Jump to content
Netzwerk

[Sign-Up] Where does it end?

Recommended Posts

m3j7e0rs.png

 

Na lange tijd overwegen heb ik toch weer besloten om actief te worden op dit prachtige FM forum. Het maken van novelle's heeft mij altijd wel al gelegen, niet zozeer de klassieke 'managerview novelle's', maar eerder in de richting van de sign-ups. Sign-ups laten toch enigzins de creativiteit vloeien bij de deelnemers en zijn dikwijls aanzet tot toffe en leerrijke conversaties. We are back!

 

De opzet!:

De opzet van deze sign-up is net ietsje anders dan mijn voorgaande sign-ups. In de voorgaande had je alleen de keuze om je eigen manager te maken, je kon hem volledig naar je stijl zetten door cijfers te geven op bepaalde aspecten maar eveneens sterkte- en zwaktepunten meegeven voor in de (nabije) toekomst van je managercarriere. Deze keer heb je ook de keuze om te bepalen hoe je assistent-manager en hoofd jeugdscouting eruit zullen zien qua stats. Het is jouw taak om je manager zo goed mogelijk te laten anticiperen op alle mogelijke dingen van FM. Laat je je assistent en je manager op elkaar afstemmen en loop je het gevaar als je assistent of manager weggaat je in een diepe put valt? Of doe je dit niet en zal er nooit een klik vormen tussen jou en je staff. In deze novelle blijven we wel steeds de manager volgen indien deze naar een andere club gaat, je assistent of hoofd jeugdscouting zullen we in mindere mate volgen. 

 

Elk halfjaar ingame komt er een update en deze probeer ik zeker per week 3 a 4 maal minstens voor te stellen. Zo blijft het ook zeker boeiend voor iedereen, zowel mensen die meedoen als mensen die niet meedoen, om het te volgen.

 

Het Reglement!:

Omdat er niet veel actie vereist is bij deze sign-up, intensief transfers doen dus of dergelijke, is het reglement niet groot. Aan de volgende dingen moet je je houden indien je wil meedoen:

 

-Als je de punten van je manager en andere staff gaat invullen niet over de limiet gaan, een telfout kan altijd maar mensen die bewust over de limiet gaan worden meteen uitgesloten.

-Probeer zeker actief mee te posten, iedereen heeft wel drukke periode's inclusief mij maar regelmatig feedback geven maakt het leuker voor iedereen. Mensen die 30 dagen niet reageren worden uitgesloten van verdere mogelijke prijzen. De rangorde schuift indien dit gebeurt gewoon op.

-Op elkaars manager reageren is zeer sportief en tof, maar hou het steeds in een vriendelijke en ontspannen sfeer, dit is trouwens voor elke reactie en conversatie.

 

Het reglement kan op elk moment geupdated worden!

 

De te verdienen prijzen!:

Indien je dan toch klaar bent om mee te doen aan deze leuke uitdagende sign-up en je te meten met je beste medemanagers wachten er op het einde misschien wel enkele mooie prijzen voor je. Vooral van mezelf maar ook door sponsering van enkele mensen binnen de FM wereld kunnen wij deze aanbieden. Hou er wel rekening mee dat deze sign-up in de eerste plaats vooral ook voor de ontspanning is, m.a.w. tri-harden voor de prijzen hoef je niet. De prijzen worden berekend op managerpunten binnen de game dit om het zo eerlijk mogelijk te houden. Sommige prijzen zijn nu eenmaal harder om te winnen dan andere en verdienen meer waardering, vandaar dat we niet rekenen op punten. Daarbij gaat het er hier ook om om de beste manager ooit te worden.

De eerste prijs is FM21 wat voor zich spreekt, je zal deze verkrijgen mét béta eens dit mogelijk is. De tweede en derde is Steamgeld waarmee je toch al een deel kan kopen van FM21 of indien je wenst een andere game. Als je dit wint en je wenst je game elders te kopen met zo'n soort wallet kan dit besproken worden. Ook de winnaars van grote toernooien worden niet vergeten! Indien jouw manager erin slaagt de UEFA Champions League te winnen of het Wereldkampioenschap voor landen zal je in een pot belanden met eventuele andere winnaars. Ben je de enige die één van deze prijzen won krijg je FM21 zomaar in je schoot geworpen! Indien er nog andere zijn zal je in een loting belanden die zal bepalen wie deze kopie wint, deze zal eerlijk verlopen waarbij de betrokkenen kunnen volgen.

 

xoj7b24l7mk2.png

 

De te kiezen clubs:

Elke beginnende manager start normaal in het amateurvoetbal of jeugdreeksen van profs. Onze managers hun verhaal begint in de Belgische Eerste Amateurklasse, een leuke interessante divisie waar het niveauverschil niet te hoog is. (Denk dan maar aan teams als Lierse en Tubize die irl nu onderaan staan en Patro en Heist bovenaan.) De keuze voor Belgie en niet Nederland was snel gemaakt wegens de competitieopzet, indien je promoveert is 1B uitdagender dan de KKD.

Let op: Indien er meer dan 16 managers wensen mee te doen is dit zeker mogelijk! Je zal dan hoogstwaarschijnlijk in Tweede Amateur moeten beginnen (tweede en derde amateur worden geladen ook.) maar je krijgt dan wel een voordeel in de vorm van een puntensysteem dat ter gepaste tijden zal voorgesteld worden. Hieronder kan je al een lijstje vinden dat je kan helpen met je beste keuze te maken, voor je kiest kan het wel interessant zijn om de club eens te googelen, zo weet je namelijk sneller of je manager echt die persoon is die de club zoekt!

 

kjbiykukkik.png

 

De punten voor de staff:

Uiteraard is het nu tijd om je eigen manager en staff vorm te gaan geven. Je zal in verschillende categorieen punten moeten geven, het maximaal aantal punten staat erboven dus gelieve deze niet te overschrijden. Hoe je verder alles in zal delen is uiteraard de keuze aan jezelf! Kopieer het lijstje, vul het in en post het hieronder in een reactie. LET WEL OP: kopieer het eerst lijstje tweemaal en vul het tweemaal in, éénmaal voor je manager en éénmaal voor je assistent-manager.

