Jump to content

Feanfan91

Leden
 • Content Count

  2,161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About Feanfan91

 • Rank
  Proud gunner
 • Birthday 09/08/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Hommerts
 • Interesses
  Voetbal, verschillende sporten.
 • Opleiding/Werk
  -
 • Favoriete CM/FM
  Football Manager 2010
 • Favoriete Club
  SC Heerenveen/ Arsenal
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb inderdaad maar salarisbudget van 110k per week. Dus als je een grote speler als Zlatan, Schweinsteiger en Rooney wil gaan contracteren zal je dus gewoon een rijke club moeten met een ruimer salarisbudget als ik het goed begrijp!
 2. Ik ben voor het eerst in mijn toch al 16 jarige FM speelgeschiedenis voor het eerst in de MLS begonnen. Wie kan mij in Jip en Janneke taal vertellen hoe het precies zit met de Designated player? Bij Inter Miami bijvoorbeeld zie ik Higuain 115k per week verdienen, maar die kan ik met mijn team (NY Red Bull) op dit moment niet kunnen betalen ook al valt ie dan buiten die salary cap. Hoe zit dit precies?
 3. Feanfan91

  FM Café

  Ik weet niet of hier de juiste plek is, maar ik wil de heren van de MU podcast een geweldige pluim geven! Ik ben al een behoorlijke tijd niet heel actief hier meer, maar speel nog wel veel FM en al spelend heb ik de podcast erbij aan en altijd een prima FM-sessie op de woensdag! Ik speel nu trouwens met Truro City op het zesde niveau in England en doe de challenge " geef de jeugd een kans ".
 4. Bedankt, ik ga een poging wagen!
 5. Iemand enig idee wat de datum van het nieuwe seizoen is in Engeland(2021)?
 6. Alle pagina's vanaf het begin even door gescrold. Prachtige save! Jammer dat je geen topper van die Vainio hebt kunnen maken. Dit vind ik een van de mooiste dingen in FM, zo'n speler binnen krijgen via de jeugd en er proberen een topper van te maken. Zo kreeg ik ooit in FM19 met Heerenveen ook een spitsje binnen die op 15-jarige leeftijd debuteerde en al op z'n 17e in het Nederlands Elftal debuteerde. Na 4 seizoenen, twee keer topscorer voor 55 miljoen verkocht aan Liverpool.
 7. Uiteindelijk ook gedaan. Met een b-team 1-0 winst in de halve finale. In de finale 2-0 te sterk voor Le Mans.
 8. Eerste prijs in FM20 lijkt me haalbaar.
 9. Omdat ik de wedstrijdprogrammaring bij een netwerkgame op zondag en woensdag heb gezet is het helaas ook in mijn solo game zo gegaan. Weet iemand wanneer je dit weer uitzet het volgende seizoen weer gewoon is? Ik speel nu altijd Zondag en woensdag dan bijvoorbeeld CL.
 10. Feanfan91

  FM-Café

  Ja hoor, kan gewoon!
 11. Dit zijn de meest talentvolle jongens uit mijn eerste jeugdinstroom. Kunnen beide leuke spelers worden. Wel grappig is dat Ngoc van mijn Vietnamese satellietclub Gia Lai komt. Heeft wel wat om een Vietnamese speler te ontwikkelen, ook al zou die ook nog voor Engeland kunnen kiezen.
 12. Feanfan91

  FM-Café

  Ook ik speel eindelijk FM18. Om het spel te verkennen begonnen met Arsenal. Supercup 2-1 winst tegen Chelsea en in de competitie WHU thuis 1-0 en Everton uit 1-2 winst. Gaat best lekker dus.
 13. Feanfan91

  FM-Café

  Oké bedankt. Lekker is dat, hebben we wat aan!
 14. Feanfan91

  FM-Café

  Even een kleine vraag. Is er ook een demo uitgekomen van FM18?
 15. Vind het ook erg jammer dat Erben niet mee gaat. Mocht hem altijd graag zien rijden. Jammer, maar toch een pracht carrière. _O_
×
×
 • Create New...