Jump to content
Kavinos

[LLM] Boston United

Recommended Posts

h3uredr7c5nb.png

 

Na het succes van mijn carriere en novelle met Dulwich Hamlet, toch besloten om opnieuw een avontuur te starten in de National Leagues van Engeland. Even getwijfeld om, opnieuw, te starten met Dulwich. Echter kon dit alleen maar weer tegen gaan vallen. Na wat rustig onderzoek van de mogelijke teams, uiteindelijk gekozen voor het oranje-zwarte Boston United. Geen idee wat ik kan verwachten en moet mezelf vooral wijzen op het feit dat het vorig jaar met Dulwich eigenlijk te snel ging. We gaan rustig opbouwen en zien wel waar het schip strandt. 

 

Om iedereen een beetje bekend te maken met de club, eerst een klein stukje informatie van Wiki.

Citaat

 

Boston United Football Club is een Engelse voetbalclub, opgericht in 1933 en uitkomend in de National League North. De club speelt zijn thuiswedstrijden op York Street.

 

De club werd opgericht als opvolger van Boston FC en had enkele successen in de onderste regionen van het Engelse voetbal. Boston was in 1979 medeoprichter van de Alliance Premier League, de tegenwoordige Football Conference. Boston eindigde in het seizoen 1988/89 als derde in de Conference, maar wist niet verder te bouwen aan dat succes. Nadat Boston in 2001 professioneel werd, won het in zijn eerste seizoen de Conference en promoveerde zo naar de Football League.

 

Zowel de trainer, Steve Evans, als de toenmalige voorzitter van de club, Pat Malkinson, werd beschuldigd van het overtreden van de regels met betrekking tot het aantrekken van spelers. Beide mannen kregen een boete en de club moest het seizoen beginnen met vier punten aftrek. Vooral de nummer twee van de Conference, Dagenham & Redbridge was boos over deze beslissing. Dat was van mening dat de straf had moeten gelden voor het seizoen ervoor, waardoor Dagenham zou promoveren. Ondanks de puntenvermindering wist de club te overleven in de Third Division en eindigde als vijftiende.

 

Na seizoen 2006/07 degradeerde de club twee niveaus en tuimelde van de League Two naar de National League North.

 

Bovenaan de post, en wellicht ook de komende posts even een plekje gereserveerd voor een banner. Hopelijk is er iemand die me daarmee kan helpen. Deze post is verder een kleine introductie voor dat we er gaat komen! 

 

tpcmor0xcp35.png

 

tu4jzzsal2y.png

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer!

Edited by Kavinos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, een nieuwe novelle van Kavinos! :<

Succes met Boston United. Kan me voorstellen dat wanneer je opnieuw begint met dezelfde club, het alleen maar kan tegenvallen. Een andere club, andere visie en verwachtingen maakt het waarschijnlijk alleen maar leuker.

 

Engeland is natuurlijk dé place to be om een LLM carrière te starten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Begrijpbaar om niet met dezelfde club als in FM19 te passen! Sowieso was dat een legendarische carrière. Benieuwd hoe je het ditmaal gaat doen. LLM-carrières in Engeland zijn sowieso de max! Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2k5ggs.png

 

Na de korte introductie, tijd om iets dieper in de club te duiken. Verwacht deze update nog geen transfers en wedstrijden, maar vooral een verdere introductie over Boston United. Hoe staat het er financieel voor, hoe zit het met de faciliteiten en de selectie. Misschien wel de belangrijkste op dit moment: wat zijn de verwachtingen van het bestuur?

 

Zoals in onderstaande grafiek ook te zien zal zijn, is Boston United nooit een echte hoogvlieger geweest. Aan mijn dus de mooie taak om onze neus buiten het venster te gaan steken en ervoor te zorgen dat de club zal gaan groeien naar de absolute top in Engeland, de Premier League. Het zal geen makkelijke weg zijn, maar uiteindelijk zullen we er komen!

 

23rrqo4hd6w9.png

 

Voor National League North/South begrippen staat er al een interessant startbudget op de balans. 155k is niet voor veel ploegen in deze regionen weggelegd. Als we echter als club door willen groeien, zullen we dit moeten laten groeien. Dit ga ik proberen te doen door oefenduels en een eventuele Cup-run. Dat tweede zal niet gemakkelijk worden, maar met een gunstige loting is er van alles mogelijk.

 

awss8p713kzx.png

 

Dan door naar de faciliteiten. Deze zijn, zoals te verwachten valt op dit niveau, alles behalve vooruitstrevend en zullen dan ook de nodige investeringen nodig hebben om van een gewenst niveau te zijn. Een positief iets: we verhuizen na 1 seizoen al naar een nieuw stadion. Een interessante ontwikkeling.

 

5rhfou.png

 

Hoe zit het dan met de selectie? Deze is redelijk in balans, maar zeker niet van het niveau om direct mee te strijden voor promotie naar de National League. We zullen de komende periode dus op zoek moeten naar de juiste versterkingen, zonder de club in financiële problemen te brengen. Dat maakt deze game direct leuk! 