 

Lijstje manager/assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam:

Club:

Nationaliteit(en):

Geslacht:

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum:

Geboortestad:

Talen(max3):

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen:

Ambitie:

Controverse:

Loyaliteit:

Druk:

Professionalisme:

Sportiviteit:

Temprament:

 

Voorkeursformatie:

Tweede voorkeursformatie:

Aanvallende formatie:

Defensieve formatie:

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend:

Diepte:

Vastberadenheid:

Directheid:

Lichamelijkheid van spel:

Flamboyantie:

Flexibiliteit:

Pressing:

Tactische kennis:

Tempo:

Breedte:

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen:

Excentriciteit:

Trainingsintensiteit:

Spelerskwaliteiten beoordelen:

Spelerspotentieel beoordelen:

Beoordeling bekwaamheid staff:

Discipline:

People-management:

Psychologische oorlogsvoering:

Motiveren:

Veelzijdigheid:

Roulatiesysteem:

Werken met jonge spelers:

Trainen aanvallen:

Trainen verdedigen:

Trainen conditie:

DM baldistributie trainen:

DM balvastheid trainen:

DM ballen tegenhouden trainen:

Trainen mentaal:

Trainen techniek:

Trainen tactiek:

 

Tendensen: (Kies er maximaal 15 voor manager, 5 voor assistent manager!)

5i3qrow5v6ob3.png

ugl371m.png

5nmt30cn13wj.png

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3):

Gehate personen(3):

Favoriete clubs(3):

Gehate clubs(3):

 

-------------------

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam:

Nationaliteit(en):

Geslacht:

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum:

Geboortestad:

Talen(max3):

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten:

Beoordelen spelerspotentieel:

Werken met jonge spelers:

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5!)

5i3qrow5v6ob3.png

ugl371m.png

5nmt30cn13wj.png

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3):

Gehate personen(3):

Favoriete clubs(3):

Gehate clubs(3):

 

Dan rest mij alleen maar succes te wensen aan alle deelnemers. Voorlopig is de ambitie om de game zeker te laten doorgaan tot 2035 met optie tot 2040. Al zal er ongeveer gestopt worden voor de komst van 2021. Dus nogmaals per half seizoen mag je een update verwachten. Als er nog tips zijn of vragen mag je deze steeds doorsturen via PM om de inschrijvingen, die ten allen tijde hier gepost moeten worden, overzichtelijk te houden. Nogmaals: vergeet de eerste lijst niet tweemaal te maken, eerst voor je eigen manager en dan assistent.

 

Indien alle eerste amateurclubs zijn volzet, zal er een lijst met tweede amateurclubs komen om uit te kiezen, deze managers krijgen in de eindresultaten een voordeel van 100 punten krijgen.

 

Inschrijven kan tot zaterdag 14/12 om 15:00!

 

AFC Tubize - T10 Gereed.

FCV Dender - RubenS2 Gereed.

Patro Eisden Maasmechelen - komodo25 Gereed.

Winkel Sport - Gereed.

Dessel Sport - tdogg16 Gereed.

KMSK Deinze - Dr.Bibber Gereed.

KSK Heist - stef1978 Gereed.

Lierse Kempenzonen - Lennert97 Gereed.

Thes Sport - Gereed.

RWDM - Copywriter Gereed.

Olympic Charleroi Farciennes - Gereed.

FC Luik - nasje92 Gereed.

Seraing United - Kaka'8# Gereed.

Rupel Boom - chrisje1993 Gereed.

UR La Louviere Centre - Kelderklasse Gereed.

USRL Visé - Gereed.

Edited by Netzwerk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gave sign-up, ik ben benieuwd! Hierbij mijn lijstje :)

 

Spoiler

 

Lijstje manager

Club: KMSK Deinze

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ron Vlaar

Nationaliteit(en): Nederlands

Geslacht: Man

Etniciteit: 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 16-2-85

Geboortestad: Hensbroek

Talen(max3): Nederlands, Engels, Spaans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 12

Ambitie: 12

Controverse: 6

Loyaliteit: 8

Druk: 12

Professionalisme: 12

Sportiviteit: 10

Temprament: 8

 

Voorkeursformatie: 4-2-3-1 breed

Tweede voorkeursformatie: 4-5-1 breed

Aanvallende formatie: 4-3-3

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 12

Diepte: 9

Vastberadenheid: 7

Directheid: 7

Lichamelijkheid van spel: 6

Flamboyantie: 6

Flexibiliteit: 8

Pressing: 12

Tactische kennis: 12

Tempo: 10

Breedte: 11

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 11

Excentriciteit: 6

Trainingsintensiteit: 11

Spelerskwaliteiten beoordelen: 10

Spelerspotentieel beoordelen: 10

Beoordeling bekwaamheid staff: 8

Discipline: 10

People-management: 11

Psychologische oorlogsvoering: 6

Motiveren: 12

Veelzijdigheid: 10

Roulatiesysteem: 6

Werken met jonge spelers: 12

Trainen aanvallen: 12

Trainen verdedigen: 10

Trainen conditie: 10

DM baldistributie trainen: 5

DM balvastheid trainen: 5

DM ballen tegenhouden trainen: 5

Trainen mentaal: 10

Trainen techniek: 10

Trainen tactiek: 10

 

Tendensen: Max 15

1. Geeft veel uit aan jeugdspelers

2. Contracteert veel jeugdspelers

3. Zal voornamelijk via de flanken spelen

4. Zal veel druk zetten

5. Staat creatieve vrijheid toe

6. Zal proberen vanuit de verdediging te passen 

7. Kleding: pak

8. Staat in coachingvak

 

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Louis van Gaal, Arne Slot, Teun Koopmeiners

Gehate personen(3): Jose Mourinho, Ronaldo, Neymar

Favoriete clubs(3): AZ, Manchester United, Barcelona

Gehate clubs(3): Ajax, Twente, Sporting Portugal

 

 

 

Lijstje assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Stijn Schaars

Nationaliteit(en): Nederlands

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 11-1-84

Geboortestad: Gendt

Talen(max3): Nederlands, Engels, Spaans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 6

Ambitie:8

Controverse: 5

Loyaliteit: 8

Druk: 5

Professionalisme: 6

Sportiviteit: 7

Temprament: 5

 

Voorkeursformatie: 4-3-3

Tweede voorkeursformatie: 4-4-2

Aanvallende formatie: 4-2-3-1

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 4

Diepte: 3

Vastberadenheid: 3

Directheid: 3

Lichamelijkheid van spel: 3

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 3

Pressing: 4

Tactische kennis: 4

Tempo: 3

Breedte: 4

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 2

Excentriciteit: 2

Trainingsintensiteit: 3

Spelerskwaliteiten beoordelen: 4

Spelerspotentieel beoordelen: 4

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 3

People-management: 3

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 3

Veelzijdigheid: 2

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 5

Trainen aanvallen: 3

Trainen verdedigen: 2

Trainen conditie: 2

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 2

Trainen techniek: 2

Trainen tactiek: 2

 

Tendensen: Max 5

1. Veel druk zetten

2. Zal voornamelijk via de flanken spelen

3. Probeert voorzetten te voorkomen

4. Heeft een grote A selectie

5. Zal de bal in het strafschopgebied proberen te krijgen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Ron Vlaar, Moussa Dembele, Louis van Gaal

Gehate personen(3): Jan Vertongen, Luis Suarez, Wout Brama

Favoriete clubs(3): AZ, Telstar, Volendam

Gehate clubs(3): Ajax, Chelsea, Real Madrid

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Gretar Steinsson 

Nationaliteit(en): IJsland

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 9-1-82

Geboortestad: Siglufjörður

Talen(max3): Ijslands, Engels, Nederlands

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 3

Beoordelen spelerspotentieel: 6

Werken met jonge spelers: 6

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5!)

