Jump to content
Sign in to follow this  
Mordurette

[LLM] R.C.D. Mallorca SAD

Recommended Posts

cc1y9yoxlvj71.png

 

Een nieuwe novelle van mijn kant. Ik hou van uitdagingen en ik hoop deze bij Mallorca gevonden te hebben. De club is gedegradeerd naar het derde niveau, ook wel de Segunda División B genoemd. De club zal uitkomen in groep B3, waar onder andere ook mede degradant Elche haar wedstrijden zal spelen dit seizoen. Ons doel is om zo snel mogelijk terug te keren naar La Liga 123, het tweede niveau van Spanje. Vanuit daar willen we doorgroeien en financieel gezond worden.

De selectie voor dit seizoen is in staat om kampioen te worden, dit blijkt ook uit de verwachtingen van de journalisten en de pers. Aan ons de taak om dit waar te maken.

 

Selectie 2017/2018

6dba638c63ebed0308d1ee51fae7c79f.png

 

 

Key players

 

Borja Mayoral

d7731278ac6b1119908b07bc5db731ff.png

 

Deze Spaanse spits is gehuurd van Real Madrid nadat ik manager werd van Mallorca. Het verbaasde me dat hij bij ons wilde komen spelen, aangezien hij vorig seizoen nog uitkwam voor Wolfsburg. Mooie bijkomstigheid is dat wij geen enkele cent betalen aan het grote Real. De huur is dus volledig gratis en wij mogen zelfs twee jaar gebruikmaken van zijn diensten. Borja zal dé aanvalsleider worden bij Mallorca.

 

 

Lago Júnior

c8f9f7a015299576b1e05882c362ea8b.png

 

Een andere belangrijke speler is de Ivoriaan Lago Júnior. Deze snelle buitenspeler zal voornamelijk als spits ingezet gaan worden en moet voor de nodige assists en goals gaan zorgen. Hij speelt al sinds 2008 in Spanje voor onder meer Numancia, Eibar, Nástic en Mirandés. Dit zal zijn derde seizoen worden voor Mallorca en hopelik kan hij zijn kunstjes blijven tonen dit seizoen.

 

 

Alejandro Faurlín

b5cf4db606b241ca37a96839d77ca528.png

 

Wat een ervaring brengt Alejandro met zich mee en die kunnen wij goed gebruiken. Met zijn 31 jaar natuurlijk niet de jongste meer, maar hopelijk kan hij de jonge generatie op sleeptouw nemen en beslissend zijn in de wedstrijden die gaan volgen. In 2009 maakte hij de overstap naar Europa om bij het Engelse QPR te gaan voetballen, waaronder in totaal drie seizoenen in de Premier League. Tussendoor heeft hij nog één jaar op huurbasis gespeeld bij Palermo in de Serie A, dus ook die ervaring is van harte welkom. In 2016 maakte hij de overstap naar het gedegradeerde Getafe en speelde daar totaal 26 wedstrijden voordat hij de gok waagde en voor Cruz Azul in Mexico ging spelen. Dit werd geen succes, hij speelde namelijk geen enkele wedstrijd voor de Mexicanen en dit seizoen werd hij transfervrij overgenomen door Mallorca.

 

 

Transfers

Doordat er geen geld beschikbaar is moesten we creatief omgaan met de boekhouding en kijken welke linies nog versterkingen nodig hadden. Achterin hadden we wat problemen met centrale verdedigers, dus werd er bij Celta aangeklopt om Robert Costa te huren. Voor €425,- per week mocht hij bij ons komen voetballen en dat konden we nog wel lijden. Verder werden er twee jonge, talentvolle Brazilianen toegevoegd aan de selectie. Beide spelers hadden waren transfervrij en konden wij gratis oppikken. Door de grote belangstelling van onder andere PSG, Milan en Porto moesten we snel toeslaan voordat zij een bod konden uitbrengen. Dit lukte en we hopen in de toekomst een mooie zak met geld te krijgen voor deze beide spelers. Als laatste natuurlijk de reeds besproken spits Borja Mayoral. Ik ben echt onwijs blij dat hij bij Mallorca wilde komen spelen, zijn loopvermogen en neusje voor de goal moet de defensie van deze divisie aan flarden scheuren!

