Jump to content

FM_Lesly

Leden
 • Content Count

  25,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by FM_Lesly

 1. Tussenstand Barclays Premier League - Loting UEFA Champions League Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! Ik ga eerst even kijken hoe deze selectie het wederom kan houden tijdens een zwaar seizoen. Ik heb ook nog wel een aantal jeugdspelers die ik ook graag een kans wil en kan geven. Dus de selectie is wel groter geworden, alleen zijn zij natuurlijk nog niet op het hoge niveau van de rest van de selectie.
 2. Wat een heerlijk seizoen, ben benieuwd wat de prestaties in de Champions League gaan worden!
 3. Je staat er nog altijd keurig bij, hopelijk weet je de laatste negen wedstrijden winnend af te sluiten en dan is het kampioenschap binnen!
 4. De prestaties blijven echt heerlijk, want ik van de Conference League wel leuk vind is dat je als groepswinnaar gewoon een ronde mag overslaan!
 5. Heerlijk seizoen gehad, ook mooi dat je jezelf nieuwe doelen wil blijven stellen. 100 treffers in een seizoen van 22 wedstrijden zal erg lastig worden, maar niets is onmogelijk!
 6. Zeer fijne selectie, ben benieuwd naar de eerste resultaten. Qua opening, ik ben het echt met je eens. Onder Ole leek het lek boven, maar doordat hij zo'n Pogba heeft die niets wilt, komt het voetbal er ook niet echt uit. Hopelijk weet jij het tij te keren!
 7. Ansu Fati is gewoon de held voor je ploeg. Zeer mooie overwinning op City, hopelijk komt Man Utd nu met een aanbieding en kan je door de voordeur vertrekken bij Hannover!
 8. Selectie Southampton FC - Nieuw samenwerkingsverband Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! Het was inderdaad wel fijn dat je een tegenstander treft die je al vaker hebt bespeeld. Ons onderling resultaat tegen Chelsea sprak ook al in het voordeel van mijn ploeg, waardoor ik wist dat we op dezelfde manier konden voetballen en dan als nog een goed resultaat zouden halen. In het uitduel bij Lazio had ik de tactiek heel iets aangepast om toch het benodigde resultaat te pakken. Volgend seizoen Champions League, maar ik ben echt nog niet van plan om heel veel geld uit te gaan geven aan nieuwe spelers. Misschien dat ik in de winterstop wel ga kijken naar een speler waar ik veel geld voor neer moet tellen. Ik heb al wel iemand op het oog!
 9. Zeker geen verkeerde selectie, ook zeer jong en dat biedt altijd zeer veel mogelijkheden!
 10. Het zal toch niet..... Heel veel succes tijdens de laatste twee wedstrijden van het seizoen!
 11. Statistieken Southampton FC - James Ward-Prowse UEL Speler van het Jaar Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! We wonnen enigszins op z'n Duits, maar we waren eigenlijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij in Rome. Onze do-or-die wedstrijd tegen Chelsea was uiteindelijk voldoende om toch nog een plaatsje in Europa vast te stellen. Arsenal wist overigens de UEFA Champions League te winnen, waardoor we volgend seizoen "gewoon" vijf ploegen in het hoogste toernooi hebben zitten. Ik ben zeer benieuwd wat we daarin kunnen doen, want het zal behoorlijk lastig gaan worden!
 12. Drie prima overwinningen geboekt, vooral de laatste is zeer knap als je zo lang met tien man speelt!
 13. Jammer man, snap echter wel je beslissing!
 14. Prima einde van het seizoen, keurige zesde plaats en ook zeer goed gehandeld op de transfermarkt!
 15. Het blijft ongekend spannend in de top van de Eredivisie, qua jeugdlichting heb je twee goede talenten erbij gekregen!
 16. City wordt zeker geen makkie, maar toch kan het zeker wel een mooie wedstrijd op gaan leveren. In Duitsland weer keurig de landstitel gepakt!
 17. Je staat er nog altijd prima bij, hopelijk weet je de vorm van de eerste drie wedstrijden na de winter weer op te pakken!
 18. Goede oefencampagne gedraaid, Millan ken ik zeker nog wel. Ook zo'n grote flop als Freddy Adu inderdaad of Sherman Cardenas.
 19. De prestaties zijn weer heerlijk te noemen, als groepswinnaar door en op verliespunten zelfs de koploper in Portugal. Ga zo door!
 20. Leuke FA Cup-run met een ploegje van het 9e niveau. Is echter al wel mijn 2e seizoen! Rochdale was op dat moment koploper in de League Two, Grimsby Town stond 5e in die competitie. Southampton als koploper van de Championship was toch iets te sterk voor mijn amateurtjes!
 21. Eindstand Barclays Premier League - Danny Ings tweede in titelrace topscorer Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! Er was zeker nog niets aan de hand tegen Lazio Roma, echter had ik wel een ander resultaat gezien in de thuiswedstrijd. Maar we hebben het echt prima gedaan in Rome. Al kwam die wel heel laat in het duel. Chelsea wist de onderlinge ontmoeting met Saint-Étienne te winnen, dus krijgen we een All-England finale. Hetzelfde geldt voor dat andere toernooi, in de Champions League staan Arsenal en Manchester City tegenover elkaar. Voor Arsenal waarschijnlijk een laatste strohalm om zich te kwalificeren voor het toernooi, aangezien Chelsea en wij niet in de top 4 zijn geëindigd.
 22. Tegen Freiburg met een B-elftal gespeeld? Wel mooi om te zien dat Ansu Fati de winnende maakte tegen zijn voormalige werkgever. De heenwedstrijd met Man Utd heb je in ieder geval positief afgesloten!
 23. Europees voetbal lijkt wel dichterbij te komen. Jammer dat AZ en Groningen te sterk waren, maar als je bij rust al met 5-0 achter kan staan tegen AZ, dan is een 2-1 nederlaag nog wel prima te noemen!
 24. Mentions; @Titan @Fantasy @True_Legend @Marius @Mordurette @delichris @komodo25 @Niejo101 @Vlonkie Bedankt voor de reacties! Ik vrees dat de wisselvalligheid te wijten is aan het vele aantal wedstrijden dat we dit seizoen spelen. Desondanks ben ik toch vrijwel tevreden over het seizoen, zolang we daar rond de Europese plaatsen ieder jaar eindigen doen we het meer dan prima. De doelstelling ligt op het linkerrijtje en daar zijn we nagenoeg zeker van nu. Volgend seizoen ga ik ook geen veranderingen doorbrengen in de doelstelling, die zal gewoon weer op het linkerrijtje gaan liggen!
 25. Zeer knap de poule overleefd, nu kijken wat je tegen FC Porto kan!
×
×
 • Create New...