 

1. Aantrekken grote namen

2. Verhuur grote talenten

3. Geeft veel uit aan jeugdspelers

4. Contracteert veel jeugdspelers

 

 

 

Edited by Dr. Bibber
Toevoeging

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaaf ik doe mee

 

Spoiler

Club : Patro Eijsden Maasmechelen

 

 

Volledige naam: Samir Maksimemivic ( manager )

Nationaliteit(en): Servisch en Montenegro

Geslacht:M

Etniciteit: Blank 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager: Hardrocker

Geboortedatum: 14-11-1984

Geboortestad: Cetinje

Talen(max3):Servisch , Engels , Nederlands 

 

Volledige naam: Milko Maksimemivic ( assistent )

Nationaliteit(en): ) Servisch en Montenegro

Geslacht:M

Etniciteit:Blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager: Koorknaapje

Geboortedatum:17-09-1990

Geboortestad:Cetinje 

Talen(max3):Servisch , Engels , Nederlands 

 

Aanpassingsvermogen:5

Ambitie:10

Controverse:15

Loyaliteit:10

Druk:10

Professionalisme:10

Sportiviteit:5

Temprament:15

 

Aanpassingsvermogen:5

Ambitie:4

Controverse:8

Loyaliteit:7

Druk:2

Professionalisme10:

Sportiviteit:4

Temprament:10

 

Voorkeursformatie: 4-2-3-1 ( centraal Mezzala en Carrilero ) 

Tweede voorkeursformatie: 4-3-3

Aanvallende formatie: 4-3-3

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Voorkeursformatie: 4-2-3-1 ( centraal Mezzala en Carrilero ) 

Tweede voorkeursformatie: 4-3-3

Aanvallende formatie: 4-3-3

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Aanvallend:10

Diepte:8

Vastberadenheid:10

Directheid:6

Lichamelijkheid van spel:6

Flamboyantie:12

Flexibiliteit:7

Pressing:11

Tactische kennis:12

Tempo:11

Breedte:7

 

Aanvallend:5

Diepte:2

Vastberadenheid:5

Directheid:2

Lichamelijkheid van spel:1

Flamboyantie:3

Flexibiliteit:2

Pressing:4

Tactische kennis:6

Tempo:3

Breedte:2

 

Spelers kopen:12

Excentriciteit:12

Trainingsintensiteit:11

Spelerskwaliteiten beoordelen:15

Spelerspotentieel beoordelen:15

Beoordeling bekwaamheid staff:9

Discipline:13

People-management:10

Psychologische oorlogsvoering:10

Motiveren:15

Veelzijdigheid:8

Roulatiesysteem:6

Werken met jonge spelers:12

Trainen aanvallen:12

Trainen verdedigen:8

Trainen conditie:8

DM baldistributie trainen:1

DM balvastheid trainen:1

DM ballen tegenhouden trainen:1

Trainen mentaal:1

Trainen techniek:10

Trainen tactiek:10

 

Spelers kopen:1

Excentriciteit:1

Trainingsintensiteit:1

Spelerskwaliteiten beoordelen:8

Spelerspotentieel beoordelen:8

Beoordeling bekwaamheid staff:1

Discipline:1

People-management:1

Psychologische oorlogsvoering:1

Motiveren:5

Veelzijdigheid:1

Roulatiesysteem:1

Werken met jonge spelers:5

Trainen aanvallen:1

Trainen verdedigen:1

Trainen conditie:1

DM baldistributie trainen:1

DM balvastheid trainen:1

DM ballen tegenhouden trainen:1

Trainen mentaal:7

Trainen techniek:1

Trainen tactiek:1

 

Gedrag , Zweept publiek op

Kleding Casual

Zal mandekking gebruiken

Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van onderbeschikt belang 

Maakt snel tactische wijzigingen 

Past spelers in favoriete strategie

Neiging tot het (ver)huren van spelers

Haalt spelers uit lagere divisies 

Zal voornamelijk via de flanken spelen

Zal voorzetten gebruiken

Zal druk zetten wanneer het team de bal niet heeft

Zal veel druk zetten

Ruziet met officials 

Staat creatieve vrijheid toe 

Zal Wisselspelers gebruiken

 

Gedrag , staat in coaching vak

Kleding pak

Is zuinig met transferbudget

Verhuur grote talenten

Neiging om op standaardsituaties te gokken

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Milko Maksimemivic , Caithlinn Maksimemivic De Vries , Diego Simeone

Gehate personen(3): Andries Jonker , Davy Klaassen, Alfons Groenedijk

Favoriete clubs(3): FC Groningen , Rode Ster Belgrado , MTK Budapest

Gehate clubs(3):Ajax , Twente en Heerenveen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Samir Maksimemivic , Arjen Robben , Fredrik Stenman

Gehate personen(3): Geen

Favoriete clubs(3): Fc Groningen , Rode Ster Belgrado , Fc Köln

Gehate clubs(3): Borussia Mönchengladbach , Fortuna Düsseldorf , Partizan Belgrado

 

Persoonlijke gegevens: Hoofd Jeugdopleiding 

Volledige naam: Caithlinn Maksimemivic De Vries

Nationaliteit(en):Nederlands

Geslacht:V

Etniciteit:Blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:Blonde doos

Geboortedatum: 16-5-1990

Geboortestad: Groningen

Talen(max3):Nederlands , Servisch 

 

Beoordelen spelerskwaliteiten:7

Beoordelen spelerspotentieel:7

Werken met jonge spelers:1

 

Contracteert veel jeugdspelers 

Zit op tribune

Bereidheid om in lagere divisie te werken

Geeft veel uit aan jeugdspelers

Zal passes naar de zijkant geven

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Samir Maksimemivic , Andreas Granqvist , Marcus Berg

Gehate personen(3): Danny Buijs , Ron Jans , Cassiera ( ex Ajax en Groningen )

Favoriete clubs(3): FC Groningen , Fortuna Sittard 

Gehate clubs(3): Twente , Heerenveen en Ajax

 

Dik gedrukt is de manager niet dik gedrukt is assistent 

 

Edited by komodo25

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Spoiler

 