 

abfebe1880c2fcffc32fb43823c49700.png

 

a5286a9d890c6d295b8e3c1ae96bde7a.png

 

9de821ff936126bf2e2ed95d35af0dcf.png

 

 

 

Oefenwedstrijden

 

2a6b466d8970e5a7681381e0c9ba9004.png

 

Edited by Jornski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een club die een goede tiental jaar geleden toch Europees voetbal haalde ! Spijtig dat ze volledig zijn afgezakt ( net zoals Tenerife trouwens ) ... Ik wens je veel succes in de weg naar de top ! Je hebt alvast een goede voorbereiding achter de rug en met die versterkingen, damn ik begrijp dat je in de wolken bent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met deze selectie moet je makkelijk in de top 3 kunnen eindigen. Echter is het wel een redelijk zware competitie met Elche en Hercules ook nog als sterke ploegen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou, ben ik blij dat jij favoriet bent op het 3de niveau met dergelijke spelers. Anders twijfel ik er in mijn save al direct aan of ik er wel goed aan zou doen om te promoveren. Boterhammen te kort om te eten voor dat niveau :D

Vooral met Alejandro Faurlín heb je schitterende spelmaker volgens mij! Met hem in steun van die 2 spitsen zit je gebeiteld voor promotie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[CENTER][img]https://www.mupload.nl/img/2uciy0ckms.png[/img][/CENTER] [CENTER] Laten we starten met de maand augustus. We hadden twee wedstrijden deze maand, omdat de competitie pas laat begon in Spanje. Voor de competitie mochten we aantreden tegen Elche, die gezien worden als concurrent voor de titel dit seizoen. Ook wel logisch omdat zij, net als ons, degradeerde afgelopen seizoen uit de La Liga 123, het tweede niveau van Spanje. Daarnaast mochten we ook aantreden in de Copa del Rey tegen Atlético Baleares, één van onze rivalen naast Villareal. [B][SIZE=14px]Augustus 2017: Wervelende start van het seizoen![/SIZE][/B] [img]https://i.gyazo.com/879d074e2297ba67199fc13e67411e17.png[/img] Gelijk een kraker op de eerste speeldag! Het was een spannende wedstrijd, omdat je deze gewoon niet wilt verliezen. Een uitwedstrijd is normaal gesproken altijd lastiger dan een thuiswedstrijd, maar eigenlijk ging het beter dan verwacht. Elche kwam nauwelijks in de wedstrijd, terwijl wij de nodige kansjes kregen op de openingstreffer. Pas vlak voor tijd was het huurling Borja Mayoral die de bal tegen de touwen schoot. Ook vlak na de aftrap van Elche werd de bal vrij snel veroverd en middels een snelle counter kon andere spits Álex López het tweede doelpunt van de avond scoren. In de tweede helft wisten beide teams niet meer te scoren, waardoor Mallorca deze strijd wist te winnen. [img]https://i.gyazo.com/07c1bc521f0369ec2a0f196031b5134f.png[/img] De eerste ronde van de Copa del Rey was ook gelijk een interessante wedstrijd. Onze rivaal kwam op bezoek en deze wedstrijd wil je dan winnen voor de supporters. Na 19 minuten kwamen we op voorsprong. Ivoriaan Lago Júnior was de doelpuntenmaker. Baleares kwam op gelijke hoogte in de 30e minuut, maar gelukkig wist Mayoral ons weer aan de leiding schieten voor de rust. Uiteindelijk kwam de beslissing in de 60e minuut. Abdón Prats, die normaal gesproken genoegen moet nemen met een plek op de reservebank, wist zijn hoofd tegen de bal te zetten en kopte de bal achter de doelman van de bezoekers. In de volgende ronde wacht Toledo. [SIZE=14px][B]Speelschema in september[/B][/SIZE] [IMG]https://www.mupload.nl/img/3bajvd2.png[/IMG] [/CENTER] [CENTER][SIZE=14px][B]Antwoorden op reacties:[/B][/SIZE] @True_Legend @FM_Lesly @delichris @Brattbakk Bedankt voor de reacties heren! Een goede tien jaar geleden inderdaad nog op hoog niveau gespeeld met Europees voetbal, maar erg afgezakt de afgelopen jaren met vorig seizoen de degradatie naar het derde niveau. Elche en Hercules zijn zeker gevaarlijke teams, maar gelukkig hebben we de eerste in de uitwedstrijd al verslagen. Wij zijn inderdaad titelfavoriet en de selectie is natuurlijk te goed voor dit niveau.