Spring naar bijdragen
delichris

[FM18] Mijn eigen weg naar de top

Aanbevolen berichten

Geplaatst (bewerkt)
[CENTER][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [B]Seizoen 2017-2018[/B] Na mijn hele mooie novelle met PSV heb ik besloten om nu eens naar een land te gaan waar niet snel een novelle van is. Ik heb gekozen voor Mexico. Mijn nieuwe club is Club America. Hier heb ik ooit nog eens een hele leuke novelle mee gehad. Mijn doel is om te kijken hoever ik met een Mexicaanse club kan komen in de wereld. Het eerste jaar is vooral kijken wat ik nodig heb voor de volgende seizoenen. Ik ben ondertussen al in April dus ik weet al wat ik volgend seizoen moet gaan doen. In mijn eerste seizoen zal ik naar de selecties kijken en waar nodig is ga ik versterken en neem ik afscheid van spelers. Er is al wel een nadeel aan mijn huidige selectie. Je moet namelijk 9 Mexicaanse spelers hebben die geboren zijn in Mexico. Dat is voor veel clubs een probleem en ik ga ook kijken of ik hun probleem kan vergroten. En daardoor mijn probleem kan verlichten. Ik ga ook spelen met de taktiek die ik eerder met PSV heb gebruikt. Ik vertrouw daar op. Mijn inkomende transfers zijn leuk, maar ik kan er nu nog weinig over zeggen. Ik heb gekeken naar wat ik nodig dacht te hebben dit seizoen. Volgend seizoen zal ik meer gericht spelers halen. Ik had nu spelers nodig die ik meteen kon gebruiken. Ik heb dus vooral te veel buitenlanders en dat zijn ook nog niet eens mijn buitenlanders. Volgend seizoen komen mijn spelers die ik graag zie komen. [B]Aanstelling[/B] [img]http://i63.tinypic.com/15g4b4g.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/2ecmeye.jpg[/img] [B]Introductie[/B] [img]http://i65.tinypic.com/dpi7ox.jpg[/img] [B]Doelstellingen[/B] [img]http://i63.tinypic.com/5cy7ag.jpg[/img] [B]Transfers uit[/B] [img]http://i64.tinypic.com/2iufalv.jpg[/img] [B]Transfers in[/B] [img]http://i66.tinypic.com/2m5do4o.jpg[/img] [SPOILER=Screens inkomende spelers] [img]http://i64.tinypic.com/2jeb404.jpg[/img] [img]http://i66.tinypic.com/2hq8gp0.jpg[/img] [img]http://i67.tinypic.com/e3g1t.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/f3e3o5.jpg[/img] [img]http://i64.tinypic.com/2zf72n6.jpg[/img] [img]http://i65.tinypic.com/23r8ri8.jpg[/img] [/SPOILER] [B]Selectie Club America[/B] [img]http://i68.tinypic.com/2hhztqw.jpg[/img] [img]http://i66.tinypic.com/2hr0ktl.jpg[/img] [B]Taktiek[/B] [img]http://i68.tinypic.com/o02q2b.jpg[/img] [B]Loting Copa Corona[/B] [img]http://i67.tinypic.com/2rfu1x3.jpg[/img] [B]Antwoorden op reacties van users[/B] @komodo25 @Jornski @FM_Lesly @Marius @prinz poldi @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [B]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/B][/CENTER] bewerkt door Marius

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Leuke originele club! Goede transfers, Kaka is natuurlijk een fantastische aanwinst, en grappig om Freddy Adu nog een langs zien te komen, lang geleden een heel groot talent maar het potentieel is er nooit helemaal uitgekomen. Succes!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Mexico is geweldig om in te spelen in FM. Denk dat ik daar zowat mijn leukste game ooit gehad heb. Speelde met zowat je grootste rivaal, Chivas, nog steeds erg goede herinneringen aan. Je transfers zien er goed uit maar heb je geen passendere speler voor de rechtsback? Succes alvast met dit nieuwe avontuur!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Kijk Mejico, daar hou ik van. Mooie uitdaging, ben benieuwd wat je in het grootse stadion kan doen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Tof land om in te spelen. Ook ooit een carrière gehad, toendertijd was Monterrey de gekozen club. Eigenlijk alles gewonnen toen, inclusief de wereldbeker voor clubteams. Zuid Amerikaanse spelers krijgen met 2 jaar een Mexicaans paspoort wat weer erg handig is voor de hoeveelheid Mexicanen/buitenlandse spelers in de selectie.