Lijstje manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ruben Rubinho

Club: FCV Dender EH

Nationaliteit(en): Belg

Geslacht: Man

Etniciteit: Centraal-Europees

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 1 juli 1977

Geboortestad: Dender

Talen(max3): Nederlands, Frans, Engels

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager)

Aanpassingsvermogen: 15

Ambitie: 15

Controverse: 1

Loyaliteit: 2

Druk: 14

Professionalisme: 15

Sportiviteit: 8

Temperament: 10

 

Voorkeursformatie: 4-5-1 (de versie met een rechter. Dus VM, 2x MC, 2x vleugelspits, 1x centrumspits)

Tweede voorkeursformatie: 4-4-2 ruit

Aanvallende formatie: 3-5-2

Defensieve formatie: 5-4-1

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager)

Aanvallend: 14

Diepte: 11

Vastberadenheid: 11

Directheid: 4

Lichamelijkheid van spel: 1

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 7

Pressing: 12

Tactische kennis: 15

Tempo: 12

Breedte: 12

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 9

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 9

Spelerskwaliteiten beoordelen: 13

Spelerspotentieel beoordelen: 8

Beoordeling bekwaamheid staff: 4

Discipline: 13

People-management: 13

Psychologische oorlogsvoering: 5

Motiveren: 13

Veelzijdigheid: 8

Roulatiesysteem: 5

Werken met jonge spelers: 12

Trainen aanvallen: 10

Trainen verdedigen: 10

Trainen conditie: 7

DM baldistributie trainen: 7

DM balvastheid trainen: 8

DM ballen tegenhouden trainen: 9

Trainen mentaal: 12

Trainen techniek: 12

Trainen tactiek: 12

 

Tendensen: (Kies er maximaal 15 voor manager)

Gedrag: staat in coachingvak
Kleding: pak
Gaat bij een voorsprong in de verdediging
Past spelers in in favoriete strategie
Speelt op de counter
Zal voornamelijk via de flanken spelen
Zal voorzetten gebruiken
Zal druk zetten wanneer het team de bal niet heeft
Zal veel druk zetten
Probeert voorzetten te voorkomen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Radja Nainggolan, Ruben The Boss, Ruben Rubenson

Gehate personen(3): Elias Cobbaut, Vincent Kompany, Sven Kums

Favoriete clubs(3): Club Brugge, Barcelona, Manchester United

Gehate clubs(3): Anderlecht, Lierse, Beerschot

 

Lijstje assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ruben Rubenson

Club: FVC Dender EH

Nationaliteit(en): Belg

Geslacht: Man

Etniciteit: Noord-Europees

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 1 juli 1977

Geboortestad: Dender

Talen(max3): Nederlands, Engels, Noors

 

Eigenschappen: (50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 10

Ambitie: 1

Controverse: 1

Loyaliteit: 10

Druk: 10

Professionalisme: 10

Sportiviteit: 7

Temprament: 1

 

Voorkeursformatie: 4-5-1 (de versie met een rechter. Dus VM, 2x MC, 2x vleugelspits, 1x centrumspits)

Tweede voorkeursformatie: 4-4-2 ruit

Aanvallende formatie: 3-5-2

Defensieve formatie: 5-4-1

 

Tactische eigenschappen: (35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 1

Diepte: 1

Vastberadenheid: 10

Directheid: 1

Lichamelijkheid van spel: 2

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 2

Pressing: 10

Tactische kennis: 5

Tempo: 1

Breedte: 1

 

Niet-tactische eigenschappen: (50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 1

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 1

Spelerskwaliteiten beoordelen: 3

Spelerspotentieel beoordelen: 5

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 7

People-management: 8

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 10

Veelzijdigheid: 1

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 1

Trainen aanvallen: 1

Trainen verdedigen: 1

Trainen conditie: 1

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 1

Trainen techniek: 1

Trainen tactiek: 1

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5 voor assistent manager!)

Gedrag: zit stil
Kleding: trainingspak
Zal veel druk zetten
Zal voornamelijk via de flanken spelen
Zal passes naar de zijkant geven

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Radja Nainggolan, Ruben The Boss, Ruben Rubinho

Gehate personen(3): Elias Cobbaut, Vincent Kompany, Sven Kums

Favoriete clubs(3): Club Brugge, Barcelona, Manchester United

Gehate clubs(3): Anderlecht, Lierse, Beerschot

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ruben The Boss

Nationaliteit(en): Belg

Geslacht: Man

Etniciteit: Noord-Amerikaans

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 1 juli 1977

Geboortestad: Dender

Talen(max3): Nederlands, Engels, Frans

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 3

Beoordelen spelerspotentieel: 5

Werken met jonge spelers: 7

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5!)

Gedrag: Zit stil
Kleding: Casual
Geeft veel uit aan jeugdspelers
Contracteert veel jeugdspelers

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Radja Nainggolan, Ruben Rubenson, Ruben Rubinho

Gehate personen(3): Elias Cobbaut, Vincent Kompany, Sven Kums

Favoriete clubs(3): Club Brugge, Barcelona, Manchester United

Gehate clubs(3): Anderlecht, Lierse, Beerschot

 

 

 

Bij deze het lijstje :) leuk concept, al heb ik geen flauw idee wat ik net heb ingevuld, dus de kans dat dit goed loopt lijkt miniem, doch ik zal dit graag volgen :) 

Edited by RubenS2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk initiatief, ik claim graag KFC Dessel Sport alvast. Lijstje volgt :)

Edited by tdogg16

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler

Lijstje manager

Club: RFC Liège

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Chris de Witte

Nationaliteit(en): Belgisch

Geslacht: Man

Etniciteit: 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 13-01-1978

Geboortestad: Antwerpen

Talen(max3): Nederlands, Engels, Frans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 20

Ambitie: 20

Controverse: 1

Loyaliteit: 5

Druk: 11

Professionalisme: 15

Sportiviteit: 7

Temperament: 1

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 breed

Tweede voorkeursformatie: 4-2-3-1 breed

Aanvallende formatie: 4-2-4

Defensieve formatie: 4-5-1

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 14

Diepte: 11

Vastberadenheid: 10

Directheid: 5

Lichamelijkheid van spel: 5

Flamboyantie: 5

Flexibiliteit: 10

Pressing: 12

Tactische kennis: 12

Tempo: 5

Breedte: 10

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 14

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 14

Spelerskwaliteiten beoordelen: 14

Spelerspotentieel beoordelen: 14

Beoordeling bekwaamheid staff: 10

Discipline: 14

People-management: 14

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 14

Veelzijdigheid: 10

Roulatiesysteem: 3

Werken met jonge spelers: 14

Trainen aanvallen: 14

Trainen verdedigen: 1

Trainen conditie: 1

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 14

Trainen techniek: 15

Trainen tactiek: 15

 

