zonnige dinsdagmiddag in mei, @Bruhvlowski vraagt in een groep op Facebook wie interesse heeft om af en toe met elkaar te sparren over hun actieve carrière als Football Manager via WhatsApp. @Vis, @Swelley, @Kowet en nog een paar andere managers reageren enthousiast. Kennis delen, sparren over spelprincipes en bovenal elkaar meenemen in elkaars successen! Er was al snel een klik, ondanks de leeftijdsverschillen binnen de groep. De gezamenlijke passie als Football Manager vervaagde de leeftijdsverschillen, Football Manager zijn verbind!

 

Al snel werd Frank Korpershoek een gespreksonderwerp. Alles kon wel weer gekoppeld worden aan de cultheld van Telstar. Iedereen voelde op zijn eigen manier een connectie met Korpershoek. Hoe mooi zou het zijn om gezamenlijk met Frank Korpershoek successen te gaan behalen? Wat als Korpershoek ons alter-ego wordt en wij onder zijn naam successen gaan behalen in Europa?

 

Helaas heeft Frank Korpershoek nog niet veel ervaring op het hoogste niveau als trainer, omdat hij natuurlijk zelf nog voetbalt. Toch kiest hij ervoor om zijn voetbalcarrière op een lager pitje te zetten en te gaan solliciteren bij een aantal clubs in Europa. Frank Korpershoek heeft Nederland wel gezien in zijn voetbalcarrière, dus kiest hij ervoor om in een aantal landen te solliciteren waar hijzelf nog nooit is geweest als voetballer… Zo informeert Korpershoek bij clubs uit Malta, Macedonië, Moldavië, Luxemburg, Letland, Kosovo, Kazachstan, Georgië, Armenië en Andorra. Korpershoek heeft zin een avontuur en wilt met zijn ervaring als voetballer een kleine (amateur)club naar boven helpen... Wordt vervolgd... 

 

PS. Dit concept is gebaseerd op de estafette van Anorthosis Famagusta, Portimonense. Deze estafette zal echter alleen gedaan worden binnen de Appgroep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een leuke opzet, haha! Sowieso leuk om jullie verhaal zo te lezen. Als je dan ook nog eens met Frank Korpershoek gaat spelen, dan heb je mijn interesse!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit kan wel erg leuk worden. Sowieso hebben jullie los al leuke games lopen dus dit ga ik zeker volgen. Mooi dat het ook via whatsapp gaat. Zijn al diverse leuke groepen daar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gepost (edited)

image.png.071292ed114aa51e50373d430d847304.png

 

#1 De start van een nieuwe carrière.

 

"Zo informeert Korpershoek bij clubs uit Malta, Macedonië, Moldavië, Luxemburg, Letland, Kosovo, Kazachstan, Georgië, Armenië en Andorra. Korpershoek heeft zin een avontuur en wilt met zijn ervaring als voetballer een kleine (amateur)club naar boven helpen..."

Met deze woorden eindigde de inleiding en met dezelfde woorden start de eerste update.

Alle bovengenoemde landen speelden afgelopen seizoen in groep D van de Nations League en in al deze landen had Frank wat lijntjes uitgegooid. Al snel leverde dit een mooie reeks clubs op waar Frank op gesprek mocht komen. Organisatorisch vergt dit natuurlijk het een en ander van je, en uiteindelijk is Frank met 7 clubs het gesprek aangegaan.

Als eerste ging Frank op bezoek bij FC Asbest in Kazachstan om vervolgens door te vliegen naar Georgië. Het gesprek bij Meshakte maakte indruk op Frank, echter de taal bleek een barrière voor de clubleiding.

Volgende tussenstop was Noord-Macedonië waar Vogjani zeer geïnteresseerd was in de managerskwaliteiten van Frank. Vanuit hier was het een korte vlucht naar Kosovo voor El Clasico. Nee, Frank kwam hier niet om de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid te kijken. Het was de club die El Clasico waar Frank het volgende gesprek had :classic_biggrin:

Vanuit Kosovo ging de reis verder naar Malta waar Senglea dringend op zoek was naar een nieuwe trainer. De ploeg stond met nog 3 wedstrijden te gaan in de degradatiezone. Een enorm mooie uitdaging natuurlijk! Maar tijd om te bouwen zou Frank daar niet krijgen. Volgende halte Andorra. Pas de la Casa. Alleen al bij het lezen van de naam kreeg Frank het al warm. Hij zag zichzelf al staan met zo'n masker op in de bank van Madrid. Oké, even weer met beide beentjes op de grond en het gesprek aangaan.

