Jump to content
Sign in to follow this  
delichris

[FM18] Mijn eigen weg naar de top

Recommended Posts

[CENTER][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [B]Seizoen 2017-2018[/B] Na mijn hele mooie novelle met PSV heb ik besloten om nu eens naar een land te gaan waar niet snel een novelle van is. Ik heb gekozen voor Mexico. Mijn nieuwe club is Club America. Hier heb ik ooit nog eens een hele leuke novelle mee gehad. Mijn doel is om te kijken hoever ik met een Mexicaanse club kan komen in de wereld. Het eerste jaar is vooral kijken wat ik nodig heb voor de volgende seizoenen. Ik ben ondertussen al in April dus ik weet al wat ik volgend seizoen moet gaan doen. In mijn eerste seizoen zal ik naar de selecties kijken en waar nodig is ga ik versterken en neem ik afscheid van spelers. Er is al wel een nadeel aan mijn huidige selectie. Je moet namelijk 9 Mexicaanse spelers hebben die geboren zijn in Mexico. Dat is voor veel clubs een probleem en ik ga ook kijken of ik hun probleem kan vergroten. En daardoor mijn probleem kan verlichten. Ik ga ook spelen met de taktiek die ik eerder met PSV heb gebruikt. Ik vertrouw daar op. Mijn inkomende transfers zijn leuk, maar ik kan er nu nog weinig over zeggen. Ik heb gekeken naar wat ik nodig dacht te hebben dit seizoen. Volgend seizoen zal ik meer gericht spelers halen. Ik had nu spelers nodig die ik meteen kon gebruiken. Ik heb dus vooral te veel buitenlanders en dat zijn ook nog niet eens mijn buitenlanders. Volgend seizoen komen mijn spelers die ik graag zie komen. [B]Aanstelling[/B] [img]http://i63.tinypic.com/15g4b4g.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/2ecmeye.jpg[/img] [B]Introductie[/B] [img]http://i65.tinypic.com/dpi7ox.jpg[/img] [B]Doelstellingen[/B] [img]http://i63.tinypic.com/5cy7ag.jpg[/img] [B]Transfers uit[/B] [img]http://i64.tinypic.com/2iufalv.jpg[/img] [B]Transfers in[/B] [img]http://i66.tinypic.com/2m5do4o.jpg[/img] [SPOILER=Screens inkomende spelers] [img]http://i64.tinypic.com/2jeb404.jpg[/img] [img]http://i66.tinypic.com/2hq8gp0.jpg[/img] [img]http://i67.tinypic.com/e3g1t.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/f3e3o5.jpg[/img] [img]http://i64.tinypic.com/2zf72n6.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/23r8ri8.jpg[/img] [/SPOILER] [B]Selectie Club America[/B] [img]http://i68.tinypic.com/2hhztqw.jpg[/img] [img]http://i66.tinypic.com/2hr0ktl.jpg[/img] [B]Taktiek[/B] [img]http://i68.tinypic.com/o02q2b.jpg[/img] [B]Loting Copa Corona[/B] [img]http://i67.tinypic.com/2rfu1x3.jpg[/img] [B]Antwoorden op reacties van users[/B] @komodo25 @Jornski @FM_Lesly @Marius @prinz poldi @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [B]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/B][/CENTER] Edited by Marius

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuke originele club! Goede transfers, Kaka is natuurlijk een fantastische aanwinst, en grappig om Freddy Adu nog een langs zien te komen, lang geleden een heel groot talent maar het potentieel is er nooit helemaal uitgekomen. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mexico is geweldig om in te spelen in FM. Denk dat ik daar zowat mijn leukste game ooit gehad heb. Speelde met zowat je grootste rivaal, Chivas, nog steeds erg goede herinneringen aan. Je transfers zien er goed uit maar heb je geen passendere speler voor de rechtsback? Succes alvast met dit nieuwe avontuur!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tof land om in te spelen. Ook ooit een carrière gehad, toendertijd was Monterrey de gekozen club. Eigenlijk alles gewonnen toen, inclusief de wereldbeker voor clubteams. Zuid Amerikaanse spelers krijgen met 2 jaar een Mexicaans paspoort wat weer erg handig is voor de hoeveelheid Mexicanen/buitenlandse spelers in de selectie.