 

Hoop dat je een aantal heerlijke talenten krijgt, normaal gesproken heeft Mexico veel goede regens in iedere game. Succes!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het seizoen gaat beginnen en zo als ik al aangaf moeten wij minimaal 9 in Mexico geboren spelers in de wedstrijdselectie hebben. Dit gaat nog een zware klus worden om alles goed te laten verlopen. Daarom ga ik in de volgende transferperiode op zoek naar talentvolle Mexicaanse spelers. Ik heb al wel wat op het oog. Deze zal ik lang laten scouten zodat ik de juiste keuze ga maken. Maar nu eerst dit eerste half jaar door komen. [b]Voorbereiding[/b] [img]http://i66.tinypic.com/2yyths6.jpg[/img] [b]Juli[/b] [img]http://i65.tinypic.com/9fmkj8.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i68.tinypic.com/168dizr.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @Vlonkie Dankje. @glennix Kaka is een grootheid en hem halen was erg mooi. Met Adu heb ik een risico genomen. Aangezien zijn stats niet geweldig meer zijn. @Marius Ik heb twee backs dacht ik. Alleen Aguilar is een echte back. Dus daar gaat ook de focus op liggen. @FM_Lesly Dat is eens wat anders. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat ik kan in Mexico. @komodo25 We hebben goed ingekocht dacht ik. Nu maar lekker kijken hoe het gaat lopen. @Huns7 Dankje. @joosthafner Dankje. @Jornski Mexico is toch een competitie apart. Ik heb ook geen idee hoe het gaat lopen. Ik heb al talenten gekregen en er zit nu al een topper bij. @prinz poldi @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Lange voorbereiding met veel wedstrijden, dus aan ritme zal het niet liggen bij de spelers. Met vier uit twee wedstrijden ben je gewoon keurig begonnen, hopelijk weet je de vorm vast te houden. De competities zijn ook wel apart inderdaad, met eigenlijk twee losse competities en prijzen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Een héél lange (en goede) voorbereiding. De spelers zullen in ieder geval fit beginnen aan het seizoen. Met een vier op zes ben je ook niet slecht begonnen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Zeer lange en goede voorbereiding gedraaid. Ben benieuwd met welke talenten je gaat komen, ik ken een ene Carlos Fierro, was eerder echt een mega talent!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Verrassende competitie gekozen maar ik denk wel weer meteen één van de topclubs, niet?

 

Kaka is een held en Adu pure nostalgie... Waarschijnlijk alleen door iedere FM-speler gekend :-D

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het is mij opgevallen dat wij heel veel wedstrijden spelen per maand. Hierdoor ben ik genoodzaakt om te kijken of we een grotere selectie kunnen krijgen. En dat is zeker nodig. Want deze maand spelen wij gewoon acht wedstrijden. Dat is aardig wat. Er gaat zelfs een tijd komen dat we er tien per maand spelen. [b]Augustus[/b] [img]http://i64.tinypic.com/14vu2d3.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i64.tinypic.com/339smtd.jpg[/img] [b]Stand Mexicaanse beker groep[/b] [img]http://i64.tinypic.com/1znsdio.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @Jornski De voorbereiding was al in elkaar gezet toen ik kwam. Mijn programma komt pas volgend seizoen. @Marius Mijn voorganger had dit in elkaar gezet. Ik wil volgend seizoen mijn eigen programma in elkaar zetten. Onze start was niet slecht. @FM_Lesly De voorbereiding was niet slecht van ons. Maar die was in elkaar gezet door mijn voorganger. Fierro heb ik zeker bekeken, maar die is nu nog niet in beeld. Misschien volgend seizoen. @prinz poldi We zijn de nummer vier ploeg. Tigres, Pachuca en Chivas zijn nog voor ons. Adu is een bekende speler voor de oudere FM'er. @coma_303 @GAE EAGLES @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Redelijk goed begin, je scoort in ieder geval veel. Daarmee pak je nog genoeg winstpartijen om mee te doen om het kampioenschap.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Aardige start, iig meteen mee met de kop. Des te meer je de club naar je hand zult zetten, des te beter je resultaten zullen zijn!!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Druk programma inderdaad maar gewoon prima resultaten hoor!