Laatste stop was vlak bij huis, althans relatief vlakbij dan. In Luxemburg ging van op gesprek bij Excelsior Grevels.

Overal werd afgesproken na een week weer contact te hebben. Maar Frank was amper thuis en de telefoon ging al. Het was de voorzitter van Senglea uit Malta. Hij belde om mede te delen dat de keuze op een ander was gevallen.

In de dagen erna kwamen telefoontjes uit Kazachstan, Kosovo, Luxemburg en Macedonië, maar Frank zat nog steeds met zijn hoofd bij 1 club. En juist die heeft nog niets van zich laten horen!

De clubs werden aan het lijntje gehouden en na bijna een week (netjes op tijd nog) kwam eindelijk het verlossende belletje uit Andorra. Frank werd de nieuwe manager van Pas de la Casa!

 

image.thumb.png.a1abf670f8575ac2a9ea0ec617549f8c.png

 

Thuis werd natuurlijk al de nodige research gedaan, zo bied het stadion plaats aan 1221 toeschouwers. al zag je dat er op het YouTube filmpje het er niet aan af.

Wederom in Andorra aangekomen zag Frank dat er echt heel veel werk te doen was. Zo was er een speler in het A team, niemand in het B team en zelfs geen enkele jeugdspeler voor de onder 19 selectie!

De staf was compleet onbemand, dus daar werden snel de nodige vacatures uitgezet en Frank ging zelf maar de velden langs om te kijken of hij iemand kon vinden met in ieder geval een bal in zijn hand. Dat lukte wonderwel vrij snel. Op een afgetrapt veldje stonden 4 jongens van een jaar of 16 een balletje hoog te houden en na een kort gesprekje leek het de heren fantastisch om deel uit te mogen maken van de plannen van Frank.

 

Na verloop van tijd stond er een compleet team en was zelfs het B team al aardig gevuld. En dat bleek nodig ook want het B team speelt op het zelfde niveau als het A team.

 

afbeelding.png.4479f3eece2aa3b8a3b65a372e83f890.pngafbeelding.png.0e2d4d69e7f7d79ce6fba63e92b1ae1b.png

 

Oefenwedstrijden

 

Als snel stonden de eerste oefenwedstrijden op het programma, maar het elftal was bij lange na nog niet compleet. De eerste 3 wedstrijden werd er behoorlijk geïmproviseerd om toch te kunnen spelen. Naar mate de voorbereiding vorderde sloten er steeds meer spelers zich aan en uiteindelijk kwam er wat lijn in het spel.

 

afbeelding.thumb.png.defbe87ea262164bd55d101bb7773ab7.png

 

Competitiestart

 

De goede lijn uit de laatste 2 oefenwedstrijd gaf vertrouwen aan het team. En dat kon je direct terug zien op het veld. Vanaf wedstrijd 1 werd er lekker aanvallend voetbal op de mat gelegd waar menig tegenstander geen antwoord op had. Na 4 wedstrijden vonden we ons terug op plek 1 met een doelsaldo van 22-9.

 

afbeelding.thumb.png.8558d5ea3e6ec10c8cb17aa72f01e561.png

 

Ook het B team startte net zo voortvarend als de A ploeg, ook zij staan na 5 wedstrijden bovenaan.

We trekken de goede lijn nog verder door, door november te beginnen met een nipte 9-1 overwinning. Gevolgd door nog 3 overwinningen bleven we koploper.

 

afbeelding.thumb.png.b6ad08e802eb3a75c3d0c7daaf96f27c.png

 

Er was steeds 1 ploeg die ons vlak op de hielen bleef en die troffen we ook in november, dat was Ordino B.