 

Hoop dat je een aantal heerlijke talenten krijgt, normaal gesproken heeft Mexico veel goede regens in iedere game. Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het seizoen gaat beginnen en zo als ik al aangaf moeten wij minimaal 9 in Mexico geboren spelers in de wedstrijdselectie hebben. Dit gaat nog een zware klus worden om alles goed te laten verlopen. Daarom ga ik in de volgende transferperiode op zoek naar talentvolle Mexicaanse spelers. Ik heb al wel wat op het oog. Deze zal ik lang laten scouten zodat ik de juiste keuze ga maken. Maar nu eerst dit eerste half jaar door komen. [b]Voorbereiding[/b] [img]http://i66.tinypic.com/2yyths6.jpg[/img] [b]Juli[/b] [img]http://i65.tinypic.com/9fmkj8.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i68.tinypic.com/168dizr.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @Vlonkie Dankje. @glennix Kaka is een grootheid en hem halen was erg mooi. Met Adu heb ik een risico genomen. Aangezien zijn stats niet geweldig meer zijn. @Marius Ik heb twee backs dacht ik. Alleen Aguilar is een echte back. Dus daar gaat ook de focus op liggen. @FM_Lesly Dat is eens wat anders. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat ik kan in Mexico. @komodo25 We hebben goed ingekocht dacht ik. Nu maar lekker kijken hoe het gaat lopen. @Huns7 Dankje. @joosthafner Dankje. @Jornski Mexico is toch een competitie apart. Ik heb ook geen idee hoe het gaat lopen. Ik heb al talenten gekregen en er zit nu al een topper bij. @prinz poldi @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lange voorbereiding met veel wedstrijden, dus aan ritme zal het niet liggen bij de spelers. Met vier uit twee wedstrijden ben je gewoon keurig begonnen, hopelijk weet je de vorm vast te houden. De competities zijn ook wel apart inderdaad, met eigenlijk twee losse competities en prijzen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een héél lange (en goede) voorbereiding. De spelers zullen in ieder geval fit beginnen aan het seizoen. Met een vier op zes ben je ook niet slecht begonnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeer lange en goede voorbereiding gedraaid. Ben benieuwd met welke talenten je gaat komen, ik ken een ene Carlos Fierro, was eerder echt een mega talent!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verrassende competitie gekozen maar ik denk wel weer meteen één van de topclubs, niet?

 

Kaka is een held en Adu pure nostalgie... Waarschijnlijk alleen door iedere FM-speler gekend :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het is mij opgevallen dat wij heel veel wedstrijden spelen per maand. Hierdoor ben ik genoodzaakt om te kijken of we een grotere selectie kunnen krijgen. En dat is zeker nodig. Want deze maand spelen wij gewoon acht wedstrijden. Dat is aardig wat. Er gaat zelfs een tijd komen dat we er tien per maand spelen. [b]Augustus[/b] [img]http://i64.tinypic.com/14vu2d3.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i64.tinypic.com/339smtd.jpg[/img] [b]Stand Mexicaanse beker groep[/b] [img]http://i64.tinypic.com/1znsdio.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @Jornski De voorbereiding was al in elkaar gezet toen ik kwam. Mijn programma komt pas volgend seizoen. @Marius Mijn voorganger had dit in elkaar gezet. Ik wil volgend seizoen mijn eigen programma in elkaar zetten. Onze start was niet slecht. @FM_Lesly De voorbereiding was niet slecht van ons. Maar die was in elkaar gezet door mijn voorganger. Fierro heb ik zeker bekeken, maar die is nu nog niet in beeld. Misschien volgend seizoen. @prinz poldi We zijn de nummer vier ploeg. Tigres, Pachuca en Chivas zijn nog voor ons. Adu is een bekende speler voor de oudere FM'er. @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redelijk goed begin, je scoort in ieder geval veel. Daarmee pak je nog genoeg winstpartijen om mee te doen om het kampioenschap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aardige start, iig meteen mee met de kop. Des te meer je de club naar je hand zult zetten, des te beter je resultaten zullen zijn!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het gaat allemaal erg goed voor ons. Maar nu moeten we toch meer en meer onze wil gaan opleggen. We spelen in de competitie eerst zeventien wedstrijden en dan gaan de beste acht teams de play offs in. Ook heb ik een leuk talent vastgelegd per januari 2019. Rodrygo komt ons dan versterken. Als hij het goed gaat doen kan hij ons heel veel geld opleveren en dat is altijd mooi voor een club uit Mexico. Maar helaas duurt dat nog anderhalf jaar. [b]September[/b] [img]http://i65.tinypic.com/bg49rl.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i68.tinypic.com/1zya0x1.jpg[/img] [b]Stand Mexicaanse beker groep[/b] [img]http://i65.tinypic.com/28gqqo3.jpg[/img] [b]Loting volgende ronde Mexicaanse beker[/b] [img]http://i68.tinypic.com/oohm0.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @GAE EAGLES We hebben inderdaad een goede start van het seizoen. Kampioenschap is nog lang te gaan. @John Terry Leuk dat je me gaat volgen. @Jornski Dit blijkt maandelijks zo te zijn. En zeker als straks ook de Champions League gaat beginnen. @prinz poldi De club naar mijn hand zetten zal zeker twee jaar duren. Eerst moet ik overbodige spelers lozen. @FM_Lesly Ik hoop dit lang vol te gaan houden. @Marius Dit moeten we ook ondanks een druk programma lang vol houden. @komodo25 @coma_303 @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mooie uitslagen hoor, je bent al lekker bezig in Mexico. Vergeet niet dat je de CONCACAF Champions League speelt en wellicht ook de Copa Libertadores als je kampioen word. Een heel druk programma heb je dan ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...