Tendensen: Max 15

1. Geeft veel uit aan jeugdspelers

2. Contracteert veel jeugdspelers

3. Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van ondergeschikt belang

4. Zal veel druk zetten

5. Staat creatieve vrijheid toe

6. Zal proberen vanuit de verdediging te passen 

7. Kleding: Casual

8. Staat in coachingvak

9. Voorkeur jonge managers

10. Koopt voor de eerste keer spelers jonger dan 22 voor het eerste elftal.

 

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Kurt van der Paar, Jurgen Cavens

Gehate personen(3): Ola Toivonen, Martin Drent

Favoriete clubs(3): FC Twente, Liverpool

Gehate clubs(3): Feyenoord, Groningen & Utrecht

 

 

 

Lijstje assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Kurt van der Paar

Nationaliteit(en): Belgisch

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 10-01-1978

Geboortestad: Beringen

Talen(max3): Nederlands, Engels, Frans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 8

Ambitie:1

Controverse: 1

Loyaliteit: 11

Druk: 8

Professionalisme: 10

Sportiviteit: 10

Temperament: 1

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 breed

Tweede voorkeursformatie: 4-2-3-1 breed

Aanvallende formatie: 4-2-4

Defensieve formatie: 4-5-1

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 10

Diepte: 1

Vastberadenheid: 10

Directheid: 1

Lichamelijkheid van spel: 1

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 1

Pressing: 1

Tactische kennis: 4

Tempo: 3

Breedte: 2

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 1

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 1

Spelerskwaliteiten beoordelen: 1

Spelerspotentieel beoordelen: 1

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 10

People-management: 1

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 5

Veelzijdigheid: 1

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 1

Trainen aanvallen: 10

Trainen verdedigen: 1

Trainen conditie: 1

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 7

Trainen techniek: 1

Trainen tactiek: 1

 

Tendensen: Max 5

1. Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van ondergeschikt belang

2. Zal veel druk zetten

3. Staat creatieve vrijheid toe

4. Zal proberen vanuit de verdediging te passen 

5. Kleding: Casual

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Chris de Witte, Jurgen Cavens

Gehate personen(3): Ola Toivonen, Martin Drent

Favoriete clubs(3): FC Twente, Liverpool

Gehate clubs(3): Feyenoord, Groningen & Utrecht

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Jurgen Cavens

Nationaliteit(en): Belgisch

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 19-08-1978

Geboortestad: Broechem

Talen(max3): Nederlands, Engels, Frans

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 3

Beoordelen spelerspotentieel: 10

Werken met jonge spelers: 2

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5!)

 

1. Aantrekken grote namen

2. Verhuur grote talenten

3. Geeft veel uit aan jeugdspelers

4. Contracteert veel jeugdspelers

5. Kleding: Casual

 

 

Hierbij mijn lijstje

Share this post


Link to post
Share on other sites
Spoiler

Lijstje manager

Club: AFC Tubize

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Yordi de Plus

Nationaliteit(en): Nederlands

Geslacht: Man

Etniciteit: 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: Lochem

Talen(max3): Nederlands, Engels, Spaans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 18

Ambitie: 18

Controverse:1

Loyaliteit: 12

Druk: 4

Professionalisme: 15

Sportiviteit: 10

Temprament: 2

 

Voorkeursformatie: 4-2-3-1 breed

Tweede voorkeursformatie: 4-5-1 breed

Aanvallende formatie: 4-3-3

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 15

Diepte: 10

Vastberadenheid: 11

Directheid: 6

Lichamelijkheid van spel: 6

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 7

Pressing: 10

Tactische kennis: 14

Tempo: 10

Breedte: 10

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 10

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 10

Spelerskwaliteiten beoordelen: 14

Spelerspotentieel beoordelen: 14

Beoordeling bekwaamheid staff: 9

Discipline: 10

People-management: 10

Psychologische oorlogsvoering: 5

Motiveren: 12

Veelzijdigheid: 10

Roulatiesysteem: 8

Werken met jonge spelers: 15

Trainen aanvallen: 14

Trainen verdedigen: 8

Trainen conditie: 8

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 13

Trainen techniek: 13

Trainen tactiek: 13

 

Tendensen: Max 15

 1. Geeft veel uit aan jeugdspelers.
 2. Contracteert veel jeugdspelers.
 3. Staat in coachingvak
 4. Aantrekken grote namen.
 5. Verhuur grote talenten.
 6. Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van ondergeschikt belang
 7. Koopt voor de eerste keer spelers jonger dan 22 voor het eerste elftal.

 

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Ruud van Nistelrooij, Ernst Faber

Gehate personen(3): Jose Mourinho, Erik ten Hag, Robert Maaskant

Favoriete clubs(3): PSV, Spurs, Dortmund

Gehate clubs(3): Ajax,

 

 

 

Lijstje assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ruud van Nistelrooij

Nationaliteit(en): Nederlands

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 01-07-1976

Geboortestad: Geffen

Talen(max3): Nederlands, Engels, Spaans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 9

Ambitie:3

Controverse: 8

Loyaliteit: 9

Druk: 1

Professionalisme: 10

Sportiviteit: 9

Temprament: 1

 

Voorkeursformatie: 4-3-3

Tweede voorkeursformatie: 4-4-2

Aanvallende formatie: 4-2-3-1

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 5

Diepte: 4

Vastberadenheid: 5

Directheid: 1

Lichamelijkheid van spel: 1

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 3

Pressing: 3

Tactische kennis: 4

Tempo: 4

Breedte: 4

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 1

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 3

Spelerskwaliteiten beoordelen: 4

Spelerspotentieel beoordelen: 4

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 5

People-management: 3

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 3

Veelzijdigheid: 2

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 5

Trainen aanvallen: 3

Trainen verdedigen: 2

Trainen conditie: 2

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 2

Trainen techniek: 2

Trainen tactiek: 2

 

Tendensen: Max 5

1. Veel druk zetten

2. Zal voornamelijk via de flanken spelen

3. Probeert voorzetten te voorkomen

4. Zal de bal in het strafschopgebied proberen te krijgen

5. Staat creatieve vrijheid toe

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Yordi de Plus, Ernst Faber

Gehate personen(3):

Favoriete clubs(3): PSV, Real Madrid, Man utd

Gehate clubs(3): Ajax, Chelsea, Barcelona

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Ernst Faber

Nationaliteit(en):

Geslacht: Man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 27-08-1971

Geboortestad: Geldrop

Talen(max3): Nederlands, Engels, Spaans

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 2

Beoordelen spelerspotentieel: 6

Werken met jonge spelers: 7

 

Tendensen: (Kies er maximaal 5!)