Deze wedstrijd begonnen we erg slap, veel onnodig balverlies en weinig kansen. Het duurde uiteindelijk nog tot de 43e minuut voor Ordina B van ons slechte spel gebruik maakte en de 1-0 liet aantekenen. Uit het niets konden we nog voor rust gelijk maken. Frankies eerste donderpreek bleek een schot in de roos. Vanaf het eerste fluitsignaal na rust was de ploeg fel in de duels, werd er goed samengespeeld en werden de nodige kansen gecreëerd. Lang duurde het niet voor de 1-2 viel en ook de 1-3 volgde snel.

Nadat we de wedstrijd hadden omgedraaid naar een comfortabele 1-4 was het slotstuk weer voor Ordina B. Gelukkig bleef het slechts bij 2-4.

 

afbeelding.png.f0ac4543596aeee1e76165e1d001c395.png

 

December bracht ons nog 1 wedstrijd, maar dat ook meteen ons eerste puntverlies, Toe aan de winterstop.

 

afbeelding.thumb.png.eacc293fdecf8b94d2872812734ad293.png

 

afbeelding.png.364cdc6542a99464147f082bf67bc829.png

 

Nog even een snelle blik op de selectie hoe hij er eind december bij stond.

Voor de rest van het seizoen, maar zeker ook voor de toekomst moeten wij ons in eerste instantie gaan richten op centrale verdedigers. Verder is het nu nog een mooie mix van 16/17 jarigen met routiniers van 36 en zelfs 41 jaar jong.

 

afbeelding.thumb.png.bf4f581ab1a63d51abbaa3794a155dc8.png

 

@Kowet neemt het vanaf hier van mij over.

 

Bedankt voor het volgen, jullie reacties en likes!

@Nom de Guerre @Copywriter @boydjoman @komodo25 @Tim'

Edited by Vis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie uitdaging en zelfs een linksback van 5 sterren in de selectie. Moet dus wel een topper zijn :D

 

al internationals in de groep? Hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben wel benieuwd hoe goed die 5 sterren spelers zijn. Is het heel veel moeite om een screenshot te maken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Benieuwd hoe Frank het gaat doen! Wel een vreemde opzet dat de B teams in dezelfde competitie zitten. Kan dus straks voorkomen dat in een officieel duel je A team tegen B team speelt? 

met 1 grote bank spelen en willekeurig mensen ergens laten invallen ;-) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De supporters hebben in elk geval niets te klagen qua doelpunten. Lekker bezig hoor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 uur geleden zei 007mark:

Mooie uitdaging en zelfs een linksback van 5 sterren in de selectie. Moet dus wel een topper zijn :D

 

al internationals in de groep? Hahaha

 

Beneden komt een screentje van onze "top" spelers

 

Er zijn 3 spelers opgeroepen voor de -19, 2 van de 3 spelers zijn daarin gedebuteerd.

 

8 uur geleden zei Nom de Guerre:

Tof, zo'n vreemdelingenlegioen :D Echt vanaf de grond een team bouwen blijft cool.

 

Ja dat is idd wel erg gaaf!

 

7 uur geleden zei T10:

Ik ben wel benieuwd hoe goed die 5 sterren spelers zijn. Is het heel veel moeite om een screenshot te maken?

 

Er komen beneden wat screentjes.

 

7 uur geleden zei komodo25:

Heerlijk avontuur hoor. Hoe staat de b ploeg ervoor?

 

afbeelding.png.89d97576c75bf091aba67c3bbe958e08.png

 

4 uur geleden zei Mathijs92:

Benieuwd hoe Frank het gaat doen! Wel een vreemde opzet dat de B teams in dezelfde competitie zitten. Kan dus straks voorkomen dat in een officieel duel je A team tegen B team speelt? 

met 1 grote bank spelen en willekeurig mensen ergens laten invallen ;-) 

 

Dat zou wel grappig zijn idd, maar ben toch wel blij dat wij niet bij onze B team ingedeeld zijn.

Zoals je hierboven kunt zien heeft Casa Benfica dit wel en in poule B zitten ook 2 clubs met zowel A als B in.

 

1 uur geleden zei Tim':

De supporters hebben in elk geval niets te klagen qua doelpunten. Lekker bezig hoor!

