Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Content Count

  25,828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by FM_Lesly


 1. Banner

   

  8

   

  Tussenstand Western Conference

   

  Transferoverzicht Oklahoma City - Selectie Oklahoma City 2019

   

  Reacties:

  @ElMarcos @komodo25

  Bedankt voor de reacties!

  Het waren zeker wisselende resultaten, maar deze competitie zit heel gek in elkaar. De ene maand speel je bijna alleen maar thuiswedstrijden, de andere maand alleen maar uitwedstrijden. Echter staan we nog steeds kort op de leider in de Western Conference, dus alles is nog mogelijk!


 2. Banner

   

  6

   

  Reacties:

  @Fantasy @ElMarcos @komodo25 @Marius

  Bedankt voor de reacties!

  Via een grote omweg is er zeker het één en ander mogelijk. Voorlopig eerst maar even kijken hoe we ervoor staan in de competitie. Na de nederlaag tegen Phoenix herstelden we ons zeer goed. Die lijn hebben we gelukkig door kunnen trekken, al heeft mijn ploeg nog wel wat problemen met de tactiek op het moment. We scoren veel, maar de fitheid is nog niet daar waar het moet zijn.


 3. Banner

   

  5

   

  Tussenstand Western Conference - Record Jon Álvarez

   

  Reacties:

  @Marius @Fantasy @komodo25 @ElMarcos

  Bedankt voor de reacties!

  Het wil nog niet zeggen dat ik kampioen ga worden, kan ook een andere ploeg kampioen zijn geworden. De US Open Cup biedt garantie voor Champions League voetbal. Dat wil dus zeggen dat ik van MLS-teams moet gaan winnen om de CL te halen, het is een lastige uitdaging. Maar die ga ik zeker niet uit de weg!


 4. Banner

   

  4

   

  Zware blessure Ellis-Hayden

   

  Reacties:

  @Fantasy @Marius @Titan @ElMarcos @komodo25

  Bedankt voor de reacties!

  Ik heb inmiddels het eerste seizoen volledig afgewerkt. Helaas zit er geen promotie/degradatie regeling in deze database. Maar dat geeft eigenlijk niet, ik ga kijken of ik met deze ploeg gewoon de CL kan halen vanaf het tweede niveau. De voorbereiding verliep inderdaad wel aardig en de start van het seizoen is al helemaal prima verlopen. Al met al gaat het niet slecht voor een middenmotor in de USL Championship!

×
×
 • Create New...