 

1. Aantrekken grote namen

2. Verhuur grote talenten

3. Geeft veel uit aan jeugdspelers

4. Contracteert veel jeugdspelers

5. Koopt voor de eerste keer spelers jonger dan 22 jaar voor het eerste team.

 

Hierbij mijn lijstje

Edited by T10

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Spoiler

 

Manager is in bordeaux-rood, ass. manager in blauw. Hoofd Jeugdopleidingen in zwart. 

 

 

Lijstje manager/assistent-manager

 

Manager / Assistent

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Tom Thomas

Club: KFC Dessel Sport

Nationaliteit(en): Nederlands + Engels

Geslacht: Man

Etniciteit: Aziatisch

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 25-11-1992

Geboortestad: Zundert

Talen(max3): Nederlands, Engels, Frans

 

Persoonlijke gegevens:
 

Volledige naam: Patric Patron

Club: KFC Dessel Sport

Nationaliteit(en): Belg / Frans

Geslacht: Man

Etniciteit: Afrikaans

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 04-07-1987

Geboortestad: Brussel

Talen(max3): Nederlands, Duits, Frans

 

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 20

Ambitie: 18

Controverse:1

Loyaliteit: 5

Druk: 11

Professionalisme: 18

Sportiviteit: 3

Temprament: 4

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 10

Ambitie: 9

Controverse:1

Loyaliteit: 11

Druk: 3

Professionalisme: 10

Sportiviteit: 5

Temprament: 1

 

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 DM Wide

Tweede voorkeursformatie: 4-1-2-3 DM WB Wide

Aanvallende formatie:  4-2-3-1 Wide

Defensieve formatie: 5-1-2-2 DM WB

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 DM Wide

Tweede voorkeursformatie: 4-1-2-3 DM WB Wide

Aanvallende formatie:  4-2-3-1 Wide

Defensieve formatie: 5-1-2-2 DM WB

 

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 12

Diepte: 8

Vastberadenheid: 12

Directheid: 11

Lichamelijkheid van spel: 2

Flamboyantie: 3

Flexibiliteit: 8

Pressing: 14

Tactische kennis: 14

Tempo: 10

Breedte: 6

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 5

Diepte: 1

Vastberadenheid: 12

Directheid: 1

Lichamelijkheid van spel: 1

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 1

Pressing: 1

Tactische kennis: 8

Tempo: 2

Breedte: 2

 

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 7

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 12

Spelerskwaliteiten beoordelen: 18

Spelerspotentieel beoordelen: 18

Beoordeling bekwaamheid staff: 5

Discipline: 16

People-management: 17

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 17

Veelzijdigheid: 8

Roulatiesysteem: 2

Werken met jonge spelers: 18

Trainen aanvallen: 18

Trainen verdedigen: 1

Trainen conditie: 1

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 1

Trainen techniek: 18

Trainen tactiek: 18

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 1

Excentriciteit: 1

Trainingsintensiteit: 1

Spelerskwaliteiten beoordelen: 1

Spelerspotentieel beoordelen: 1

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 13

People-management: 1

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 13

Veelzijdigheid: 1

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 1

Trainen aanvallen: 1

Trainen verdedigen: 1

Trainen conditie: 5

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 1

Trainen techniek: 1

Trainen tactiek: 1

 

 

Tendensen: (Kies er maximaal 15 voor manager, 5 voor assistent manager!)

 

Manager

1.    Geeft veel uit aan jeugdspelers

2.    Contracteert veel jeugdspelers

3.    Koopt voor de eerste keer spelers jonger dan 24 jaar voor het eerste team

4.    Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van ondergeschikt belang

5.    Past spelers in favoriete strategie

6.    Zal voorzetten gebruiken

7.    Zal druk zetten wanneer het team de bal niet heeft

8.    Zal veel druk zetten

9.    Speelt op de counter

10.  Zal voornamelijk via de flanken spelen

11.  Aantrekken grote namen

12.  Gedrag: Zweept publiek op

13.  Kleding: Pak

 

Ass. Manager

1.    Zal veel druk zetten

2.    Stelt jeugdspelers op in bekerwedstrijden van ondergeschikt belang

3.    Zal proberen vanuit de verdediging te passen

4.    Gebruikt doelman tweede elftal in nationale bekerwedstrijden

5.    Kleding: Casual

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Patric Patron, Michelle Michon, Bernhard Peters

Gehate personen(3): niemand

Favoriete clubs(3): KFC Dessel Sport, Liverpool, Borussia Dortmund

Gehate clubs(3): geen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Tom Thomas, Michelle Michon, Bernhard Peters

Gehate personen(3): niemand

Favoriete clubs(3): KFC Dessel Sport, Ajax, Chelsea

Gehate clubs(3): geen

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Michelle Michon

Nationaliteit(en): Belg / Luxemburger

Geslacht: V

Etniciteit: Europees (Caucasian)

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 17-03-1992

Geboortestad: Luik

Talen(max3): Frans, Nederlands, Duits

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 3

Beoordelen spelerspotentieel: 10

Werken met jonge spelers: 2

 

Tendensen:

 

1.    Geeft veel uit aan jeugdspelers

2.    Contracteert veel jeugdspelers

3.    Verhuur grote talenten

4.    Aantrekken grote namen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Tom Thomas, Patric Patron

Gehate personen(3): geen

Favoriete clubs(3): Borussia Dortmund, Liverpool, Real Madrid

Gehate clubs(3):

 

 

Hierbij ook mijn lijstje :). 

Edited by tdogg16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mag ik vragen waarom je prijzen in het vooruitzicht stelt? Ik snap dat je enthousiast bent, maar je bent nu van plan om prijzen te gaan uitkeren aan iets waar jij zelf echt verreweg het meeste tijd in gaat steken.

Edited by Kelvin

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dr. Bibber Bedankt voor je inschrijving, je clubkeuze en lijstje zijn in orde!

@komodo25 Bedankt voor je inschrijving, je clubkeuze is in orde, niet-tactische van assistent kom je ééntje te vele, pas dit even aan aub.

@RubenS2 Bedankt voor je inschrijving, je clubkeuze is in orde, je manager komt in tactische eigenschappen nog 22 punten tekort, reken dit even opnieuw uit aub.

 

@Copywriter @nasje92 @tdogg16 @T10 Bedankt voor de inschrijvingen, lijstjes worden morgen gecontroleerd, clubkeuzes zijn in orde.