 

De supporters hebben inderdaad niks te klagen! De vele doelpunten, maar wat dacht je van de toegangsprijzen en de prijzen van de seizoenskaarten? Voor 1 euro en een beetje mag je al naar binnen en ben je 1 van de 5 seizoenkaarthouders dan heb je slechts 5 euro betaald! Dit is pas waar voor je geld krijgen :mrgy:

 

afbeelding.thumb.png.c77633191ab9e72aa79fc8adcdf916fe.png

 

afbeelding.thumb.png.5a46eafe26f7e3bda14b29749624c2b9.png

 

afbeelding.thumb.png.bd05e2c1af408e3f060def60e8436ecf.png

 

afbeelding.thumb.png.365a251dc157fcd8f16132a8314cbd81.png

 

afbeelding.thumb.png.c24a8cf1b6912b7fa9c8aa48f0651408.png

 

afbeelding.thumb.png.73c90037800c3a3de4438895c9f9a1bc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gepost (edited)

image.png.071292ed114aa51e50373d430d847304.png

De eerste stappen naar succes?

Het is januari 2020, we kunnen terugkijken op een goede start met 8 overwinningen en 1 gelijkspel in 9 wedstrijden. Toch staan we "maar" 4 punten voor op de B-ploeg van Ordino. De selectie staat er goed voor, geen blessures, een brede bezetting en kwalitatief staan we er ook goed op. Toch hebben we 1 speler op proef, een Argentijn genaamd Tiago Flores. Een creatieve middenvelder van 24 jaar oud die de 41-jarige Barra prima kan vervangen, zeker omdat Barra klaagt over een gebrek aan speeltijd en daarmee onrust veroorzaakt binnen de groep die we niet kunnen gebruiken. Frank wordt enthousiast en besluit Tiago een amateurcontact aan te beiden, hopelijk heeft Tiago het in zich om samen met de rest van het team de eerste stappen naar succes te kunnen zetten.... Door deze aanwinst, heeft Frank besloten om Barra richting het B-team te zetten.

image.thumb.png.86c9807437d8f7861fd468b417f74af1.png

 

We maken een sprongetje in de tijd..  We hebben de eerste 5 wedstrijden na de winterstop gespeeld. Daarin hebben we onze ongeslagen reeks voortgezet, we hebben 4 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. We staan nog steeds bovenaan, onze grootste concurrent Ordino B, heeft alle wedstrijden gewonnen en staan dus op 2 punten van ons, in plaats van de 4, doordat we gelijk hebben gespeeld. De volgende wedstrijd is tegen Extremenya B, een makkie zou je zeggen omdat we de vorige keer met 1-9 van hun wonnen. Toch wordt deze wedstrijd volledig tegen de verhouding in met 0-1 verloren.... Ordino maakt geen fout tegen Jenlai en staan nu bovenaan met 1 punt voorsprong... Gelukkig spelen we over een paar wedstrijden tegen hun, dus kunnen we de misstap goedmaken. 

image.png.4034e06fee33df2e3b39e6ce9394d334.png

 

De laatste 4 wedstrijden van de competitie. We staan 1 punt achter op de koploper Ordino B die in goede vorm zijn. Zij blijven hun wedstrijden winnen na de winterstop en wij hebben toch een paar kleine misstapjes gemaakt. Toch winnen we, na ons verlies tegen Extremanya B, gemakkelijk tegen Lusitans B met 2-0. De volgende wedstrijd is tegen Ordino B.... Frank Korpershoek besluit om de tactiek iets aan te passen en iets aanvallender te gaan staan. Het lijkt niet te werken tijdens de wedstrijd. Ordino B creëert veel meer kansen en zijn bij Pas de la Casa de bovenliggende partij. Frank zet het allemaal om en gaat iets meer vanuit de omschakeling voetballen. Met succes! in de 37e minuut komt routinier Leonel Alves 1 op 1 tegen de keeper en schuift de bal heel netjes in de linkeronderhoek! De 376 aanwezige fans barstten los! Pas de la Casa staat met deze stand weer bovenaan! De ploeg van Frank houdt vol en weet uiteindelijk de hele belangrijke 3 punten binnen te hengelen. Pas de la Casa staat weer bovenaan!

image.png.7d312ec67454be0156d5123c05348493.png

 

De laatste wedstrijden worden allemaal gewonnen en is Pas de la Casa kampioen van de Andorran Amateur League! Echter wisten Pas de la Casa dit al voordat de laatste wedstrijd gespeeld werd, Ordino wist niet te winnen van laagvlieger Lusitans B. De ploeg van Frank Korpershoek maakte het prima af met een 1-5 overwinning! Op naar de play-offs voor promotie!