 

g3i2pocdteg0z.png

 

Als laatste nog even een kijkje naar de verwachtingen die het bestuur ons heeft gesteld. In mijn ogen een prima lijn der verwachtingen. Weinig druk op de ketel. Ideaal om de club op te gaan bouwen. Het mag van mij echter allemaal wel iets sneller gaan en daar ga ik ook alles aan proberen te doen. 

 

bm3y9ffsz3un.png

 

Bedankt voor de reacties!

@Mordurette @Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @Daniell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie introductie tot wat de club te bieden heeft en wat er verwacht wordt. De basis is alvast prima. Rest nu nog op zoek te gaan naar wat deze club naar een hoger niveau kan tillen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Succes, leuke competitie om te starten! Heb zelf goede herinneringen aan Blyth Spartans, al doen ze het normaal nooit goed als je ze niet zelf gaat managen :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuke update. Balans is op zich prima, ik ken clubs met een mindere bankrekening. Volgens mij is George Green wel een leuke speler, eentje die het team kan dragen. Heb je een screen van hem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zult er een paar middenvelders bij moeten zien te halen want op de overige posities zit je wat ruimer in de manschappen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

37qstme.png

 

Tijd voor een update! In deze update vooral voor de voorbereiding. De zoektocht naar nieuwe spelers en de verwachtingen voor komend seizoen in zowel de competitie als de bekertoernooien. We beginnen echter met de voorbereiding. De voorbereiding die vooral in het begin in het teken stond van geld generen. We speelden een aantal beker toernooien met grote clubs, die allen werden uitgezonden op TV. We sloten de voorbereiding af met een goed gevulde clubkas en een aantal makkelijkere tegenstanders voor het moraal. 

 

g6d0653c.png

 

nwfvaq.png

 

Tijdens de voorbereiding probeerde ik ook het team te versterken. Echter was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Of dit ligt aan het niveau van de spelers of mijn hoge eisen, ondanks het lage niveau, laat ik even in het midden. Uiteindelijk wisten we ons te versterken met een keeper, een centrale verdediger een een middenvelder. 

 

Spoiler

sfjzmz4ihf.png

 

tcw9qar.png

 

likrf5iu.png

 

Dan nog de verwachtingen van komend seizoen. Deze waren eigenlijk al bepaald op het moment dat we tekenden bij de club, maar altijd goed om hier nogmaals aan herinnert te worden. 

 

upqnee.png

 

Allen bedankt voor de reacties! Op verzoek van @Mordurette ook nog een screenshot bijgevoegd. 

@Marius @LouisPSV @RubenS2 @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne

Spoiler

6kq6yolht.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tegen de grotere clubs ging de moraal waarschijnlijk wel wat naar beneden, maar gelukkig daarna toch nog een paar winstpartijen. De versterkingen bleven in ieder geval beperkt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boston United was afgelopen weekend nog op tv ivm de FA Cup. Of ze door zijn weet ik niet. Maar je hebt een leuke voorbereiding gespeeld. En de doelen lijken haalbaar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

9czskhls.png

 

De competitie is begonnen, dus een mooi moment voor een nieuwe updates. We beginnen echter niet met het sportieve vlak, maar met een transfer. Eigenlijk twee, als je onze nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen mee telt. We zijn nu in het bezit van een degelijke tweede keeper én een geweldige HoYD, zeker voor op dit niveau. 

 

u59gplhllmna7.png

 

hpjp5cxm.png

 

Dan nu toch echt door naar de resultaten. Het bestuur verwacht dat we mee gaan strijden om de promotie play-offs. Een haalbare kaart, zeker gezien de start die we maken in augustus en september. We konden helaas niet winnen van directe concurrenten, maar goed. Je wordt kampioen tegen de kleintjes ;)

 

amm4m9c5v.png

 

qe0bsgt5yjo.png

 

Buiten de goede start in de competitie, wisten we ook door te stoten in het kwalificatie toernooi van de FA Cup. Hierin hebben een tegenstander geloot uit de amateurtak van het Engelse voetbal. Dit zou dus geen problemen op mogen leveren.

 

pymxzcl67lq.png

 

Als laatste nog, zoals jullie onderhand gewend zijn, het financieele aspect. We staan er absurd goed voor, voor een team op dit niveau. Helaas wil het bestuur helemaal niets met dit geld doen. Zelfs geen extra budgetten beschikbaar stellen voor transfers of zelfs salarissen. 

 

ynim1t.png

 

Bedankt weer voor de reacties!

@Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne @Mordurette

@RubenS2 Het zijn wellicht weinig transfers, maar het geluk bestaat dat je op dit niveau toch met veel gratis spelers werkt. Die kan je dus continu aantrekken. Hierdoor kan ik wat kieskeuriger te werk gaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al lekker veel punten gesprokkeld. Het seizoen is nog lang maar je lijkt zeker je mannetje te kunnen staan om bovenin mee te draaien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...