 

@Kelvin Interessante vraag met een duidelijk antwoord: Sign-Ups waarbij men personen zeer nauw betrekt door elke dag/paar dagen/week acties te laten doen hebben geen schijn van kans om te overleven op de termijn die ik voor ogen heb. Ook in mijn voorgaande Sign-Ups had een meer inactieve rol voor managers een succesvolle opzet. Op deze manier hoeven de managers alleen maar te reageren op hun verhalen, dit is een vereiste om mee te kunnen doen. Maar gaandeweg zullen er nog andere ontwikkelingen komen, maar ik ga uiteraard niet alles prijsgeven van in het begin. Verder is het uiteraard nooit slecht voor de novellesectie om ééntje met wat extra's te hebben.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij deze mijn lijstje:

Spoiler

Lijstje manager 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Gernot Manner

Club:Molenbeek

Nationaliteit(en): Oostenrijks

Geslacht:Man

Etniciteit:Blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum:15-08-1973

Geboortestad:Innsbruck

Talen(max3): Frans / Duits / Nederlands

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen:12

Ambitie:10

Controverse:10

Loyaliteit:10

Druk:13

Professionalisme:10

Sportiviteit:10

Temprament:5

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 VM Breed controle balbezit

Tweede voorkeursformatie:4-4-2 route één

Aanvallende formatie:4-3-3

Defensieve formatie:4-1-4-1 VM Breed

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend:12

Diepte:6

Vastberadenheid:10

Directheid:6

Lichamelijkheid van spel:8

Flamboyantie:8

Flexibiliteit:10

Pressing:10

Tactische kennis:14

Tempo:8

Breedte:8

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen:15

Excentriciteit:10

Trainingsintensiteit:12

Spelerskwaliteiten beoordelen:15

Spelerspotentieel beoordelen:15

Beoordeling bekwaamheid staff:11

Discipline:11

People-management:11

Psychologische oorlogsvoering:5

Motiveren:11

Veelzijdigheid:11

Roulatiesysteem:5

Werken met jonge spelers:8

Trainen aanvallen:10

Trainen verdedigen:10

Trainen conditie:2

DM baldistributie trainen:1

DM balvastheid trainen:1

DM ballen tegenhouden trainen:1

Trainen mentaal:10

Trainen techniek:10

Trainen tactiek:10

 

Tendensen:

Zal buitenspelval gebruiken

Neiging tot het (ver)huren van spelers

Gedrag staat in het coachingsvak

Kleding casual

Zal buitenspelval gebruiken

Selecteren reserve doelman

Zal voorzetten gebruiken

Zal wisselspelers gebruiken

Speelt op de counter

Stelt directeur voetbalzaken eerste elftal aan

Past spelers in favoriet strategie

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Erik ten Hag, Leonid Viktorovitsj Sloetski, Ron Jans

Gehate personen(3): Mark van Bommel, Zlatan Ibrahimovic, Luis Suarez

Favoriete clubs(3):Ajax, Bayern München, WSG Swarovski Tirol

Gehate clubs(3):Feijenoord, PSV, Real Madrid

 

Lijstje manager/assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Stefan Wanner

Club:Molenbeek

Nationaliteit(en):Oostenrijks

Geslacht:Man

Etniciteit: Blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum:26-09-1983

Geboortestad:Steinach am Brenner

Talen(max3):

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen:8

Ambitie:5

Controverse:3

Loyaliteit:8

Druk:8

Professionalisme:7

Sportiviteit:10

Temprament:1

 

Voorkeursformatie: 4-1-4-1 VM Breed controle balbezit

Tweede voorkeursformatie:4-4-2 route één

Aanvallende formatie:4-3-3

Defensieve formatie:4-1-4-1 VM Breed

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend:6

Diepte:1

Vastberadenheid:5

Directheid:1

Lichamelijkheid van spel:2

Flamboyantie:1

Flexibiliteit:3

Pressing:3

Tactische kennis:9

Tempo:3

Breedte:1

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen:1

Excentriciteit:1

Trainingsintensiteit:1

Spelerskwaliteiten beoordelen:1

Spelerspotentieel beoordelen:1

Beoordeling bekwaamheid staff:1

Discipline:1

People-management:1

Psychologische oorlogsvoering:1

Motiveren:1

Veelzijdigheid:1

Roulatiesysteem:1

Werken met jonge spelers:1

Trainen aanvallen:1

Trainen verdedigen:1

Trainen conditie:1

DM baldistributie trainen:8

DM balvastheid trainen:8

DM ballen tegenhouden trainen:8

Trainen mentaal:1

Trainen techniek:1

Trainen tactiek:8

 

Tendensen: (Kies er maximaal 15 voor manager, 5 voor assistent manager!

Gedrag zit stil

Kleding trainingspak

Gekochten spelers voor reserve elftal

Zal wisselspelers gebruiken

Past spelers in favoriet strategie

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3):Gernot Manner, Hans Krankl, David Alaba

Gehate personen(3):Alex Pastoor,

Favoriete clubs(3):Wacker Innsbruck, WSG Swarovski Tirol, Ajax

Gehate clubs(3):PSV, Rapid Wien, Feijenoord

 

 

 

Lijstje hoofd jeugdopleiding:

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam:Michi  Bothner

Nationaliteit(en): Duits

Geslacht:Man

Etniciteit:blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum:01-01-1971

Geboortestad:München

Talen(max3):Duits, Frans, Engels

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten:5

Beoordelen spelerspotentieel:6

Werken met jonge spelers:4

 

Tendensen

Kleding pak

Verhuur grote talenten

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 4-12-2019 om 08:33 zei RubenS2:

@Netzwerk bedankt om me erop te wijzen. Als het goed is, klopt het nu wel :)

 

Je komt op 110 nu.

 

Op 4-12-2019 om 13:57 zei komodo25:

Aangepast 

 

Klopt is helemaal in orde bedankt!

 

 

In de hoofdpost kan je nu een lijstje van clubs en hun status, al of niet genomen, terugvinden. Nog steeds nieuwe inschrijvingen welkom!

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 uur geleden zei Netzwerk:

 

Je komt op 110 nu.