 

image.png.77185d4e3dbeb710413e0aa538128593.png

image.thumb.png.b29aeb75b05358c24c489766cb6935fc.png

image.png.f13a29e0505bbbc6e8f316bd7172d781.png

 

In de halve finale van de play-offs spelen we tegen de kampioen van de B-groep Atletic Escalades B. Een spannende wedstrijd voor de piepjonge ploeg van Frank Korpershoek. Het is voor velen onbekend terrein om een finale te spelen en dus zijn er allemaal gespannen koppies in de kleedkamer. Frank haalt de druk van de wedstrijd eraf, waardoor iedereen weer wat ontspannender oogt. Al vroeg in de wedstrijd komt Pas de la Casa op een 0-1 achterstand door een foutje in de verdediging. Toch herpakt de ploeg zich en maakt al snel de gelijkmaker! 1-1! Dat blijft het ook de hele wedstrijd en dus gaan we verlengen. De spelers ogen uitgeput, maar geven aan zichzelf graag te willen belonen met een finaleplek. Dat lukt! Want wat laat de ploeg van Korpershoek veel power zien zeg, ze walsen over Atletic Escalades B heen en scoren in de verlenging nog 3 keer en dus winnen ze met 4-1! Wat een prestatie!

image.png.1e4aeb1b426764f7c478ff39920b5e6a.png

 

De finale... 3 dagen na de zenuwslopende halve finale tegen Atletic Escalades, staat nu de kampioen van de A-league UE sant Julia op het programma. Niet iedereen is 100% fit, maar toch twijfelt Korpershoek er niet aan en stelt de ploeg die tegen Atletic Escalades B won, gewoon weer op. Het is weer een zenuwslopende wedstrijd. Dit keer komt Pas de la Csa op een 0-1 voorsprong, maar het wordt ook al snel 1-1 gelijk door een penalty. Ook nu blijft het 1-1 en gaan we weer verlengen... De kracht die de ploeg in de halve finale liet zien, komt ook nu weer naar boven. Want wat tikt de ploeg van Korpershoek UE Sant Julia van de mat in de verlenging. Vooral spits Quiroga laat zichzelf zien en scoort 2 prachtige goals binnen 10 minuten. 1-3 voor Pas de la Casa in de verlenging van de finale voor promotie! Dit geeft de ploeg van Korpershoek ook niet meer weg en dus promoveert Pas de la Casa naar de tweede divisie van Andorra!

image.png.53fdc8ca6a2dd44c0dd391ed89b37365.png

image.png.ff3e3175004325a6f0b6dc6d43c97c4f.png

 

Door deze promotie krijgt Pas de la Casa een semiprof-status en wordt Frank Korpershoek beloond met een nieuw contract door voorzitter Albert Crespo! 

image.png.99a1247156db2287e57d7a9aaf33decd.png

image.png.3b829dbc1a506bedfe6621c565317cd6.png

 

Hieronder nog een aantal fijne statistieken van de competitie! Daniel Ferreira (23) had een heel belangrijk aandeel in het succes van Pas de la Casa dit seizoen!

image.png.5f04d919ecdaab5791441c137d45b61d.png

 

Bedankt voor alle reacties en likes! @007mark @Nom de Guerre @T10 @komodo25 @Mathijs92 @Tim' @boydjoman @Copywriter @Bruhvlowski @Swelley

 

Vanaf hier neemt @Swelley 'm over! (nogmaals succes ;-))

 

Edited by Kowet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lekker bezig hoor! Een beter eerste seizoen hadden jullie je niet kunnen wensen. Nu voortbouwen op dit succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EstafetteBanner.jpg.65408728762db88914cdfcb765c8d2de.jpg

 

Het lelijke eendje van de groep

 

Nadat @Vis en @Kowet ervoor hebben gezorgd dat wij met Frank momenteel op een niveau hoger spelen met Pas de la Casa, heb ik de verantwoordelijkheid op mij genomen om ons goed voor te bereiden voor aankomend seizoen, waarna Timothy het voor mij overneemt.