[/CENTER] Edited by Jornski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mallorco is een mooie club met een leuke historie. Je hebt het team heerlijk weten te versterken en lijkt daar meteen de vruchten van te plukken! Het is natuurlijk vooral fijn om meteen de volle pond te pakken tegen Elche.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Succes met deze mooie club! Gezien de locatie altijd een lastige verplaatsing. Je selectie bevat een aantal uitstekende spelers voor dit niveau. Je zou dan eigenlijk ook geen enkel probleem mogen hebben om moeiteloos te promoveren.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Door de geboorte van mijn dochtertje afgelopen maandag heb ik (zoals jullie wel zullen begrijpen) een stuk minder tijd om FM te spelen en daarbij ook weinig tijd om deze novelle voort te zetten. Uiteraard zal ik hiermee verder gaan zodra de hectische eerste dagen/weken voorbij zijn. Bedankt voor jullie begrip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd man! Geniet ten volle van de eerste tedere momenten! Al de rest is nu even bijzaak ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[CENTER][IMG]https://www.mupload.nl/img/2uciy0ckms.png[/IMG] Het was een prima start van het seizoen met twee overwinningen uit twee wedstrijden. Deze maand volgen er maar liefst 7(!) wedstrijden en mochten we doorgaan in de Copa del Rey zal er ook een achtste wedstrijd gespeeld worden. Een druk programma dus. We beginnen de maand tegen [B]UE Olot[/B] en eindigen de reeks tegen satellietclub [B]Formentera[/B]. In de beker spelen we de tweede ronde tegen [B]Toledo[/B]. [SIZE=14px][B]September 2017: Koploper in de Segunda División B3[/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/7d94100ea0b99ed15b535f08b2500d26.png[/img] Dit noem je gewoon een lekker begin van de maand door thuis met ruime cijfers te winnen én de nul te houden. Rechtsback [B]Joan Sastre [/B]maakte zijn eerste doelpunt in dienst van [B]Mallorca [/B]door in de 4e minuut een lage schuiver in de verre hoek te plaatsen. Nog voor rust werd de voorsprong verdubbeld door de Ivoriaan [B]Lago Júnior[/B]. De wedstrijd viel compleet dood in de tweede helft, maar uiteindelijk wist spits [B]Álex López[/B] in de 90e minuut nog een doelpunt te scoren voor de thuisploeg. [img]https://i.gyazo.com/9ff148aaa0152ff0704326094332056c.png[/img] De bekerwedstrijd tegen [B]Toledo [/B]was een spannende wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was niet om aan te gluren, weinig kansen voor beide teams met veel foute passes en balverlies. Een donderspeech in de rust van beide coaches bleek een gouden greep, want de tweede helft was een hele andere wedstrijd met spanning en doelpunten. Vanaf de aftrap wist [B]Mallorca [/B]gevaar te stichten bij het doel van [B]Toledo [/B]en dit resulteerde in de openingstreffer van [B]Álex López[/B]. De bezoekers kwamen weer op gelijke hoogte zo'n 20 minuten voor tijd en het regende vervolgens kansen voor beide teams. In de 79e minuut was het weer raak voor de thuisploeg. Wederom [B]Álex López[/B] was de doelpuntenmaker met een geplaatste kopbal uit een vrije trap na een overtreding op het randje van het strafschopgebied. [B]Toledo [/B]ging vervolgens aandringen en op zoek naar de gelijkmaker, maar het was uiteindelijk huurling [B]Mayoral [/B]die de bevrijdende 3-1 op het scorebord bracht. Door deze overwinning werd [B]Mallorca [/B]tijdens de loting gekoppeld aan competitiegenoot [B]Elche[/B], die vorige maand al eens verloor van de eilandbewoners. [img]https://i.gyazo.com/3b93b5e9187559c0f4daefc3e7df2577.png[/img] De goede vorm blijft aanhouden. Ook [B]Ebro [/B]ging ten onder aan het goede spel van [B]Mallorca[/B]. Een perfecte eerste helft zorgde voor vier doelpunten voor de bezoekers en daar werd vroeg in de tweede helft een vijfde doelpunt aan toegevoegd. Helaas verloren de spelers hun concentratie en wist [B]Ebro [/B]in de slotfase nog tweemaal tot scoren te komen. Uitblinkers waren overduidelijk spitsen [B]Álex López[/B] en [B]Lago Júnior[/B]. [img]https://i.gyazo.com/6cb2039c832c76a4b9f37e961816e40f.png[/img] Ook in het eigen Son Moix bleven we zonder nederlaag. Wederom onze spitsen die de volledige productie voor hun rekening namen. Achterin werd ook weer eens de nul gehouden. [B]Llagostera[/B] zakte door de nederlaag weer terug de middenmoot in, terwijl [B]Mallora [/B]de leiding nog altijd in handen heeft. [img]https://i.gyazo.com/7336db25015460fe5f60e22b454da375.png[/img] Twee vroege doelpunten beslisten het duel meteen. Het was [B]Álex López [/B]die beide doelpunten voor zijn rekening nam en zijn totaal daarmee opschroefde naar acht doelpunten dit seizoen. [img]https://i.gyazo.com/d7eb03f753a9d5d7eb6e9fa474148ec0.png[/img] Wat een heerlijke wedstrijd! We wisten dat we goed waren, maar om concurrent [B]Elche [/B]op deze manier uit de Copa del Rey te gooien hadden we niet verwacht. Zoals vaak dit seizoen waren het onze spitsen die het neusje voor de goal niet verleerd hadden. Wederom [B]Álex López[/B] die de gevierde man was met vier doelpunten. De overige doelpunten werden gemaakt door [B]Borja[/B] [B]Mayoral [/B]en[B] Abdón Prats[/B], die zijn basisplaats in de bekerwedstrijd weer beloonde met goed spel. Next stop: [B]Sevilla[/B]! [img]https://i.gyazo.com/8b3f6b6ca6240f50f8c7bf622641e418.png[/img] Nog altijd geen moment van zwakte te bekennen bij [B]Mallorca[/B]. Door het drukke programma moest er veel gewisseld worden maar het was duidelijk dat ook de reservebank de nodige kwaliteiten bezit. De enige spelers die tot nu toe alle wedstrijden vanaf het begin op het veld stonden waren ook de doelpuntenmakers vandaag. [B]Álex López[/B] (2x) en [B]Borja Mayoral[/B] zorgden voor de overwinning. [img]https://i.gyazo.com/6bab70aa1f4a321491761586640e18a5.png[/img] De laatste wedstrijd deze maand was zoals gezegd tegen onze satellietclub [B]Formentera[/B]. Deze semiprofessionele club was tot geen mogelijkheid in staat om er een wedstrijd van te maken. Direct in de 1e minuut was het al raak voor de thuisploeg. Superspits [B]Álex López[/B] was alert bij de tweede paal na een strakke voorzet van linksachter [B]Salva Ruiz[/B]. De productie werd opgeschroefd naar vier doelpunten in de eerste helft en ook in de tweede helft kwam daar nog één treffer bij. Real-huurling [B]Borja Mayoral[/B] en middenvelder [B]Marc Pedraza[/B] wisten beide tweemaal te scoren. [SIZE=14px][B]Tussenstand Segunda División B3[/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/c1109265e277093c40cf8af473bc4831.png[/img] [SIZE=14px][B]Speelschema in oktober[/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/99b1eabf78ada93915ea03e55ac0d702.png[/img] [B]Antwoorden op reacties:[/B] @Daniell; @delichris; @True_Legend; @FM_Lesly; @Marius; @komodo25; @Brattbakk; Dank allen! Het seizoen verloopt tot nu toe echt schitterend! De keuze voor Mallorca was vooral vanwege de historie en natuurlijk de uitdaging om weer terug te keren naar La Liga. Het zou echt geweldig zijn om ook de verloren zoon Marco Asensio terug te kunnen halen naar het eiland. Doelstelling is ook absoluut promotie dit seizoen. Het kampioenschap zou natuurlijk prachtig zijn, maar geen must.[/CENTER]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een heerlijke maand. Je laat meteen zien wie de favoriet is. In de volgende ronde Sevilla verslaan zou een stunt zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je verdediging staat als een huis. Op deze manier behaal je de titel op een drafje, dat staat nu al vast.