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
[center][img]http://i67.tinypic.com/20fuu6o.jpg[/img] [b]Seizoen 2017-2018[/b] Het gaat allemaal erg goed voor ons. Maar nu moeten we toch meer en meer onze wil gaan opleggen. We spelen in de competitie eerst zeventien wedstrijden en dan gaan de beste acht teams de play offs in. Ook heb ik een leuk talent vastgelegd per januari 2019. Rodrygo komt ons dan versterken. Als hij het goed gaat doen kan hij ons heel veel geld opleveren en dat is altijd mooi voor een club uit Mexico. Maar helaas duurt dat nog anderhalf jaar. [b]September[/b] [img]http://i65.tinypic.com/bg49rl.jpg[/img] [b]Stand Primeria Division Apertura[/b] [img]http://i68.tinypic.com/1zya0x1.jpg[/img] [b]Stand Mexicaanse beker groep[/b] [img]http://i65.tinypic.com/28gqqo3.jpg[/img] [b]Loting volgende ronde Mexicaanse beker[/b] [img]http://i68.tinypic.com/oohm0.jpg[/img] [b]Antwoorden op reacties van users[/b] @GAE EAGLES We hebben inderdaad een goede start van het seizoen. Kampioenschap is nog lang te gaan. @John Terry Leuk dat je me gaat volgen. @Jornski Dit blijkt maandelijks zo te zijn. En zeker als straks ook de Champions League gaat beginnen. @prinz poldi De club naar mijn hand zetten zal zeker twee jaar duren. Eerst moet ik overbodige spelers lozen. @FM_Lesly Ik hoop dit lang vol te gaan houden. @Marius Dit moeten we ook ondanks een druk programma lang vol houden. @komodo25 @coma_303 @Merengues @True_Legend [b]Mochten er vragen zijn of men wilt screens zien dan hoor ik het graag.[/b] [/center]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Mooie uitslagen hoor, je bent al lekker bezig in Mexico. Vergeet niet dat je de CONCACAF Champions League speelt en wellicht ook de Copa Libertadores als je kampioen word. Een heel druk programma heb je dan ;)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Loopt erg lekker, je domineert alvast de concurrentie.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Prima resultaten wederom, ben benieuwd hoe snel je alle prijzen in Mexico binnen hebt!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