 

prognose1.thumb.png.6891d23ba4a5062111576b828863c32e.png

 

Nieuw

 

De prognose voor aankomend seizoen: een 6e plaats, van de 10. Ik heb hiervoor nog nooit een LLM-save gedaan, dus het niveau waarop Frank met Pas de la Casa zit is helemaal nieuw voor mij. Het was dus even bijsleutelen, aangezien je op dit niveau veel meer zelf moet beslissen. Ook heeft er niemand interesse in een overstap, dus dat maakt de transfers ook niet bepaald gemakkelijk.

 

AitorAlba.thumb.png.3caf39af9cdc80ef2d05e7c73deeca1c.png

 

Het eerste wat ik leerde in mijn allereerste Lower League avontuur is dat die sterren slechts een indicatie zijn, en ook nog eens een hele slechte. Spelers met meer dan 3 sterren hadden allemaal geen interesse in een overstap, dus ik moest het doen met spelers van slechts 2 sterren.

 

Zover ik weet hadden @Kowet en @Vis het vooral moeilijk op de CV-positie, dus daar ga ik ook als eerste op zoeken, ik kom al snel uit op Aitor Alba, een vreselijke verdediger. Maar het is beter als wat we nu hebben, dus ik bied hem een contract aan.

 

CarlesMedina.thumb.png.dc58d37a2a125e87534f3dca0edb3a35.png

 

Naast Alba en Medina zijn er geen andere centrale verdedigers wie interesse hebben in een overstap naar ons. Ze kunnen er beiden geen snars van, maar gelukkig is het vele malen beter als wat we voorheen hadden. Welkom Alba en Medina!
 

LucianoMachino.thumb.png.4dc88e534700b3b78c86d8e6de187796.png

 

Ook Maciocia maakt de overstap naar ons, ook hij kan niet voetballen. Maar het is ook beter als wat we hadden, samen met nog iemand komt Maciocia voor ons spelen. Joel Da Rocha komt ook voor ons spelen, en ook op het middenveld. Deze kan gelukkig wel voetballen dus dan hebben we toch nog iets goeds op het middenveld.

 

1489400970_JoelDaRocha.thumb.png.f03681c75518990c1964f83ecd09c151.png

 

Vrije spelers en stage's

 

Toch werd ik wanhopig door alle 2-ster spelers die ik zag. Dus ik ging gewoon als een malloot iedereen een stage aanbieden, daaruit kwamen honderden slechte spelers, maar daar zat gelukkig ook een parel tussen, en precies wat ik zocht.

 

FerranJimenez.thumb.png.71a6b8760fcdfa83eb1a01caaf5010c4.png

 

Hierbij onze 16-jarige sterspeler, Ferran Jimenez. Ik zie Ferran als een gift, aangezien ik er echt een zooitje van aan het maken was.  Gelukkig hebben wij alsnog een hele goede speler binnengehaald. We hebben ook nog een keeper gehaald, en hiermee sluiten wij de transferperiode af.

 

Aangezien ik dit nog nooit eerder had gedaan, was ik overweldigd en eigenlijk constant in de war. Ik rond de transferperiode enorm teleurgesteld af en nogsteeds enorm verward.

 

Oefenwedstrijden.thumb.png.45ee2db2f8fd2c77368badc1b4c6990c.png

enorm veel gelijkspellen

Prognose.png.a63ccf0968e6f37c1501d8e7cfd2c884.png   

 

Prognose 2.0

 

Nu de transferperiode erop zit is de prognose aangepast en gezien de voorspellingen hebben wij blijkbaar toch wel goed werk geleverd op gebied van transfers. Door de transfers zijn we van plek 6 gestegen naar plek 1. Wat toch best goed is!

 

Nu kunnen we een begin maken aan ons nieuwe seizoen, op een hoger niveau. We beginnen tegen Atletico America.

