Jump to content

[LLM] [FM18] Löwen zurück in die Bundesliga


Recommended Posts

f13kf3.jpg

 

 

Lang getwijfeld of ik jullie deelgenoot zou maken van mijn game met TSV 1860 München. Verwacht van mij geen grafische hoogstandjes maar vooral een update via tekst voorzien van screenshots.

 

Geschiedenis

In de jaren 60 van de vorige eeuw was 1860 München nog kampioen van de Bundesliga en bekerwinnaar. In 1965 verliezend finalist in de Europacup 2.

In 2004 begon het verval toen die Löwen uit de Bundesliga degradeerden. In 2017 werd de ellende compleet toen degradatie volgde naar de 3e Bundesliga.

Omdat de benodigde financiën om aan de licentie voorwaarden te voldoen niet aanwezig waren moest 1860 verplicht degraderen naar het 4e niveau de regionalliga Bayern.

 

Elftal

Het elftal voor komend seizoen bestaat uit jonge spelers van het tweede elftal van vorig seizoen aangevuld met Jan Mauersberger en Sascha Mölders welke niet slim genoeg waren om een clausule in hun contract op te nemen dat zij transfervrij waren bij degradatie. Versterkingen zijn niet mogelijk alleen Timo Gebhart die van 2004 t/m 2009 bij de club speelde keert terug op het oude nest.

 

Supporters

De club kent een hondstrouwe supportersschare welke blij is dat de Alianz Arena verlaten is en weer gespeeld word in het Städtisches Stadion an der Grünwalder Straße. Bij thuiswedstrijden zijn er ruim 12.000 supporters aanwezig.

Edited by Copywriter
Link to post
Share on other sites
[img]https://tmssl.akamaized.net//images/foto/galerie/grnwalder-stadion-1860-1497284140-10747.jpg[/img][img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img]​[img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img][img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img]​​[img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img][img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img]​[img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img][img]https://forum.manutd.nl/core/image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==[/img]​​​ [U][COLOR=#000080]Voorbereiding[/COLOR][/U] [COLOR=#000080]Omdat ik geen flauw idee heb hoe de selectie er voor staat en de voorbereiding erg kort is spelen we in de voorbereiding tegen teams van diverse niveaus. Salmrohr speelt op het 5e nivo in Duitsland, Aachen op gelijk nivo in een andere regio, Erfurt in de 3e Bundesliga en Fortuna Dusseldorf in de 2e Bundesliga. Er word gewonnen van Salmrohr en Aachen een gelijkspel tegen Erfurt en verloren van Fortuna Dusseldorf. We weten ongeveer hoe we er voor staan. De competitie kan beginnen. [/COLOR] [img]https://www.mupload.nl/img/hvd2r9nee8.png[/img] @W8er mooie uitdaging 1860 alleen de financiën is wel een probleem en geeft een beperking. @Jornski @Vlonkie @bobjuh @Marius @larrie @DeJarnoxD dank voor jullie reacties. Edited by Copywriter
Link to post
Share on other sites

Competitie tot aan de winterstop

 

We starten de competitie voortvarend tot aan de winterstop geen last van blessures en worden ongeslagen winterkampioen.

yp7odkjyj.png

 

Het lijkt alsof we de hele wereld aan kunnen. Geld voor een trainingskamp is niet beschikbaar dus trainen we gewoon in de Beierse winterkou in ons eigen stadion. Om de kas van de penningmeester te spekken organiseren we oefenwedstrijden tegen de topclubs uit de Eredivisie. Feyenoord vind de reis naar Bayern te ver PSV en Ajax gaan wel in op onze uitnodiging.

Edited by Copywriter
Link to post
Share on other sites

Oefenwedstrijden winterstop

 

De oefensessies sluiten we af met wisselend succes.

We verliezen van Ajax, een geflatteerde nederlaag omdat we tot 60 minuten bij kunnen blijven.

PSV komt op volle oorlogssterkte naar München met onder andere Schwaab, van Ginkel en Lozano maar moet in ons de meerdere erkennen.

Heerenveen en RB Salzburg zijn te sterk voor ons maar we sluiten de oefencampagne af met winst op Stutgarter Kickers.

 

27i00e0r3pm.png

 

 

Tweede seizoen helft

 

Ook het blessure spook teistert ons. De complete as van het elftal, Jan Maurersberger, Timo Gebhart en Sascha Mölders zijn langdurig uit de reoulatie.

