Spring naar bijdragen
RickvanDeest

[FM18] El rejuvenecimiento es necesario

Aanbevolen berichten

cropped-hea1.jpg

El rejuvenecimiento es necesario = Verjonging is noodzakelijk

 

Na het vertrek van Zinedine Zidane is Real Madrid op zoek naar een nieuwe coach, dit moet een coach zijn die met jonge talenten kan werken en deze ook de kans wil geven. Florentino Perez heeft een verlanglijst samengesteld en hoopt binnenkort de nieuwe coach te verwelkomen.

 

"Er staan een aantal prominente namen op mijn lijst", aldus de voorzitter. "Ik zoek een coach die jonge spelers wil aantrekken voor het eerste elftal, zodat we goed voorbereid zijn op de toekomst. Helaas zijn we deze weg te laat ingeslagen en moeten we nu een inhaalslag maken." Julen Lopetegui, Jürgen Klopp en Mauricio Pochettino lijken de voornaamste kandidaten om coach te worden bij de Koninklijke.

 

Het vertrek van Ronaldo naar Juventus is een grote aderlating en dit gemis zal opgevangen moeten worden door de nieuwe coach. "Helaas zijn we er niet uitgekomen en hebben we afscheid moeten nemen van Cristiano (Ronaldo red.)", laat Perez weten. "We zullen rond kijken naar een goede vervanger of het doen met de talenten die er nu rondlopen, dat is aan de nieuwe coach."

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×