Jump to content
Sign in to follow this  
Messidona

[FM18] Helden komen, helden gaan

Recommended Posts

[img]https://s1.postimg.org/920atuagv3/00_Banner.png[/img] [img]https://s1.postimg.org/6g0hvemdvz/image.png[/img] @TomFsoccer - Dat zou gemakkelijk zijn maar ik wou liever iemand met geen of weinig verleden als trainer. Die van nul kan beginnen ;) @FM_Lesly - Dank je! @Jornski - Bedankt @Marius - Merci @DeJarnoxD - Bob Peeters is samen met Rednic één van de figuren die ik nooit meer bij Gent wil zien! Ik hoop voor u dat Malinwa hem niet binnehaalt ;) Edited by Messidona

Share this post


Link to post
Share on other sites
[img]https://s1.postimg.org/920atuagv3/00_Banner.png[/img] [img]https://s1.postimg.org/17qesnrzsv/image.png[/img] @Marius - Ha, ik zat er al achter te zoeken hoe het werkte. Bedankt! @FM_Lesly @Duarte. @Vlonkie Bedankt! @TomFsoccer Als analyst komt hij bij mij ook heel goed over, ik zou hem in het echt ook wel een degelijke trainer in hem zien. @Niejo101 In zijn tijd als Brugge speler was hij natuurlijk niet geliefd bij de Gentenaars, maar als analyst weet hij zeker sympathie te brengen. En als hij nu resultaten gaat halen komt alles wel goed zeker?! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben altijd wel benieuwd naar novelles in de Jupiler Pro League... Hertje bij AA Gent vind ik vreemd maar goed, hij lijkt er alleszins wel de capaciteiten voor te hebben.

 

Overigens eens Eva Maenhout gegoogled... _O_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staf ziet er prima uit, al ken ik de kwaliteiten niet van de personen. Met Eva Maenhout zeker een prachtige aanvulling natuurlijk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuke update over je staff aanvullingen. Bij de naam vandendriessche denk ik gelijk aan dat 'motormeisje', maar dat is geen familie van Franky, geloof ik?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijkt me zeker een goede staf, én ook belangrijk om stabiliteit te behouden maar ook eigen mannetjes te kunnen plaatsen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[img]https://s1.postimg.org/920atuagv3/00_Banner.png[/img] [img]https://s1.postimg.org/82k9au88r3/image.png[/img] @prinz poldi - Net omdat het zo'n saillante keuze is vond ik het wel leuk om hem te kiezen. @Jornski - Voor mij is ze toch wat te oud :p zolang de spelers hun concentratie er maar niet bij verliezen. @Vlonkie - Goh ik wil ze nog verder verbeteren in de toekomst maar zit met beperkingen van het bestuur. Zo wou ik graag nog een tweede conditietrainer maar dat ging niet. @Niejo101 - Ik denk niet dat het familie is.... Al heeft Franky zelf ook wel controverse opgeleverd door de opstelling van de Rode Duivels te lekken naar Stijnen (die niet ging spelen en daardoor dus oproeping weigerde). @Marius - Alles meteen overhoop gooien is inderdaad geen goed idee. @mattihamstra - Een clubicoon is hij wel, maar er zijn toch een pak betere spelers in ons land geweest om hem een Belgische legende te noemen. Als coach begint hij pas, maar als je hem ziet analyseren denk ik wel dat hij een goede coach zou zijn. @FM_Lesly - Dank u

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meteen een duidelijke hand. Twee jongens pertinent de deur gewezen en enkele anderen die een tweede kans krijgen op een ander. Benieuwd wat erbij komt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...