Hierdoor moeten we de eerste nederlaag incasseren tegen het tweede elftal van Augsburg. Verder moeten we nog drie gelijke spelen incasseren.

Toch zijn we 6 wedstrijden voor het einde kampioen.

 

pyxj4m0873.png

 

 

Bayerische pokal

 

Succes is er ook in de Bayerische pokal, de tweede prijs van het seizoen is binnen.

 

van1q2a0.8png.png

 

Competitie

 

We eindigen met een voorsprong 28 punten, nu de volgende hindernis nemen winnen in de playoffs om de 3e Liga te bereiken.

 

h6fx4a.png

 

 

Tweede team en jeugdteam

 

Ook het tweede en ons jeugdteam worden kampioen. Sportief tot nu toe een mooi seizoen. Financieel is het drama.

 

un1kpxkjbcnrm.png

 

 

jwzz1mug.png

Link to post
Share on other sites

Een historische club in München en het kan raar maar waar klinken, maar de rivaliteit leeft er enorm ... Vraag aan pure "Münchenaren" voor wie ze supporteren en de kleur maakt het duidelijk ... Het afgelopen seizoen heb je alvast zeer goede resultaten neergezet en ook je jeugdelftal heeft het super gedaan ! Volgend seizoen een stap hoger richting het einddoel : de Bayerische derby in de Bundesliga ... Zoals een goede tien - vijftien jaar geleden .. Waren geladen wedstrijden ! Succes

Link to post
Share on other sites

Play offs

 

Bij de loting voor de play offs worden we aan Saarbrücken gekoppeld. We loten eerst een uitwedstrijd in het kleine Hermann Neubergerstadion waar we een gelijkspel moeten toestaan.

Thuis n het sfeervolle Grünwalderstrasse stadion maken we voor 12.500 toeschouwers het karwei af en promoveren naar de 3 Liga.

 

7xo0upl8h.png

 

e99x8zybrfr4.png

 

 

 

Transfers nieuwe seizoen

 

 

Door de beperkte financiën moeten we transfervrije spelers of goedkope spelers halen. De meeste onderhandelingen ketsen af op het salaris en bonussen. De spelers hebben interesse tot dat we de contractonderhandelingen gaan voeren. De meesten haken dan af. Gelukkig weten we wel Terry Lartey Sanniez te contracteren. Een versterking voor de verdedigingg. Om Sacha Mölders wat concurrentie te geven halen we Rogier Krohne en Edmond Kapliani. Kapliani is al op leeftijd maar kan een prima pinchhitter zijn.

 

azgbqqyohx0qu.5png.png

 

Plannen nieuw stadion

 

Ondanks de beperkte financiën heeft het bestuur plannen voor een nieuw stadion. Wanneer ik om transferbudget en salarisbudget vraag wordt dit steevast afgewezen.

 

k8hp4f2b8.png

Edited by Copywriter
Link to post
Share on other sites
@komodo25 dank voor je reactie, veel succes met de estafette is deze ook op het forum te volgen? In de DFB uitgeschakeld in de eerste ronde met 0-2 door Bundesliga club SC Freiburg @True_Legend de rivaliteit in München is inderdaad groot. Veel info heb ik daarover gevonden op diverse website, dank voor je uitgebreide reactie @nasje92 dank voor je reactie mijn regionalliga komt van een leuk Duits forum [URL="http://www.meistertrainerforum.de/index.php/topic,24767.0.html"]http://www.meistertrainerforum.de/in...c,24767.0.html[/URL] @Marius opnieuw vergeten te taggen, dank voor je reactie. Zoals je ziet promotie gepakt. Edited by Copywriter
Link to post
Share on other sites

Meteen een nieuw stadion ! Dat is echt wel een goede stap in de juiste richting ! Benieuwd naar de investeerders en vooral de concrete plannen. Ken van je versterkingen helemaal niet. Kan je misschien een screentje posten van elk van hen. Ben benieuwd naar de resultaten tijdens het komende seizoen

Link to post
Share on other sites

Gefeliciteerd met de promotie . In het echt wil 1860 ook een nieuw stadion zal in FM al verwerkt zijn denk ik . Estafette is ( nog ) niet op het forum omdat ik speel met mensen die niet op het forum zijn . Wil bij interesse best de voortgang op het forum zetten

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements

×
×
  • Create New...