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[CENTER][IMG]https://www.mupload.nl/img/2uciy0ckms.png[/IMG] We mogen tot nu toe zeker niet klagen over het verloop van het seizoen. Ook in de beker doen we het goed, maar een tweeluik tegen [B]Sevilla [/B]zal ongetwijfeld het eindstation zijn. We treffen deze maand ook achtervolger [B]Villareal B[/B], een geduchte tegenstander. Met [B]Atlético Baleares[/B] spelen we ook weer tegen één van onze rivalen. [SIZE=14px][B]Oktober 2017: Eerste puntverlies een feit![/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/8abbc07d4a58ca1cce45f994d1773ec0.png[/img] Een moeizame overwinning op laagvlieger [B]Ontinyent[/B]. Pas in de tweede helft moest een strafschop zorgen voor de openingstreffer voor de bezoekers en dit buitenkansje werd verzilverd door spits [B]Mayoral[/B]. De defensie van de thuisploeg stond als een huis met veel man achter de bal, maar diep in de blessuretijd was het een afstandsschot van [B]Sabater [/B]die de eindstand bepaalde op 2-0. [img]https://i.gyazo.com/0b97f240dc66984babd8f6e639e74054.png[/img] Een andere degradatiekandidaat was [B]Sta. Eulalia[/B]. Deze semiprofessionele club heeft tot nu toe nog geen indruk kunnen maken in deze competitie en dat was tegen [B]Mallorca [/B]niet anders. Met maar liefst 8-0 werden de bezoekers naar huis gestuurd. [B]Álex López[/B] (4x), [B]Abdón Prats[/B] (3x) en [B]Lago Júnior[/B] waren de doelpuntenmakers voor [B]Mallorca[/B]. [B]Borja Navarro[/B] scoorde ook nog een eigen doelpunt en maakte de wedstrijd voor zijn ploeg nog pijnlijker. [img]https://i.gyazo.com/f7ff27e0a1d55aa06a7faaceb11b1d34.png[/img] Een kraker in de Segunda División B3. De nummer één tegen de nummer twee, een gat van twee punten. [B]Mallorca [/B]tot nu toe nog foutloos,[B] Villereal B[/B] eenmaal gelijkgespeeld. Het leek een bedroevende avond te worden voor de eilandbewoners nadat ze na 26 minuten al 2-0 achterstaan. Pas vlak voor rust kon de eerste echte aanval van de thuisploeg beantwoord worden met de aansluitingstreffer. Wie anders dan [B]Álex López [/B]was de doelpuntenmaker. Een felle speech van de manager in de rust moest voor de ommekeer zorgen, maar [B]Mallorca [/B]kwam niet verder dan een gelijkspel. In de 78e minuut was het de topscorer met zijn tweede doelpunt van de avond en bezorgde zijn ploeg één punt. Het eerste puntverlies was een feit deze competitie. [img]https://i.gyazo.com/99b7f0d20a17f9d352576a5ee4162f9f.png[/img] Een week later stond de volgende belangrijke wedstrijd op het programma. [B]Hércules [/B]was de tegenstander en zij zijn, net als [B]Mallorca[/B], kandidaat voor promotie. We speelden hen compleet van de mat, een totaal andere wedstrijd dan de vorige. Spits [B]Lago Júnior[/B] opende de score en amper 9 minuten later was het aanvoerder[B] José Ángel[/B] die de score verdubbelde. [B]Marc Pedraza[/B] bepaalde de eindstand op 3-0 in de tweede helft. Een mooie overwinning op één van onze concurrenten. [img]https://i.gyazo.com/cbb4a0fbf17a895da54f107b841773f7.png[/img] Een vroege tegenvaller voor [B]Mallorca [/B]toen [B]UE Cornellá[/B] op voorsprong kwam door niemand minder dan Nederlander [B]Leon de Kogel[/B]. Gelukkig werd de achterstand al snel rechtgetrokken voor [B]Lago Júnior[/B], om vervolgens via [B]Álex López [/B]weer aan de leiding te gaan in de 22e minuut. De eerste helft stond in de teken van de vele doelpunten, aangezien [B]Borja Mayoral [/B]nog tweemaal wist te scoren terwijl ook [B]UE Cornellá [/B]nog wat terugdeed. Pas aan het eind van de wedstrijd complimenteerde [B]Mayoral [/B]zijn hattrick en werd hij matchwinnaar. [img]https://i.gyazo.com/b060627ec23d95272d5de7464a65a9cb.png[/img] De wedstrijd in de Copa del Rey stond op het punt te beginnen en [B]Sevilla [/B]had ervoor gekozen om wat spelers rust te geven. Dit bleek een slechte zet van de coach! Wat