 

 Ik en tellen, het gaat nooit een goede combinatie zijn... Normaal klopt het nu wel, heb het nog eens herrekend met rekenmachine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik doe graag mee. Ik wil dan Rupel Boom

 Lijstje manager/assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Olivier Straten

Club: Rupel Boom

Nationaliteit(en): Nederlands

Geslacht: Man

Etniciteit: Blank

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 25-10-1996

Geboortestad: Heerlen

Talen(max3): Nederlands, Engels en Duits

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 10

Ambitie: 12

Controverse: 8

Loyaliteit: 8

Druk: 15

Professionalisme: 10

Sportiviteit: 11

Temprament: 6

 

Voorkeursformatie: 4-2-3-1

Tweede voorkeursformatie: 4-1-2-2-1

Aanvallende formatie: 4-2-3-1

Defensieve formatie: 5-3-2

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 11

Diepte: 10

Vastberadenheid: 8

Directheid: 8

Lichamelijkheid van spel: 8

Flamboyantie: 9

Flexibiliteit: 9

Pressing: 10

Tactische kennis: 10

Tempo: 9

Breedte: 8

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 10

Excentriciteit: 8

Trainingsintensiteit: 9

Spelerskwaliteiten beoordelen: 12

Spelerspotentieel beoordelen: 11

Beoordeling bekwaamheid staff: 8

Discipline: 10

People-management: 8

Psychologische oorlogsvoering: 5

Motiveren: 11

Veelzijdigheid: 10

Roulatiesysteem: 9

Werken met jonge spelers: 12

Trainen aanvallen: 11

Trainen verdedigen: 9

Trainen conditie: 9

DM baldistributie trainen: 8

DM balvastheid trainen: 8

DM ballen tegenhouden trainen: 8

Trainen mentaal: 8

Trainen techniek: 8

Trainen tactiek: 8

 

de rest vul ik vanavond even verder in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier mijn lijstje:

 

Spoiler

Lijstje manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Bastian Schweinsteiger

Club: UR La Louviere Centre

Nationaliteit(en): Duits

Geslacht: Man

Etniciteit: 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 1 augustus 1984

Geboortestad: Kolbermoor

Talen(max3): Duits, Engels, Spaans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 12

Ambitie: 14

Controverse: 6

Loyaliteit: 12

Druk: 9

Professionalisme: 13

Sportiviteit: 9

Temprament: 5

 

Voorkeursformatie: 4231 breed

Tweede voorkeursformatie: 4141  VM breed

Aanvallende formatie: 4231 breed

Defensieve formatie: 442

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 10

Diepte: 7

Vastberadenheid: 10

Directheid: 7

Lichamelijkheid van spel: 11

Flamboyantie: 5

Flexibiliteit: 7

Pressing: 9

Tactische kennis: 15

Tempo: 10

Breedte: 9

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 11

Excentriciteit: 8

Trainingsintensiteit: 10

Spelerskwaliteiten beoordelen: 12

Spelerspotentieel beoordelen: 9

Beoordeling bekwaamheid staff: 10

Discipline: 13

People-management: 14

Psychologische oorlogsvoering: 7

Motiveren: 12

Veelzijdigheid: 13

Roulatiesysteem: 8

Werken met jonge spelers: 12

Trainen aanvallen: 12

Trainen verdedigen: 7

Trainen conditie: 9

DM baldistributie trainen: 5

DM balvastheid trainen: 4

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 10

Trainen techniek: 11

Trainen tactiek: 12

 

Tendensen

 1. Gedrag: zweept publiek op
 2. Kleding: Trainingspak
 3. Bereidheid om in lagere divisies te werken
 4. Is zuinig met transferbudget
 5. Verhuur grote talenten
 6. Zal wisselspelers gebruiken
 7. Verhuur grote talenten
 8. Past spelers in in favoriete strategie
 9. Haalt spelers uit lagere divisies
 10. Zal druk zetten wanneer het team de bal niet heeft

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Philipp Lahm, Per Mertesacker

Gehate personen(3): 

Favoriete clubs(3): Bayern München, Manchester United, Chicago Fire

Gehate clubs(3)

                                                                                                                                                                                                                                 

Lijstje Assistent-manager

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Philipp Lahm

Club: UR La Louviere Centre

Nationaliteit(en): Duits

Geslacht: Man

Etniciteit: 

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 11 november 1983

Geboortestad: München

Talen(max3): Duits, Engels, Frans

 

Eigenschappen: (80 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent manager!)

Aanpassingsvermogen: 9

Ambitie: 8

Controverse: 4

Loyaliteit: 9

Druk: 4

Professionalisme: 7

Sportiviteit: 5

Temprament: 4

 

Voorkeursformatie: 4231 breed

Tweede voorkeursformatie: 4141 VM breed

Aanvallende formatie: 4231 breed

Defensieve formatie: 442

 

Tactische eigenschappen: (100 punten te verdelen voor manager, 35 voor assistent-manager!)

Aanvallend: 2

Diepte: 1

Vastberadenheid: 6

Directheid: 2

Lichamelijkheid van spel: 2

Flamboyantie: 1

Flexibiliteit: 1

Pressing: 2

Tactische kennis: 13

Tempo: 2

Breedte: 3

 

Niet-tactische eigenschappen: (200 punten te verdelen voor manager, 50 voor assistent-manager!)

Spelers kopen: 1

Excentriciteit: 3

Trainingsintensiteit: 5

Spelerskwaliteiten beoordelen: 2

Spelerspotentieel beoordelen: 4

Beoordeling bekwaamheid staff: 1

Discipline: 2

People-management: 2

Psychologische oorlogsvoering: 1

Motiveren: 2

Veelzijdigheid: 5

Roulatiesysteem: 1

Werken met jonge spelers: 3

Trainen aanvallen: 1

Trainen verdedigen: 6

Trainen conditie: 1

DM baldistributie trainen: 1

DM balvastheid trainen: 1

DM ballen tegenhouden trainen: 1

Trainen mentaal: 1

Trainen techniek: 2

Trainen tactiek: 4

 

Tendensen

 1. Kleding: Trainingspak
 2. Zal wisselspelers gebruiken
 3. Zal proberen vanuit de verdediging te passen

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Bastian Schweinsteiger, Per Mertesacker

Gehate personen(3): 

Favoriete clubs(3): Bayern München,  Vfb Stuttgart

Gehate clubs(3)

                                                                                                                                                                                                                                 

Lijstje Hoofd jeugdopleiding

 

Persoonlijke gegevens:

Volledige naam: Per Mertesacker

Nationaliteit(en): Duits

Geslacht: man

Etniciteit:

Indien gewenst, beschrijf hier de uiterlijke kenmerken van je manager:

Geboortedatum: 29 september 1984

Geboortestad: Hannover

Talen(max3): Duits, Engels, Italiaans

 

Niet tactische eigenschappen: (15 punten te verdelen!)

Beoordelen spelerskwaliteiten: 3

Beoordelen spelerspotentieel: 7

Werken met jonge spelers: 5

 

Tendensen

 1. Kleding: Trainingspak
 2. Verhuur grote talenten
 3. Contracteert veel jeugdspelers
 4. Contracteert binnenlandse spelers
 5. Is zuinig met transferbudget

 

Belangrijke trivia:

Favoriete personen(max3): Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm

Gehate personen(3): 

Favoriete clubs(3): Hannover 96, Werder Bremen, Arsenal

Gehate clubs(3)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nog vijf clubs beschikbaar waaronder profclub Seraing, regulier kampioen van vorig seizoen Thes Sport en recordpromovendus USRL Visé!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...