Spring naar bijdragen
R_CK

On The Road Again

Aanbevolen berichten

uezvnkpte.jpg

 

Note:

  • Waarom KRC Genk? Dit was simpelweg de club die haar manager ontslagen had en mij een baan aanbood.
  • Waarom Andy van der Meijde? Ik zocht een Nederlandse ex-voetballer met internationale ervaring die nog geen ervaring als trainer had.
  • Mijn spel met KRC Genk start ingame op 6 december 2017 terwijl zij op een teleurstellende 8e plek in de competitie staan. Laat dat nou toevallig ook nog dicht bij de realiteit liggen.
  • Verwacht van mij geen ellenlange teksten. Ik ben grafisch beter aangelegd dan tekstueel, dus daar zal mijn focus op komen te liggen.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het gerust even weten. Ik ben zelf nieuw hier dus ik zal ook nog veel moeten leren.

 

Veel plezier!

bewerkt door R_CK

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

4vy9olvlv.jpg

 

Note:

  • Mijn eerste wedstrijd en meteen een uitwedstrijd.
  • Zoals de eindstand aangeeft was dit niet het resultaat waar ik op hoopte. Hoewel het balbezit en de kansenverhoudingen van beide teams ongeveer gelijk aan elkaar waren, was het spel niet om aan te zien.
  • Persoonlijke fouten deden mij uiteindelijk de das om; slechte passes lanceerden aanvallen voor KV Kortrijk en we gaven ook nog een penalty weg.
  • Hoewel ik tot minuut 69 nog hoop had dat ik de 0-0-stand vast zou houden of misschien zelfs een late overwinning mee naar huis zou kunnen nemen, dacht ik hier 7 minuten later met een 3-0 achterstand wel anders over. De 3-1 gaf daar geen verandering in.
  • Had ik dit spel en resultaat kunnen verwachten? Ik denk het wel. De spelers zitten nog in een negatieve periode en daarbij zullen ze ook nog moeten wennen aan de nieuwe tactiek.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De ploeg zit natuurlijk niet helemaal lekker in haar vel. Dit is dan niet de start die je wenst maar geheel onverwacht is het natuurlijk ook niet. Nog genoeg tijd om het tij te keren.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ga een van deze dagen weer posten, ik heb vanwege carnaval en alle voorbereidingen daaromheen geen tijd gehad om te spelen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×