Jump to content

[FM20] José María Gutiérrez - Guti Haz


Recommended Posts

  • Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Uitslagen:  Stand: Screen Machuca:  Screen Fernandes: Finale tegen Barcelona:   Reacties:  Gracias weer jongens! Top om de reacties te lezen. Tips, verzoek

Selectie:  Reacties:  Bedankt voor alle reacties. Mooi om te zien dat jullie de updates lezen en het jullie kan bekoren. Mochten jullie tips hebben of opmerkingen dan hoor ik het graag! 

Keurige prestaties hoor! Heerlijke manier om uit de startblokken te schieten. Hoe gaat het met Andrés trouwens?   Dat is z'n broer, Saul. Die is niet meer weg te denken op het middenveld d

Posted Images

Guti, een stylist pur sang. Een jongen van de club, maar om een of andere reden nooit onomstreden. Ik ben benieuwd wat voor reis je met deze onderschatte grootheid gaat maken! 

Link to post
Share on other sites

Guti, één van de meest onderschatte spelers uit z'n generatie. Veel succes, benieuwd waar je zal belanden! Gezien je vorige novelle denk ik (hoop ik..) niet meteen bij Real Madrid ;) 

Link to post
Share on other sites

Zonder twijfel een onderschatte speler. Een te vaak vergeten speler. En misschien zelfs al een beetje iemand die te weinig herinnerd word. Goed dat je hem onder het stof vandaan haalt!

Link to post
Share on other sites

Hoop stiekem op Benfica, echt een schitterende club waar succes gegarandeerd is. De uitdaging zou bij bijvoorbeeld Malaga een stuk groter zijn met de bestuurlijke chaos van de afgelopen periode. Succes!

Link to post
Share on other sites

Ah, je bent een nieuw verhaal gestart, mooi! Guti is inderdaad een machtige speler geweest, ik hoop dat je hem nu een succesvolle trainerscarriere gunt ;)

Link to post
Share on other sites

Mooie uiteenzetting van de visie. Mijn voorkeur gaat niet uit naar Benfica in dit rijtje. Ze past perfect binnen de visie maar de vijver aan jeugdig talent zet toch wat een rem op de uitdaging voor mij.

Link to post
Share on other sites

194412780_Novelle-3.jpg.7d087f8a29469a809bc175fa1991226d.jpg

Reacties: 

Bedankt voor alle toffe reacties. Gelukkig was ik al met Malaga gestart en werd die ook veelvuldig genoemd! Fikse uitdaging, de selectie is totaal niet bijzonder, maar we gaan het zien! 

@delichris / @spaansetukker / @StanleyW / @Marius / @RubenS2 / @Karlo / @ElMarcos / @Nummerke10 @van der Water / @Isco22 / @OptimistPrima / @komodo25 / @Fantasy / 

 

Als je niet meer getagd wil worden, stuur me dan een PM. Dan haal ik je uit de lijst! 

Link to post
Share on other sites

Succes bij Malaga. Nog geen tien jaar geleden wisten ze te stunten in Europa, maar de FFP-straf heeft hun heel hard geraakt destijds.

 

Hopelijk kan jij de club weer naar nieuwe successen brengen!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...