 

Goal-VS-FSMassana.thumb.png.f63aafb3a8dc0c31c5445b715bb4b25a.png

 

De start van het seizoen

 

We zijn gestart met 3 punten, we winnen met 2-1 van Atletico America, van wie voorspeld word dat zij nipt degradatie zullen ontlopen. De volgende wedstrijd tegen FS Massana winnen wij ook, door een prachtig doelpunt van onze spits Oliveira. De doelman was vergeten om de bal te passen, dus kon Oliveira de bal gratis binnenschieten.

 

JongsteDoelpuntenmaker.thumb.png.8b3dd353bb567179c036f8c3b0f8720d.png

 

Ook onze 16-jarige weet tot scoren te komen in de wedstrijd tegen Massana. Dit maakt hem de jongste doelpuntenmaker in de geschiedenis van Pas de la Casa FC. Met dit record sluiten wij de eerste maand af.

 

JimenezgoalExtremenya.thumb.png.f135fc226eeb8a3053ed6dba93faf3b5.png

 

We weten onze vorm door te trekken naar de volgende maand, ondanks onze dunne selectie achterin en op het middenveld weten wij alsnog constant te winnen, echter spelen we wel direct een stuk slechter als Alba en Medina niet spelen, dankzij de afwezigheid van deze twee verliezen wij een aantal punten aan gelijkspellen. desalniettemin blijven wij op plek 1 staan.

 

OngeslagenReeks.thumb.png.ea8f5debc7df08b7801324de83a2cf67.png

 

Na de overwinning tegen Extremenya krijgen wij weer een mail in de inbox, we zijn 5 wedstrijden ongeslagen. Een mooi statistiek, waarvan wij hopen dat wij hem door kunnen trekken. We moeten nu tegen 2e plaats FC Encamp. Dus het gaat heel lastig worden.

 

WinvsEncamp.thumb.png.f722023299ec682c82f67c957c9b838c.png

 

Gelukkig weten wij te winnen tegen FC Encamp. En daardoor trekken wij onze ongeslagen reeks door naar de volgende maand. Met nog een aantal wedstrijden te gaan totdat Timothy het voor mij overneemt, ziet mijn tijd bij Pas de la Casa er goed uit, ondanks mijn gebrek aan ervaring.

 

OngeslagenReeks9.thumb.png.1c1554dcea17e80ffddc6e027c5156ae.png

BoveGoalvsSantaColona.thumb.png.a4146bc7fe981eff6d2d7e582494d047.png

 

Lastig maken voor de ander

 

Het gaat verassend goed met Pas de la Casa. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik het nog makkelijker zou maken voor de rest, dus ik besluit wat onrust te stoken binnen de club. In elke persconferentie die voorbij komt maak ik ruzie met alles en iedereen, als spelers klagen krijgen ze gelijk straf en ga zo maar door. Sorry @Vis @Kowet en Timothy, maar ik kon het niet laten :P. Onze rechtsachter van 5 sterren werd ontevreden, samen met nog 2 anderen. Gelukkig zit mijn tijd er bijna op en kunnen de rest dat mooi oplossen :D.

 

Laatstewedstrijd.thumb.png.a1b906f9095a93bdd03429dff2a98626.png

 

Mijn laatste wedstrijd in dienst is tegen Carroi, hierna neemt Timothy het over. De laatste paar wedstrijden hebben we heel vaak gelijk gespeeld, waardoor Rangers op ons kon inlopen. Daardoor sluit ik mijn periode af met een 2e plaats, iets onder verwachting

 

StandJanuari.thumb.png.c18b8e917729e56dfdc2fe36cb9eb977.png

Wedstrijdschema.thumb.png.4d284dffba01eceb0aceb89fb81fadb8.png

 

Vanaf hier neemt Timothy het voor mij over, succes man! Hopelijk kan jij de puinhoop die ik er van heb gemaakt een beetje opruimen :P.

 

Bedankt voor alle likes en reacties! @007mark @Nom de Guerre @T10 @komodo25 @Mathijs92 @Tim' @boydjoman @Copywriter @Bruhvlowski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...