een wedstrijd speelden wij! Linksachter [B]Salva Ruiz [/B]wist zijn eerste doelpunt te scoren en daarna was het [B]Abdón Prats [/B]die het volgende doelpunt voor [B]Mallorca [/B]maakte. Dit bleek het begin van een sprookje. Nog voor rust was het de Ivoriaanse spits [B]Lago Júnior [/B]die zijn goede vorm doorzette en ook wist te scoren. Ook in het tweede gedeelte van de wedstrijd kon [B]Sevilla [/B]niks inbrengen tegen het ontketende [B]Mallorca[/B], zelfs na het inbrengen van enkele sterren. [B]Abdón Prats [/B]bleek het op zijn heupen te hebben en maakte nog twee doelpunten voor de thuisploeg waarmee de eindstand 5-0 werd. Uiteraard is dit nog maar de eerste wedstrijd van de twee, maar deze prachtige overwinning kon niemand ons meer afnemen! [img]https://i.gyazo.com/8408f8724496c2373a6e8a7e14e2e6e7.png[/img] We gaven onze goede spel een vervolg tegen rivaal [B]At[/B]. [B]Baleares[/B]. Wederom wisten wij vijf doelpunten te scoren, ditmaal was de tegenstander wel in staat om een eretreffer te maken. Door zijn goede spel mocht [B]Abdón Prats [/B]starten in de competitie in de punt van de aanval en hij liet zien dat hij in de basis thuis hoort. Met drie doelpunten was hij weer de gevierde man bij [B]Mallorca[/B]. [B]Lago Júnior [/B]was met de overige twee doelpunten ook erg belangrijk voor de koploper. [img]https://i.gyazo.com/1a08031bea8f8f2dfa20e992374d473d.png[/img] Ondanks dat hij een wisselspeler is heeft hij tot nu toe een belangrijke bijdrage geleverd zowel defensief als offensief en daarmee werd hij beloond met een nieuw contract. Zijn huidige contract zou eind van het seizoen aflopen en die is nu met één jaar verlengd. Daarnaast wilde hij ook wat salaris inleveren wat ons weer goed uitkwam omdat we al over ons plafond zaten. [img]https://i.gyazo.com/97e2d68d6084a69a0d9892aa85be6513.png[/img] Álex López volgde het goede voorbeeld van zijn teamgenoot en verlengde zijn contract met één jaar. We hadden hem liever voor langere tijd vastgelegd, maar dit was helaas niet mogelijk. Ook hij wilde een gedeelte van zijn salaris inleveren, maar daarvoor in de plaats moest zijn afkoopsom iets omlaag. We stemden hiermee in, in de hoop dat andere teams zijn goede prestaties niet zouden opvallen. 1,8 miljoen is voor Mallorca op dit moment een heel mooi bedrag, dus mochten er toch teams zijn die zijn clausule activeren kunnen we daar ook blij mee zijn. [SIZE=14px][B]Tussenstand Segunda División B3[/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/edff6e1daba103542582069bc1865137.png[/img] [SIZE=14px][B]Speelschema in november[/B][/SIZE] [img]https://i.gyazo.com/57718f1d9c0b08714892f3751c2053cb.png[/img] [B]Antwoorden op reacties:[/B] @Daniell; @delichris; @True_Legend; @FM_Lesly; @Marius; @komodo25; @Brattbakk De overwinning op Elche was zeker indrukwekkend, maar eigenlijk niets bij de winstpartij tegen Sevilla ;) Om Sevilla te verslaan moeten we in de return niet verslappen, maar ik hou goede hoop. We mogen absoluut niet klagen. Ik win liever met 2-0 dan met 4-2. De nul is heilig.[/CENTER]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je gaat echt heerlijk man. Jammer van het eerste puntverlies, maar Sevilla moet thuis wel flink aan de bak om nog langs jouw ploeg te kunnen komen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een uitslag tegen Sevilla zeg. Die moeten wel heel erg hun best doen om dat nog recht te breien . In de competitie ga je heerlijk en de concurrent heeft daarna nog aardig wat punten verloren

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een heerlijke resultaten! Villarreal B mag jouw dan wel twee punten afgesnoept hebben, het gat is al héél erg groot, zeker met de nummer drie. De overwinning in de Copa is een sprookje. Normaliter zal je op verplaatsing wel overleven nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...