  • Berichten

    • Die Vente is echt bizar slecht he? Ik begrijp best dat je van een jonge jongen niet kan verwachten dat ie er elke pot 3 inlegt, of het seizoen eindigt met dubbele cijfers, maar ik mag toch godverredomme wel hopen dat een groot talent uit onze fan-tás-ti-sche jeugdopleiding wel een bal DIE OVER DE GROND AANKOMT met alle ruimte fatsoenlijk aan kan nemen ZONDER dat ie opeens de lucht in vliegt? Als die basis al niet goed is kan je wel leuk 1x in de 90 minuten een balletje klaar kunnen leggen maar dat doe je dan maar gewoon lekker in het tweede van BVV Barendrecht. Optyfen, gauw.   Dan hebben we een Malacia die vaker hapt dan een gemiddelde hoer ten tijde van de hoogtijdagen van de Keileweg. De Zwarte Pacman. Begon 'leuk' tegen Napoli toen maar die man heeft geen stap vooruit gezet. Zo ontzettend dom en naief. Heb je ook Nieuwkoop wat gewoon een wanhoopspoging was om een nieuwe Karsdorp te vinden. Middenvelder op de rechtsback zetten. Hopeloos. Komt tekort. Meer kan ik er niet van maken.   Vilhena kan alleen maar 'ingrijpen' en hard rennen. Maar denk dat ik daar verder niet op in hoef te gaan aangezien we allemaal wel een beetje kijk op het spelletje hebben en dit dus al jaren weten. Eén van de weinigen waar ik niet triggered om ben omdat dit wel ongeveer rond de baseline ligt. Domme kracht.   Bijlowtje die weer als een wijf stond te keepen. Kom eens je goal uit man. Die is totaal niet aanwezig in het veld, tot ie weer heel gek loopt te grabbelen. En om even aan te tonen dat ik nog wel bij zinnen ben: Hahn is natuurlijk alsnog veel slechter he.   Larsson en Berghuis. Tja. Schoten waren matig maar als je daarop moet leunen voor je kansen en doelpunten is er iets mis. Lopen zichzelf weleens vast, raken een bal weleens niet goed maar als je de enige bent die kansen creëert gaat dat vanzelf opvallen. Niet alles kan goed gaan. Van iemand die zichzelf zo wil profileren als het mannetje mag je van Berghuis wel meer verwachten. Grote bek = presteren. Vond Larsson af en toe nog wel goed gedurfd spelen, vooral in de eerste helft.   EN DAN DAT MANNETJE VAN HET PAASEILAND. Aannemen. Stilstaan. Lopen. Lopen. Nee, stilstaan. Terug. Stilstaan. En dan een heel zacht tikje opzij. 0-1 achter. 85e minuut. Of hij gooit er ff een verrassing uit. Hoge bal. Veel te hard. Zo over de zijlijn. Nergens voor nodig. Zal ik dat schot nog ff benoemen? Gooide uit frustratie bijna de hele inboedel door de tv. Wat is deze man slecht. Vraag me dan toch altijd af: zou die dat zelf ook doorhebben? Dat ie dan vanavond thuiskomt, zn vrouw een kus geeft bij binnenkomst. Dat ze vraagt: 'Como le fue, amor?' En hij dan met droge ogen antwoord geeft: 'Salió bien!' Vrouwtje het hondje uitlaten. Renato stiekem de laptop open. Incognito mode. Zoeken naar mooie Peruviaanse poncho's die die aan kan doen voor wanneer ie z'n echte roeping uit gaat oefenen: op de rug van een alpaca mensen rondleidingen geven in Machu Picchu. Want voetballen wordt hem niet, dat weet Renato zelf ook wel. Toch?   Van Kokcu kon je imo niet heel veel meer verwachten. Wat zo'n jongen nu moet doen is zo min mogelijk fout doen. Leuk vorige week, maar kan niet elke week feest zijn. Kon vandaag nergens de bal kwijt behalve bij Larsson en Berghuis, of terug naar 1 van de andere middenvelders. Had wat goede aannames waarmee ie zich gelijk vrijmaakte. Maakte de minste fouten van alle 11, en dat is zowel hoopgevend als zorgwekkend tegelijk. Hoopgevend voor het individu, maar als een 17 jarige de beste man is in zo'n pot moet je je flinke zorgen gaan maken.     Ja ik ben triggered ja. Ben dat volgens mij al heel lang niet meer geweest om een potje voetbal dus dat geeft wel aan hoe belachelijk slecht dit was. Positief puntje is wel dat ik geen gebroken pink heb.
    • Lekker hoor. Enige positieve puntje is dat er nu daadwerkelijk kritisch geëvalueerd moet/gaat worden in de winterstop. Gio is Feyenoord's Frank de Boer: Prima resultaten, maar het spel wordt met het jaar minder en minder. Dan word ik liever 3e met lekker voetbal, dan dit.    Vente overigens hetzelfde probleem als Achahbar een paar jaar terug: Prima in de jeugd, maar niet goed genoeg tegen volwassen CV's. Ideale schaduwspits om een aanspeelpunt heen imo. 
    • Zo kennen we ons Feyenoord weer...
×