Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Heracles Almelo


Hyllus

Recommended Posts

Andrzej Ornoch op proef

 

Bron: Heracles Almelo

 

 

Deze week komt de Canadees Andrzej Ornoch op proef bij Heracles. De 23-jarige middenvelder sluit vanaf morgen aan bij de selectie.

 

Andrzej Ornoch heeft zowel de Canadese als de Poolse nationaliteit en staat momenteel onder contract bij het Deense Esbjerg. De middenvelder kwam tot nu toe drie keer in actie voor het Canadese elftal.

 

Andrzej Ornoch is na Bo Storm, Andreas Lasnik, Furat Miran, Sehar Fejzulahi, Jurgen Gjasula, Samuel Armenteros en Arunas Klimavicius de achtste proefspeler die de technische staf mag gaan overtuigen van zijn kwaliteiten.

 

misschien is dit een goede? ik heb er nog nooit van gehoord.

 

@ stefan.

 

We zullen zien:)

Link to comment
Share on other sites

Ben vandaag op de training geweest goeie speler kopsterk, hij stond trouwens in de spits.

 

ik las ook al dat het een spits was in plaats van een 10. we hebben nog elf dagen om een nummer 10 te halen. Met Willy Overtoom winnen we de oorlog ook niet.

Link to comment
Share on other sites

Marko Vejinović naar Heracles!

 

Geschreven door: Hendry Altena op vrijdag, 28 augustus om 13:29

Bron: Heracles Almelo

 

 

Heracles heeft eindelijk zijn gewenste nummer 10 binnen. Marko Vejinović komt over van landskampioen AZ en speelt de komende drie seizoenen voor Heracles.

 

“Marko is een zeer talentvolle middenvelder, een nummer tien. We zijn erg blij dat hij voor ons kiest, want er waren meerdere mooie clubs in hem geïnteresseerd, zelfs uit het buitenland. Marko is een uitstekende versterking voor ons en hij is enorm gedreven om er iets moois van te maken bij Heracles Almeloâ€, aldus directeur Nico Jan Hoogma.

 

“Ik wil me fysiek en tactisch doorontwikkelen bij een mooie club met een goede spelersgroep en een fantastische trainerâ€, zegt Marko Vejinovic.

 

De talentvolle middenvelder had nog een doorlopend contract in Alkmaar tot medio 2010 maar wilde deze niet verlengen vanwege de geringe speeltijd. De 19-jarige spelmaker speelde enkele jaren in de jeugd van AZ waarna hij in het seizoen 2007-2008 bij de eerste selectie werd gehaald. Op 22 maart 2009 maakte hij zijn competitiedebuut thuis tegen Feyenoord.

 

_O_

Link to comment
Share on other sites

Jammer dat het maar 0-2 was, had makkelijk meer kunnen worden. Echt nice dat het zo goed gaat. Verbeek _O_

 

Verbeek word neer gezet als een beul maar Heracles speelt ook nog eens leuk voetbal. Tegen AZ wisten ze zelfs te winnen en ook Ajax hebben ze het erg lastig gemaakt maar na de rode kaart (Quansah dacht ik) kon Ajax uit lopen. Het is echt jammer dat ze tegen VVV en Sparta punten hebben verspeeld, dat kunnen toch nog concurrenten worden. Verder doen ze het gewoon boven verwachting denk ik met een zevende plaats.

Link to comment
Share on other sites

lol. volgens mij zijn de meeste Heraclieden er nu wel achter dat fct 2 straatlengtes voorligt. Dus zullen ze niet zeggen dat het niks is. Ik zie die Ponyclub wel stunten dit seizoen en kampioen worden. Ben ik ook eindelijk verlost van dat facking irritante nummer wat ze bij ons in het café wel eens draaien. éénmaal zullen wij de kampioen zijn.... bleghh.

 

Kan er zondag helaas niet bijzijn. Als we kunnen winnen van twente dan is het zondag. Heracles in goede doen en twente heeft europa league wedstrijd in de benen. WAT WILT ZE DA!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...